Φωτογραφικο υλικο,σχολια,παρατηρησεις Κου.Λου.Που,για το "3ημερο στο σπιτι της Αρκουδας"

Πισω απο το πληκτρολογιο λοιπον αλλα με το μυαλο στο καταφυγιο στη Βωβουσα να πω και εγω με την σειρα μου ενα ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτες για την πολυ ωραια εκδρομη μας.Χαρηκα που ειδα παλια και νεα φιλαρακια και περασα υπεροχα......
Πολλους χαιρετισμους σε ολους και ραντεβου στην επομενη .
Εγώ φώτο ΔΕΝ έχω.
Βασικά όσο και η δουλειά να με είχε εγκλοβισμενο στα Γιάννινα εγώ την έκανα την τριπλα και βρέθηκα έστω και λίγο με αγαπημένα φιλαράκια και γνώρισα καινούρια.
Κατεβαινοντας με περίμεναν άλλες 3 αγαπημένες αγριομουτσουναρες στα Γιάννινα για καφέ έτσι μπορώ να πω πως γέμισα με ενέργεια μέχρι την επόμενη συνάντηση
Με μηχανή ή με αμάξι οοοοοσο και να δαγκωνετε από μένα ΔΕΝ γλυτωνετε εύκολα
Εύχομαι η επόμενη να μας βρει στεγνους ,στο δρόμο μας και σε 2 ρόδες
Αλήτες μηχανοβιοι δαγκωστε όσο θέτε ρεεε
Εγώ στην επόμενη με το αμάξι θα φορέσω και κράνος![]()
Πανο η Νικολουλη ψάχνει για ιχνηλατες να ξες
![]()
Ένα έχω να πω όλο το περιβόλι σήμερα γράφτηκε στο φόρουμ
Σε λέει αυτό είναι το φόρουμ που λατρεύουν το χωριό απ όλες τις πλευρές του χωριού ηρθαν![]()
Καλησπέρα σας!
Πέρασα και εγώ πολύ όμορφα στην εκδρομή μαζί σας, είχε ωραία τοπία και φυσικά πολλέέέές στροφούλες!!!
Σας δίνω ένα link όπου μπορείτε να κατεβάσετε μερικές φωτο που τράβηξα στην εκδρομή. (Δεν χρειάζεται σύνδεση στο dropbox για να κατεβάσεται το αρχείο rar που έχω ανεβάσει)
https://www.dropbox.com/s/yczmzwhs95yeiaj/motoparea-valia kalda.rar?dl=0
Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο!
Το κράνος είναι παθητική ή ενεργητική ασφάλεια και γιατι??? Η απάντηση βρίσκεται στο βίντεο του Λάμπρου που υπάρχει στον φάκελο!