karellen
old member
- Μοτοσυκλέτα
- Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
- Όνομα
- Νίκος
- Περιοχή
- Καλαμάτα
Τι μας Θύμισες..Ποιος ειχε το στυλο με της 4 μυτες και τα 4 χρώματα.. μαυρο κοκκινο πρασινο και μπλε ;);)
View attachment 17671
Προχειροφτιαγμένη φωτό "ποιητική αδεία" ,ας μας πει κανένας παλιός γιατί
Προχειροφτιαγμένη φωτό "ποιητική αδεία" ,ας μας πει κανένας παλιός γιατί
Το πενηνταράκι δεν ήταν μπρούτζινο και επίσης λείπει το εικοσάρικο το καλό.
Ότι βρήκε έβαλε για να κάνει το άρθρο, τα συγκεκριμένα έχουν απόσταση κοπής έως και 35 χρόνια και εννοείται δεν κυκλοφόρησαν ποτέ μαζί.Το πενηνταράκι δεν ήταν μπρούτζινο και επίσης λείπει το εικοσάρικο το καλό.

Το ασημένιο, αυτό ήταν πιο παλιάς κοπής....Το πενηνταράκι δεν ήταν μπρούτζινο και επίσης λείπει το εικοσάρικο το καλό.
Το κατρακυλι το παιζαται ωρε παλικαρια
Ατσαλοσυρμα και τροχο απο καροτσακι παλιακο
View attachment 18298
Α ρε M.I.T. τι παιδιά βγάζεις!!!οταν η φυση σε διδασκει wheel gyroscopic effect και counter steering

Ετσι ετσι αποστοληΚαι απο το κούνημα να σφηνώνει το καπάκι. Και αφου έβαζες δύναμη να ξεσφηνώσει, άνοιγε με ένα δυνατό Παφφφφ και ο μισός καφές έφευγε έξω!![]()

Σε ΚΤΜκηδες εξελίσονται οι "επαναστάτες Ποπολάροι" ρε Νίκο.Τις πορτοκαλάδες-λεμονάδες με το στρογγυλό μπουκάλι τις πίναμε στο γήπεδο και όταν άδειαζε σημαδεύαμε το λάισμαν.

Αναμνησεις
View attachment 19396 View attachment 19397 View attachment 19398 View attachment 19399 View attachment 19400 View attachment 19401 View attachment 19402 Ποσα καντηλια εχω ριξει με αυτο το σεικερ![]()
Έχει δουλέψει το περιτύλιγμα με laxaton μέσα γμσετα χαχαχαχαχαχαχα
Ακόμη τέτοια πουλάν.. τα μισά κάνουν την κουζίνα για σφουγγάρισμα.Αναμνησεις
View attachment 19396 View attachment 19397 View attachment 19398 View attachment 19399 View attachment 19400 View attachment 19401 View attachment 19402 Ποσα καντηλια εχω ριξει με αυτο το σεικερ![]()
Ποιος παλιός θυμάται το παιδί που διαφήμιζε τα bull worker ?
Εγώ ρε ή ο Μιχάλης από Αγρίνιο ? έλα για θυμηθείτε κανένας ,στον Απάτσι ποντάρωΤο παιδί όχι.
Που το θυμήθηκες το bull worker ρε σειρά?

Αυτό που έπιανε τις τρίχες του στήθους ;Το παιδί όχι.
Που το θυμήθηκες το bull worker ρε σειρά?