evangelos
member
- Περιοχή
- Ιωάννινα
- Μοτοσυκλέτα
- Triumph Tiger 800 - GAS GAS EC300
- Όνομα
- EVANGELOS
Οταν καθόμαστε και πίνουμε τσιπουράκια ...λέμε και τις ανάλογες μ@λ@κιες ....! κάπως έτσι ξεκινήσαμε. Η συζήτηση ξεκίνησε ότι έχουμε καιρό να κάνουμε κανα ταξιδάκι (μικρό για ΣΚ) και ... ότι μέχρι τον Μάρτιο (που ορίζει την αρχή της ταξιδιωτικής περιόοδου μας) έχουμε πολύ καιρό ακόμη.
Η απάντηση μου στο παραπάνω ήταν ... "εγώ και αύριο φεύγω!" την ίδια έδωσε και ο φίλος Βασίλης. Το "αύριο" λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πήγε μία βδομάδα μετά.
Λόγω άστατου καιρού το πλάνο ήταν απλό: Εάν ΔΕΝ χιονίζει ραντεβού 9 παρά στο γνωστό σημείο. Μπογατσούλα στην Βέροια για προσωρινό σχεδιασμό πλάνου ... ανασυγκρότηση πλάνου στις Σέρρες και εάν είναι εντάξει ο καιρός ... ΔΝ στη Σόφια.
και έτσι και έγινε.
Μπογατσούλα απαραίτητη μετά το πρωϊνό κρύο.
Στα σύνορα με καλό καιρό

Η απάντηση μου στο παραπάνω ήταν ... "εγώ και αύριο φεύγω!" την ίδια έδωσε και ο φίλος Βασίλης. Το "αύριο" λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πήγε μία βδομάδα μετά.
Λόγω άστατου καιρού το πλάνο ήταν απλό: Εάν ΔΕΝ χιονίζει ραντεβού 9 παρά στο γνωστό σημείο. Μπογατσούλα στην Βέροια για προσωρινό σχεδιασμό πλάνου ... ανασυγκρότηση πλάνου στις Σέρρες και εάν είναι εντάξει ο καιρός ... ΔΝ στη Σόφια.
και έτσι και έγινε.
Μπογατσούλα απαραίτητη μετά το πρωϊνό κρύο.

Στα σύνορα με καλό καιρό