Επίσημη συνάντηση 10 ΧΡΟΝΙΑ motoparea.gr

Αγαπητά μέλη,

10 ΧΡΟΝΙΑ motoparea.gr

10 χρόνια γεμάτα στροφές, χαμένες εξόδους, αμέτρητους καφέδες και... απίστευτες δικαιολογίες για να πάρουμε τους δρόμους.
Αφού αντέξαμε μαζί για μία δεκαετία ήρθε η ώρα για την απόλυτη συνάντηση: το επετειακό μας πάρτι!

Γεμίστε τα ντεπόζιτα, πατήστε μίζα και ετοιμαστείτε να γιορτάσουμε με άφθονη κουβέντα, αναμνήσεις, ιστορίες και σχέδια για τα επόμενα ταξίδια μας!

Η συνάντηση θα γίνει στο Μεσολόγγι 2-4 Οκτωβρίου στο Hotel Theoxenia.
Αν και νωρίς φροντίστε για την διαμονή σας σύντομα!
Πληροφορίες σχετικά στο επόμενο ποστ.

Μείνετε συντονισμένοι για το πρόγραμμα και τις υπόλοιπες δράσεις της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!

10 years poster low.jpg

Last edited by a moderator:

tracer

member
Περιοχή
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Μοτοσυκλέτα
TRACER 900 GT
HONDA C50 (1985)
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΘΗΝΑ
Εμείς στο Αγρίνιο από ότι φαίνεται έχουμε μέλλον ακόμα. σε κάθε μάζωξη δεν μπορώ να τον βάλω μέσα στο αμάξι μετά να φύγουμε.View attachment 66813
Το παιδι εχει γουστο και χαζευει την μηχανη μου

g.b.spyropoulos

new member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έβαλαν το χέρι τους για να γίνει αυτή η όμορφη συνάντηση στο Μεσολόγγι, γιορτάζοντας 10 χρόνια μοτοπαρέας, διαδρομών, ταξιδιών και αναμνήσεων!

Η επιλογή του μέρους ήταν εξαιρετική, οι διαδρομές πανέμορφες και, πάνω απ’ όλα, η παρέα ήταν αυτή που έκανε για ακόμη μία φορά τη διαφορά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους διοργανωτές για τον χρόνο, την προσπάθεια και τη διάθεση που χρειάστηκαν ώστε να περάσουμε όλοι τόσο όμορφα.

Και φυσικά, ένα ξεχωριστό και πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συνοδοιπόρους μου, που άντεξαν στωικά την ταλαιπωρία τόσο στο πήγαινε όσο και στο γύρνα!
Γιατί η γνωστή τρέλα μου, σε συνδυασμό με τη… χρόνια αλλεργία μου στους αυτοκινητόδρομους, είχε ως αποτέλεσμα να ανακαλύψουμε κάθε πιθανό και απίθανο στριφτερό κομμάτι του επαρχιακού οδικού δικτύου!

Κάπως έτσι, μια διαδρομή που θα μπορούσε να γίνει σε έναν φυσιολογικό χρόνο, κατάφερε στα χέρια μου να γίνει… τέσσερις φορές μεγαλύτερη!
Περισσότερες στροφές, περισσότερα χιλιόμετρα, περισσότερη κούραση — αλλά και περισσότερες εικόνες, περισσότερες στιγμές και τελικά περισσότερες αναμνήσεις.

Ευχαριστώ που με ακολουθήσατε χωρίς πολλές διαμαρτυρίες… ή τουλάχιστον χωρίς να τις ακούω μέσα από το κράνος!

Καλή δύναμη σε όλους για τη συνέχεια και για όλα όσα θα ακολουθήσουν. Μακάρι τα επόμενα χρόνια να μας βρουν με ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα, νέους προορισμούς, όμορφες στιγμές και πάντα την ίδια διάθεση για δρόμο και καλή παρέα.

Να είμαστε όλοι καλά, όρθιοι και πάντα να ανταμώνουμε στους δρόμους!

Χρόνια πολλά στη μοτοπαρέα μας και… στα επόμενα 10!

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Το αρχαίο θέατρο

Το εντυπωσιακό σκαλισμένο στο βράχο αρχαίο καρνάγιο (ναυπηγείο).

Στάση για καφέ στην Κατοχη

Μια αφ' υψηλού θέα των αλυκων

Εκεί πίσω από την σκοτεινή κολώνα εγώ φοβήθηκα να πλησιάσω ... μοιράζανε και δωράκια λέει....! Tooth

Τελευταία επεξεργασία:

takisninja

Moderator
Motoparea team
Περιοχή
Μελίσσια
Μοτοσυκλέτα
GS 1250 ADVE 19
Beverly 400
Όνομα
Παναγιώτης
Περιοχή
Mελισσια
Παντως απο μαρτυριες που ειχα ολοι περασαν τελεια απο θεμα εκδηλωσης .περιοχης .φαγητου .παρεας.....

Top Bottom