ταξιδι στο NORDKAPP...

tasosbmw

new member
Περιοχή
Κιάτο
Μοτοσυκλέτα
BMW R 1200 GS ADV LC
Όνομα
tasosbmw
Περιοχή
Κιάτο
Αχ τι μου θυμήζεις. 3 μήνες έχουν περάσει, αλλά είμαι ακόμα εκεί.

Στο ίδιο σημείο έφαγα μηλόπιτα και καφέ. Giving

Αν δεν ξαναπάω θα σκάσω.

VKon

GS is a great way to spend time on the roads
Περιοχή
Καβάλα
Μοτοσυκλέτα
F 800 GS
Όνομα
Κώστας
Περιοχή
Καβάλα
ένα μπράβο θα ήταν λίγο, μπράβο στην τόλμη που έδειξες και πραγματοποίησες το όνειρο σου.
cdefg

φίλε αν θες χρησιμοποίησε την εφαρμογή του tapatalk για να ανεβάζεις φώτο και βίντεο χωρίς πρόβλημα.

tsak8

new member
Όνομα
Χρήστος
Μπράβο Σάκη, μου δίνεις θάρρος να σκεφτώ οτι ετσι καταδρομικα μπορεί να ξαναπάω. Ωραίος!

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

gagarin

new member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki ZZR1400
Όνομα
Κώστας
Μπράβο φίλε, για την απόφαση ,
το ταξιδι και την περιγραφή!!!

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σακης

new member
Περιοχή
alexandroupoli
Μπράβο Σάκη, μου δίνεις θάρρος να σκεφτώ οτι ετσι καταδρομικα μπορεί να ξαναπάω. Ωραίος!

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τολμησετο!!.....προετοιμασου πολυ καλα , εως την τελευταια λεπτομερια..τιποτα στην τυχη και ολα θα πανε καλ !!...μπορεις !

tsak8

new member
Όνομα
Χρήστος
Την προηγούμενη φορά Τρίτη το αποφασισαμε και ξημερωματα Παρασκευή φύγαμε. Γενικα ειμαι του πάμε και βλέπουμε. Αλλά τώρα (αν κρατήσω την μηχανή) θα ειναι 14 ημέρες αυστηρά και προγραμματισμένα!

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σακης

new member
Περιοχή
alexandroupoli
αφου καθησα αρκετη ωρα εκει....αθεφηκα στις σκεψεις μου....εβγαλα παραπολλες φωτο, γιατι ο εγκεφαλος δεν μπορει να τα διαχειρειστη ολα αυτα τοσο ευκολα ειδικα οταν κατι που τοσα βραδια επι χρονια το ονειρευωμουν και το κοιταζα στο μαπς....και φυσικα διαβαζωντας τοσα ταξιδιωτικα για εδω...τωρα ολα αυτα ειναι ζωντανα...ειναι μπροστα μου....αναπνεω τον κρυο αερα στο ακρωτηρι...και χαζευω σαν χαζος το πελαγος....
αρχισα να μαζευω καποια στιγνη τα πραγματα μου...και παω στην μηχανη.....την νευχαριστησα που με εφερε εδω...και την παρακαλεσα να με παει πισω με ασφαλεια....με εκελεισε το ματι και....ξεκινησαμε !!
το τοπιο ολο και την διαδρομη την εχω τραβηξη σε βιντεο...το εντυπωσιακο τουνελ του νορντκαπ ειναι υποθαλασιο και ειναι κατηφορικο το μισο και ανηφορικο φυσικα ..αλλα με εντονη κλιση...και σταζει παντου νερα !!

σακης

new member
Περιοχή
alexandroupoli
εβαλα μπρς κοιταξα το λαστιχο το πισω..και βλεπω οτι το πελμα ειναι με το ζορι ενα εκατοστο.....οκ το ταξιδι απεκτησε και αλλο ενδιαφερον λεω !!και χωρις να γυρισω να κοιταξω πισω , ξεκηνησα την επιστροφη....
σταματησα στην πινακιδα και εβγαλα φωτο (μετα απο 13 χλμ)..και εβαλα ενα δικο μου αυτοκολητο !!...
ο καιρος συναιφιασε αποτομα και αρχισε να ψιζαλιζει..ουτε που εδωσα σημασια!!....εφτασα στο πολυποθητο και τωρα πολυ χαλαρος πια απολαμβανω το τοπιο και τα μιρα ψαροχωρια εκει....η διαδρομη μεχρι το ξενοδοχειο ηταν μονο 180 χλμ και σε συνδιασμο με το οτι δεν νυχτωνει !!...πηγενα σιγα...εχουμε και ενα λαστιχο να κανουμε οικομια !!
η διαδρομη μεχρι να βγεις ξανα στον Ε6 ειναι αδεια απο δενδρα..μονο χορταρι και ταρανδοι..πλεον εχω συνηθησει την παρουσια τους και σε συνδιασμο με το ανοιχτο τοπιο , δεν με ανχωνουν...αυτο θα γινετε 1500 χλμ πιο κατω !!
εχω βγει πλεον στον Ε6 και χιλιομετρα πιο κατω σε ενα παρκιγκ -καφε....σταματησα να φαω κατι...19 ευρω το μπεργκερ !!.....μια μηλοπητα νωμιζω ηταν καλυτερα !!5 ευρω..και νερο απο την βρυση ....και ! μια φωνη μιλαει Ελληνικα !!...γυριζω και βλεπω μια ηλικιωμενη κυρια εκ γερμανιας οπως μου ειπε με καταγωγη απο την Δραμα...τι θελετε εδω ρωτησα !!...κανουνε τουρ με το λεφωρειο και παμε στο καπ ! ...ετσι με το ειπε. ..οντως ειχαν ερθει μερικα λεοφωρεια και γιναμε τουριστ παρκιγκ!..
φυσικα οταν εμαθε το ταξιδι μου και το πως .....μαζεψε ολο το λεφορειο και εγεινα θεαμα...με φωτο....τα μαζευω και δρομο !!..και ουτε μια φωτο απο εκει !
αργα το βραδυ εφτασα στο χοτελ.....αραξα και κοιταζα εξω.....

σακης

new member
Περιοχή
alexandroupoli
επομενη μερα....8οο χλμ περιπου...και πλεον ο στοχος ειναι να φτασω στο KALIX μια πολη στο πουθενα οπου και θα περασω την νυχτα .....η δια δρομη περνουσε και απο την μαγικη για μενα πολη ΑΛΤΑ!..τοσες φορες διαβασα το ονομα της....ειπα θα περασω να την δω...και ναι αξιζε !!..αλλος τροπς ζωης εδω πανω , ειανι κυριακη πρωη και ολα ειναι ηρεμα..
συναντησα μαι ομαδα να κανει σκι στην ασφαλτο με ρολερ..αλλα συντονισμενοι ..φυσικα η καμερα πηρε φωτια και ξεχασα το λαστιχο !!

σακης

new member
Περιοχή
alexandroupoli
μπενω Φιλανδια πριν τα "συνορα" ενα αμαξι σταματησε και ο νεαρος με ρωτησε τα γνωστα...καθοτι σταματησα να βγαλω φωτο..με εβγαλε αυτος και ανταλαξαμε μερικες κουβεντες πριν πεσουμε στη βουβαμαρα ξανα.........καλοι ανθρωποι δε λεω...απλα εχουν και ενα θεμα με την προσπεραση..σε αυτην την ερημια περασα 3 αμαξια που πηγενανε κονβοι ...και μετα απο 30 χλμ πιο κατω η αστυνομια με σταματησε..και εχουμε μια ομορφη κληση στα φιλανδικα..για σουβενιρ !!...

σακης

new member
Περιοχή
alexandroupoli
πλεον ο δρομος περνα διπλα απο ενα μεγαλο ποταμι....και αρχιζει να εχει και σπιτια .....κινηση ελαχιστη εκτος απο τους ταρανδους....ειναι παντου αλλα ολα οκ !....αρχισε η βροχη και το ταξιδι γινετε πιο δυσκολο...αλλα εχω πανω απο 400 χλμ να φτω στο Καλιξ...υπομονη λεω !!

σακης

new member
Περιοχή
alexandroupoli
εχω μπει Σουηδια....3 χωρες σε μια μερα !!....
ο δρομος ειναι επαρχιακος και δεν εχει υποδομες τυπου φαι και καυσιμα..( οσοι ονειρευσεστε επαρχιακο προσοχη σε αυτο το θεμα..εκτος και αν πατε στους διασημους
"επαρχιακους" που μαζευετε ολος ο κοσμος..εκει εχει απολα !)..εδω τιποτα μονο δενδρα ταρανδους και πολυ φυσικη ομορφια και ηρεμια....και καμια αρκουδα υποθετω !!

σακης

new member
Περιοχή
alexandroupoli
30 χλμ πριν το ΚΑΛΙΞ..και μεσα στη ερημια...παλι εργα στο δρομο!..χωρις καμια σημανση ο δρομος ειναι σκαμενος και κανω εντουρο !...λεω μεχρι εδω ηταν το λαστιχο θα παραδωσει πνευμα....και παω με 5 χλμ την ωρα....
ειμαι σε ενα πυκνο δασος και η πολη δεν λεει να φανει....το στρες εμφανιζετε .....ιδρωνω....
σκεφτωμε κατι ομορφο ( τον μικρο μου...) και ηρεμω.....
πλεον κανω τα τελευται χλμ και ειμαι εξω απο το χοτελ...

σακης

new member
Περιοχή
alexandroupoli
αφου πηγα για μπεργκερ στον χασαν !!....7 ευρω...αραξα μεσα στο δωματιο..αλωστε σε αυτην την ερημια δεν εχει και τιποτα και ολα κλεινουν στις 9....
το βραδυ εβρεξε τα εντερα του ο Θωρ....χαμπαρι εγω !!
αυριο ξεκιναω για Στοκχολμη....900 χλμ...( θα κανω διαλειμα εχω δουλεια..το βραδυ το τελος με συνχωρειτε..)

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Σακη μολις τελειωσεις με την επιστροφή ...θα ηθελα σε παρακαλώ καποιες παραπάνω πληροφοριες για το σουβενίρ-κλήση οριο ταχυτητας πόσο ηταν η κληση και τελικά αν την πληρωσες εκει ; εδώ ;
Praising

σακης

new member
Περιοχή
alexandroupoli
στο δρομο περασα απο υπεροχα τοπια....θελω να τονισω οτι εδω ο εθνικος δρομος με τον επαρχιακο ειναι ενα και το αυτο..εκτος αν θελεις να πας σε δρομους που ουτε οι εδω βικινγκ τους ξερουν και φυσικα εισαι που εκτεθιμενος στο ναμεινεις απο καυσιμα και φαι !!...το τοπιο ειναι υπεροχο !!
στο δρομο περασα εξω απο εργοστασιο της ΣΑΑΜΠ....οπως με πληροφορισανε τα μοντελα !!

Top Bottom