7o Οδοιπορικό 1821 06.05.2018

πυξιδας990

well know member
Περιοχή
λεωνιδιο τσακωνιας
Μοτοσυκλέτα
aprilia DORSODURO RED
Όνομα
Μανωλης
Πρέπει να αρχίσετε να κρατάτε και στατιστικά μου φαίνεται Μάνο !!
εχω....ισορροπια ανατολης-δυσης μεχρι στιγμης

gagarin

new member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki ZZR1400
Όνομα
Κώστας
εχω....ισορροπια ανατολης-δυσης μεχρι στιγμης
Πόσα BMW , kawa κλπ συμμετείχαν, πόσες ήταν πάνω από χ κυβικά, βλάβες.... ένα excell μια χαρά θα τα καταφέρει . Κάποια στιγμή με το 10ο να εκδοσετε κ ένα βιβλιαράκι !!!!!

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Πόσα BMW , kawa κλπ συμμετείχαν, πόσες ήταν πάνω από χ κυβικά, βλάβες.... ένα excell μια χαρά θα τα καταφέρει . Κάποια στιγμή με το 10ο να εκδοσετε κ ένα βιβλιαράκι !!!!!
Για τα πεμφε όχι βιβλιαράκι,
θα χρειαστεί εγκυκλοπαίδεια ( τουλαχιστον για τις βλάβες)

πυξιδας990

well know member
Περιοχή
λεωνιδιο τσακωνιας
Μοτοσυκλέτα
aprilia DORSODURO RED
Όνομα
Μανωλης
εχω στατιστικα απο την οδικη βοηθεια...τα περισσοτερα κρουσματα ηταν καθαρα απο αμελεια συντηρησης..μιλαμε ομως για αμελητεες ποσοτητες σε συγκριση με τους συμμετεχοντες.η διαδρομη το ξερεις ευνοει την περιηγηση και αυτος ειναι ο στοχος.παντως φετος θα πω στη γραμματεια να κραταμε και μαρκες,ετσι για την ιστορια

kalampokas

member
Περιοχή
Κυψέλη
Μοτοσυκλέτα
"Σούζυ" GsxF 650 "Σκλάβος" Cbf 125
Όνομα
Θανάσης
Περιοχή
Κυψελάρα πάουα
πάντως μετά από την συμμετοχή μου στα 2 προηγούμενα Οδοιπορικά, συμφωνώ και επαυξάνω: πρώτα ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ και άσε τα κύπελλα για τους γλήγολουςBcd

tsak8

new member
Όνομα
Χρήστος
πάντως μετά από την συμμετοχή μου στα 2 προηγούμενα Οδοιπορικά, συμφωνώ και επαυξάνω: πρώτα ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ και άσε τα κύπελλα για τους γλήγολουςBcd
Εγώ πέρυσι στην πρώτη μου συμμετοχή παραπεριγιηθηκα και χάθηκα. Μας περιμενε ο πυξιδας. Και φέτος το περιμένω πώς και πως!

Στάλθηκε από το LG-H870S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πυξιδας990

well know member
Περιοχή
λεωνιδιο τσακωνιας
Μοτοσυκλέτα
aprilia DORSODURO RED
Όνομα
Μανωλης
Εγώ πέρυσι στην πρώτη μου συμμετοχή παραπεριγιηθηκα και χάθηκα. Μας περιμενε ο πυξιδας. Και φέτος το περιμένω πώς και πως!

ByeΜες στο προγραμμα ολα ειναι

chrisf

member
Περιοχή
Petroupolis Athens
Μοτοσυκλέτα
suzuki bandit 650 s 2009
Όνομα
Χρήστος
Εγω φέτος δεν θα μπορέσω να είμαι...αφήνω ομως δυνατή παρακαταθήκη...
Εχοντας συμμετάσχει στα 2 προηγούμενα θα σας πω οτι συμφωνώ απολυτα με τον kalampoka (γι αυτό άλλωστε εχουμε κ τις ιδιες μηχανές)...φχαριστηθειτε τη διαδρομή...ο καθενας με τον ρυθμό του...μην ζοριστειτε γιατι δεν αργεί να γινει η λαλακια

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tsak8

new member
Όνομα
Χρήστος
Δεν είναι μόνο η διαδρομή. Εγω ξετρελαθηκα με το Λεωνίδιο, και μου άρεσε πολύ το όλο κλίμα και η φιλοξενία. Είναι όλο το σκηνικό

πυξιδας990

well know member
Περιοχή
λεωνιδιο τσακωνιας
Μοτοσυκλέτα
aprilia DORSODURO RED
Όνομα
Μανωλης
Δεν είναι μόνο η διαδρομή. Εγω ξετρελαθηκα με το Λεωνίδιο, και μου άρεσε πολύ το όλο κλίμα και η φιλοξενία. Είναι όλο το σκηνικό

Smileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer Emoticon

BULMONT

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Μοτοσυκλέτα
ΚΤΜ 1190
Όνομα
BAΓΓΕΛΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Δεν είναι μόνο η διαδρομή. Εγω ξετρελαθηκα με το Λεωνίδιο, και μου άρεσε πολύ το όλο κλίμα και η φιλοξενία............

YesYesYesYes

VKon

GS is a great way to spend time on the roads
Περιοχή
Καβάλα
Μοτοσυκλέτα
F 800 GS
Όνομα
Κώστας
Περιοχή
Καβάλα
Καλή επιτυχία στο νέο οδοιπορικό, να σας πάνε όλα καλά χωρίς απρόοπτα, μακάρι να μπορούσα να συμμετέχω αλλά δυστυχώς για φέτος δεν ξέρω τι θα ξημερώσει με τις δουλειές.

S1KXR

new member
Όνομα
Δημητρης Γιαννακοπουλος
Καλημέρες από την μακρινή πυλο!! Πρέπει να πω ότι είμαι ζεστός γαι να συμμετάσχω και ψάχνω να καταφέρω και καναν άλλο μαζί να ακολουθήσει!! Όπως και να έχει, αυτή την χρονιά θα είμαι εκεί!!
Καλή συνέχεια στην οργάνωση.
Δημήτρης Γ

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Καλημέρες από την μακρινή πυλο!! Πρέπει να πω ότι είμαι ζεστός γαι να συμμετάσχω και ψάχνω να καταφέρω και καναν άλλο μαζί να ακολουθήσει!! Όπως και να έχει, αυτή την χρονιά θα είμαι εκεί!!
Δημήτρης Γ

Μην κουραζεσαι...

"Πάμε ρε ομαδάρα..."Λεωνίδιο 7ο Οδοιπορικό 1821 6-5-2018

πυξιδας990

well know member
Περιοχή
λεωνιδιο τσακωνιας
Μοτοσυκλέτα
aprilia DORSODURO RED
Όνομα
Μανωλης
Δημήτρης Γ
χαρα μας δημητρηBye

Top Bottom