- Περιοχή
- Αμαλιάδα
- Μοτοσυκλέτα
- BMW R1200GS ADV 2006
- Όνομα
- Dimitris Amaliada
- Περιοχή
- ΑΜΑΛΙΑΔΑ
Μαζί θα φύγουμε παρειτσα ..
το καλσον αγορια σκιζετε ευκολα.... να προσεχετε!!!Δηλαδη 8,30 φευγουμε....10 ειμαστε Βεροια?![]()
![]()

Αμα θες χωρις τσιγαροΔηλαδη 8,30 φευγουμε....10 ειμαστε Βεροια?![]()
![]()

Εσυ δεν μας ειπες θα ανεβεις λεβεντη και ασε τα υπονοουμενα αιντετο καλσον αγορια σκιζετε ευκολα.... να προσεχετε!!!![]()

Εχουμε ανταλλακτικο, και ραφτη συναμα!το καλσον αγορια σκιζετε ευκολα.... να προσεχετε!!!![]()

Φιλε 50-50,για την ωρα!!!Εσυ δεν μας ειπες θα ανεβεις λεβεντη και ασε τα υπονοουμενα αιντε![]()
Καλε ραφτη,καλε ραφτηηηηηη...μου σκιστηκε!!!Εχουμε ανταλλακτικο, και ραφτη συναμα!![]()
Παρειτσα θα πάμε μάλλον...Δηλαδη 8,30 φευγουμε....10 ειμαστε Βεροια?![]()
![]()
εμενα ρε λαμογιο φτωχε δεν θες να με δεις???σκεφτομαι 14 κ 15 Μαίου για Βεροια (αν εχουν ανοιξει τα συνορα)...................να δω και κανα παλικαρι αμα θελει Νακος,..... Βαγγελης........ ,Αντρεας, και οσοι αλλοι θελουν να ερθουν
δεν θα ειναι της βολτας απλά να συναντηθουμε να τα πιουμε και να λιωσουμε
οποιος θελει δω ειμαστε
διαμονη ελευθερη ο καθεις οπου θελει κι οπου κλεισει ...
θεωρω δεδομενο οτι θα ερθεις..................εμενα ρε λαμογιο φτωχε δεν θες να με δεις???
αλληλεγγυη μουσατων 

14-15 διανυκτερευση, επιστροφη στις 16!Επιστροφή; 15? Να ξέρουμε για τα δωμάτια δλδ... Μια διανυκτέρευση θα κάνουμε; μόνο στης 14;
Ποο, όντως ;; άρχισε να δυσκολεύει η κατάσταση.. Κόλλησα δύο ρεπό για Παρασκευή Σάββατο. Κυριακή πρέπει να δουλέψω,, εντάξει, το μαγειρεύω και μιλάμε14-15 διανυκτερευση, επιστροφη στις 16!
Ε ρε φιλε ,τοσα χιλιομετρα για μια μερα???Ποο, όντως ;; άρχισε να δυσκολεύει η κατάσταση.. Κόλλησα δύο ρεπό για Παρασκευή Σάββατο. Κυριακή πρέπει να δουλέψω,, εντάξει, το μαγειρεύω και μιλάμε
Τι να κάνω ρε φίλε, ανωτέρα βία, δεν ημεθα για απολύσεις τέτοιους καιρούςΕ ρε φιλε ,τοσα χιλιομετρα για μια μερα???
και δη με τον συνονόματο σου να παριστάνει τον πρωθυπουργό
.. Θα το παλέψω όμως, έστω και μια μέρα και γυρίζω μόνος την επόμενηΜη μου πεις τώρα ότι δε θα’ρθεις.Αυτο με τα τρενακια ελπιζω να σας βγει σε καλο.
Μη μου πεις τώρα ότι δε θα’ρθεις.
Εγώ θα κινηθώ (αναρχο)αυτόνομα και στο πήγαινε και στο έλα και θα βρεθούμε Βεροιάρα.
Ναι αλλά όπως έχω ξαναγράψει και αλλού...Μας αρεσει!!!

ειμαστε οργανωμενοι μην ανησυχεις!!!!Ναι αλλά όπως έχω ξαναγράψει και αλλού...
Κάντε κύκλο ρεεε...έχω ρίξει έναν και έχω φάει τέσσερις...![]()
![]()
![]()