Και την σκηνή την τη πηρες στησετη στο παρκιν του ξενοδοχείου να μας φιλάς και της μοτοσυκλετεςΕμείς μάλλον είμαστε εκτός, δεν υπάρχει δωμάτιο ούτε για δείγμα
Θέλουμε 4 δωμάτια Κούλη![]()
37 ξενοδοχεία σε Φλώρινα, Ελλάδα.
Εκπληκτικές εκπτώσεις σε online κρατήσεις ξενοδοχείων σε Φλώρινα, Ελλάδα. Διαθεσιμότητα και εξαιρετικές τιμές. Διαβάστε τα σχόλια για τα ξενοδοχεία και επιλέξτε το καλύτερο ξενοδοχείο για τη διαμονή σας.www.booking.com
Θα βάλω εσένα να τις φυλάς μωρή μουσίτσα.....Και την σκηνή την τη πηρες στησετη στο παρκιν του ξενοδοχείου να μας φιλάς και της μοτοσυκλετες
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Airbnb είδες;;Θέλουμε 4 δωμάτια Κούλη
Παλιός μηχανόβιος αυτός και ο αδερφός του! Πιστεύω θα σε εξυπηρετήσει!Ο Θεός της Βαχλάλα έβαλε το χέρι του μάλλον θα έχω δωμάτιο στο Ελληνίς, έλειπε ο υπεύθυνος θα τον πάρω το πρωί....
Ω Θεέ μου τι ντεκαντάνς.....
Ελληνις εχουμε θερινο σινεμα εδω στο χωριο, καλα θα παει και αυτο!"Εκλεισα στο Ελληνίς...."Ολε...
Εδώ στη Συγγρού υπάρχει ξενοδοχείο ημιδιαμονης μ αυτό το όνομα!Ελληνις εχουμε θερινο σινεμα εδω στο χωριο, καλα θα παει και αυτο!![]()
![]()
Εδώ στη Συγγρού υπάρχει ξενοδοχείο ημιδιαμονης μ αυτό το όνομα!
Έπρεπε να βάλεις και πινέζα!!Hellinis Hotel Athens - Hotels in Athens Greece
Hotel in Athens. Hellinis Hotel Athens offers accommodation in Greece Athens - Athens hotelswww.hellinis.gr