Θα ρωτήσω το Βαγγέλη τον tc-drift,συμμετείχε εκεί.
Ηταν και ατομα απο Κονιτσα Νικο.
Θα ρωτήσω το Βαγγέλη τον tc-drift,συμμετείχε εκεί.

Βολταρα παιδες .
Να πω οτι δε ζηλεψα ;

Ναι ρε φιλε ,εννοειται ,αλλά προς το παρον δεν βολεψε .Γιάννη, όλες τις βόλτες τις αναρτούμε και είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!
Στην επόμενη σε περιμένουμε.![]()

αψογα,καταγραφηκε η διαδρομη
καταλαβα...απολυτωςΤο κομμάτι Κόνιτσα-Γρεβενά με ένα "αθλητικό" μηχανάκι σαν το Dorsoduro θα το ευχαριστηθείς Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΑ!Bike
Με το Caponord, ε....είναι βαρύ για χαμηλές ταχύτητες σε τέτοιο σφιχτό κομμάτι και ο συμπλέκτης του δεν είναι και ο πλέον φιλικός. Τα ξέρεις, το είχες...
Στην διαδρομή είδα δύο ονοφάκηδες με TTR και XR, δυομισάρια και τα δύο. Μου ήρθε να σταματήσω και να πω "παιδιά αλλάζουμε;"καταλαβα...απολυτως
Το κομμάτι Κόνιτσα-Γρεβενά με ένα "αθλητικό" μηχανάκι σαν το Dorsoduro θα το ευχαριστηθείς Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΑ!Bike
Με το Caponord, ε....είναι βαρύ για χαμηλές ταχύτητες σε τέτοιο σφιχτό κομμάτι και ο συμπλέκτης του δεν είναι και ο πλέον φιλικός. Τα ξέρεις, το είχες...
:D:DΣτην διαδρομή είδα δύο ονοφάκηδες με TTR και XR, δυομισάρια και τα δύο. Μου ήρθε να σταματήσω και να πω "παιδιά αλλάζουμε;"
Ακόμη πονάει το αριστερό μου χέρι!
Μετά βγήκαμε σε πιο ανοικτά κομμάτια και μου πέρασε! :p
βαζουν απο dorsoΝομίζω βρήκες ποια θα είναι η επόμενη αναβάθμιση στο Capo...
Νομίζω βρήκες ποια θα είναι η επόμενη αναβάθμιση στο Capo...
:D:D
βαζουν απο dorso

Εσύ το καβαλάς και σίγουρα ξέρεις καλύτερα ;)
οτι σε βολευει οικονομικα,παιζουν μεταχειρω και βλεπειςΤι τιμή βγαίνει μια τέτοια αλλαγή;
Τα παλιά τα χρόνια βάζανε απο Τουόνο ή απλά αλλάζανε clutch slave σε MPL ή CNC.
Ποιά θεωρείται πλέον η καλύτερη λύση;
Σίγουρα είναι μια βελτίωση που πρέπει να γίνει. Απλά προέχουν άλλα.
Το κράνος μου πχ έχει ξεπεράσει 10ετία. Καινούριο σχετικά μεν, μιας και είναι το κράνος βόλτας και όχι το καθημερινό, οπότε ούτε ήλιος το βλέπει ούτε ρύποι πολλοί, και μπαίνει σε θήκη μετά την βόλτα, αλλά παρόλα αυτά 10 χρόνια είναι πολλά.
Προέχει.;)
Τσούκου τσούκου θα γίνουν όλα. Σε αντίθεση με το bandit πχ που γνώριζα πως κατα 90% δεν θα το κρατήσω, ήδη απο τις πρώτες μέρες, το Capo θα έχει ποοοοολύ χρόνο στα χέρια μου να τα βελτιώσω όλα στα μέτρα μου.
οτι σε βολευει οικονομικα,παιζουν μεταχειρω και βλεπεις
Πολύ ωραια βολτα, απίστευτα μερη.
Το Fazer κουκλί.
Έτσι μπράβο να κάνετε πολλες ωραιες βολτες.
δεν το ειχα ψαξει αρκετα να σε πω..Πέρα απο το οικονομικό θέμα. Ποιά θεωρείται η καλύτερη λύση;
BikeBikeBikeΧιονοδρομικό Βασιλίτσας. Τελευταία στάση
View attachment 21388 View attachment 21389 View attachment 21390 View attachment 21391 View attachment 21392
Λίγο μετά την Σμίξη Γρεβενών
View attachment 21393
και κάπου εδώ σταματάει το φωτογραφικό υλικό, μιας και κατεβαίνοντας στα Γρεβενά για βενζίνη, ο υπόλοιπος δρόμος ήταν η βαρετή ευθεία της Εγνατίας όπου ο Θύμιος έστριψε για Κοζάνη και εγώ συνέχισα τα υπόλοιπα χλμ για Πτολεμαΐδα.
Ήταν μια υπέροχη βόλτα, την οποία έχω σκοπό να ξανακάνω, πιο οργανωμένος αυτή την φορά για καλύτερη καταγραφή σε βίντεο.
Με τον Θύμιο έχουμε βρει ένα καλό ρυθμό βόλτας/εκδρομής και έναν ακόμη καλύτερο ρυθμό επικοινωνίας! Άψογος συνταξιδευτής
Ως την επόμενη, αυτά τα λίγα απο εμένα. Καλά να περνάμε!![]()