dikoukos
old member
- Όνομα
- Xατζηπετροs Δημητρηs
Κυριε Δημητρη θα μας κανεις την τιμη να ερθεις μεχρι την κουτσοχερα να πιουμε της μπυρες που λεγαμε η παμε ολοι παρεα μετα τον καφεΜονο...καφε...????![]()
Κυριε Δημητρη θα μας κανεις την τιμη να ερθεις μεχρι την κουτσοχερα να πιουμε της μπυρες που λεγαμε η παμε ολοι παρεα μετα τον καφεΜονο...καφε...????![]()
Γρηγορη στο παρκινκ κοντα στο μουσειο, εμεις πιστευω μεχρι της 12:οο θα εχουμε ερθειΜητσαρα, απο της 11.00 θα σας περιμενω στην Αρχαια Ολυμπια.Μονο πες μου σε ποιο σημαιο θες, και περιπου τι ωρα?
Δεν ειπαμε οτι δε θα παμε απο Λαγκαδια?? Αλλαξε παλι το πλανο?Το λοιπον παλικαρια απο της 7:20 με 7:30 θα ειμαι στο σταθμο 14 για πρωινο καφεδακι η αναχωρηση θα γινει στης 8:00
Θα το παμε ολο εθνικη μεχρι τα διοδια της νεστανης μετα το κοβουμε προς βυτηνα παμε προς λαγκαδια και πεφτουμε αρχαια ολυμπια (στα μαλακα βεβαια )
Εκει θα βρεθουμε με τον γρηγορη εκ ζακυνθου και κανουμε μια περιηγηση στο χωρο μετα αν υπαρχει χρονος και θελεται κανουμε και ενα μπανιο
Το απογευμα θα συναντηθουμε για καφεδακι με τον Δημητρη εκ αμαλιαδος και πριν βραδιασει θα ανεβουμε στο χωριο κουτσοχερα
Την κυριακη για την επιστροφη το βλεπουμε απο που θα γυρισουμε
Απο οπου θετε ,αλλα αν βγουμε απο εθνικη στα διοδια της νεστανης που λεγαμε ο συντομοτερος ειναι απο λαγκαδιαΔεν ειπαμε οτι δε θα παμε απο Λαγκαδια?? Αλλαξε παλι το πλανο?
Ναι απο Νεστανη ειχαμε πει,αλλα καταλαβα οτι τλκ δε θα περασουμε απο Λαγκαδια!!Απο οπου θετε ,αλλα αν βγουμε απο εθνικη στα διοδια της νεστανης που λεγαμε ο συντομοτερος ειναι απο λαγκαδια
Ναι απο Νεστανη ειχαμε πει,αλλα καταλαβα οτι τλκ δε θα περασουμε απο Λαγκαδια!!
Ειμαι αναγκασμενος να συμφωνησω μαζι σου!!!!!Είσαι και μεγάλος άνθρωπος δεν τα πιάνεις αμέσως !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ενας αλλος δρομος ειναι προς λεβιδι και στριβουμε στον 111 αλλα ειναι αρκετα πιο μακρυα αλλα τεσπα οτι θετε το βλεπουμε το πρωι στο καφεΝαι απο Νεστανη ειχαμε πει,αλλα καταλαβα οτι τλκ δε θα περασουμε απο Λαγκαδια!!
Α γεια σου αυτο ειχαμε πει!!! Που θα με πει και μεγαλο αυτος ο παλιοχαρακτηρας ο @Jimakos !!!Ενας αλλος δρομος ειναι προς λεβιδι και στριβουμε στον 111 αλλα ειναι αρκετα πιο μακρυα αλλα τεσπα οτι θετε το βλεπουμε το πρωι στο καφε
Που ειναι η Σουζουκαρα??Ωραία βόλτα θα γίνει....να ανεβάζετε τίποτα για εμάς τους (αμηχανους).
Εννοείται ..μέσα είμαι.Κυριε Δημητρη θα μας κανεις την τιμη να ερθεις μεχρι την κουτσοχερα να πιουμε της μπυρες που λεγαμε η παμε ολοι παρεα μετα τον καφε
Εννοείται ..μέσα είμαι.
Το λοιπον παλικαρια απο της 7:20 με 7:30 θα ειμαι στο σταθμο 14 για πρωινο καφεδακι η αναχωρηση θα γινει στης 8:00
Θα το παμε ολο εθνικη μεχρι τα διοδια της νεστανης μετα το κοβουμε προς βυτηνα παμε προς λαγκαδια και πεφτουμε αρχαια ολυμπια (στα μαλακα βεβαια )
Εκει θα βρεθουμε με τον γρηγορη εκ ζακυνθου και κανουμε μια περιηγηση στο χωρο μετα αν υπαρχει χρονος και θελεται κανουμε και ενα μπανιο
Το απογευμα θα συναντηθουμε για καφεδακι με τον Δημητρη εκ αμαλιαδος και πριν βραδιασει θα ανεβουμε στο χωριο κουτσοχερα
Την κυριακη για την επιστροφη το βλεπουμε απο που θα γυρισουμε
Ξεχασα να γραψω η γουρονοπουλα παραγγελθει δοθηκε εντολη στον καφετζη για μπυρες πολλες παγωμενες και να φερουνε φωτοπεπορτερ απο την εφημεριδα ΠΑΤΡΙΣ γιατι θα γινη μεγαλος τζερτζελες (Ξεχασα να σας πω νερο δεν εχει το χωριο μονο μπυρες )
Δηλαδή αυτά τα γράφεις για καλό???Ξεχασα να γραψω η γουρονοπουλα παραγγελθει δοθηκε εντολη στον καφετζη για μπυρες πολλες παγωμενες και να φερουνε φωτοπεπορτερ απο την εφημεριδα ΠΑΤΡΙΣ γιατι θα γινη μεγαλος τζερτζελες (Ξεχασα να σας πω νερο δεν εχει το χωριο μονο μπυρες )
Μασαν ωρε τα παλικαριαhttps://www.dikaiologitika.gr/eidhs...BqLS-cLlgrphHjOjZ8Tx2CWK9Km0nFWElZ0dszY4o&m=1
Sent from my iPhone using Tapatalk