η ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΙΟΥ εγινε Τριτη 5 Μάιου

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.
Πόρτο-Γερμενό από τα βουνά (Τιτάν, Παλαιοκούνδουρα) και καφεδάκι σε πλαστικό στο φούρνο δίπλα στη θάλασσα...

Μεσα εαν ειναι ασφαλτος και μονο! Αλλα και την κλασσικη διαδρομη για Πορτο Γερμενο δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα!

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Μεσα εαν ειναι ασφαλτος και μονο! Αλλα και την κλασσικη διαδρομη για Πορτο Γερμενο δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα!
Παιδιά μην μπερδεύουμε το Thread
Eντος νομου Αττικης:
ή Κινεττα ή Αλεποχώρι ή Ψαθα το μερος θα αποφασισθει απο την παρεα δια ανατάσεως της χειρός (και οχι της παλάμης να εξηγούμαστε) στο γνωστο περίπτερον 14
Ωρα συνάντησης 10.00 π.μ
Τελικά τι; Το ρισκάρουμε;

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.

Εχεις δικιο. Προσωπικα δεν εχω θεμα. Ας ομιλησει ο δημιουργος του θρεντ @esel Ελα αφεντικο πες το τελικο σου να δουμε τι θα καμνουμε. Και μιλαμε @notakos600 η οποιος αλλος επιθυμει!

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Εγώ όχι Μάνο οπότε εύχομαι καλά να περάσετε.Smileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer Emoticon
Θα περιμένω προσωπικά για όταν επιτρέπεται μετακίνηση εκτός Νομού για μεγάλη και στριφτερή βόλτα.

karad-geo

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
HONDA Varadero 1000cc MK2
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Παίδες, όσο και αν το Θέλουμε Όλοι.. Πιστεύω πως δεν πρέπει να το ρισκάρουμε. Ειδικά τις πρώτες μέρες πιστεύω πως θα βγουν και στο κυνήγι! - κάτι άκουσα πως μετά το πέρας της πρώτης Εβδομάδας και ανάλογα τις εξελίξεις, υπάρχει περίπτωση να κινούμαστε και Εμείς 'εντός Νόμου'. Ας μην Είμαστε παρορμητικοί, πρώτα ο Θεός στην ουρά Είμαστε!! (10-15 μέρες ακόμη), που θα πάει.. Ας βγάλουμε καμία μέχρι Βουλιαγμένη! - που θα πάει... θα περάσει!!

karad-geo

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Από ότι γνωρίζω, όρια του Μητροπολιτικού Δήμου (όπως αναφέρεται) είναι όλοι οι Δήμοι Συνορευόμενοι με τον Δήμο Αθηνών, οι οποίοι δεν αποτελούν οι αποτελούσαν οικισμούς.
Όπερ και σημαίνει.. Από Δυτικά, μέχρι Χαϊδάρι - από Ανατολικά, μέχρι Βουλιαγμένη & Βόρεια, μέχρι Κηφισιά.

karad-geo

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δυστυχώς...

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Από ότι γνωρίζω, όρια του Μητροπολιτικού Δήμου (όπως αναφέρεται) είναι όλοι οι Δήμοι Συνορευόμενοι με τον Δήμο Αθηνών, οι οποίοι δεν αποτελούν οι αποτελούσαν οικισμούς.
Όπερ και σημαίνει.. Από Δυτικά, μέχρι Χαϊδάρι - από Ανατολικά, μέχρι Βουλιαγμένη & Βόρεια, μέχρι Κηφισιά.
Δηλαδή εγώ στον Κορυδαλλό είμαι εκτός των τειχών; Αρα αλωνίζω τον Νομό;

karad-geo

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δηλαδή εγώ στον Κορυδαλλό είμαι εκτός των τειχών; Αρα αλωνίζω τον Νομό;
Χα χα, Δυστυχώς για Εμάς όχι.. αφού Ανήκουμε στον Δήμο Πειραιά.
Ως Δήμος μπορεί να χαρακτηριστεί Μητροπολιτικός από μόνος του, άρα ισχύει ότι και των Αθηνών.. ως Ώμορροι!!

karad-geo

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Φαντάσου πως θα μπορούσε να μας πει, πως δεν πάμε ούτε στην Κηφισιά.. Χα χα...

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Προσωπικά δεν θα έβαζα σε κίνδυνο με αφαίρεση διπλώματος για 60 ημερες(το έχω ζήσει το δράμα) για μια μικρή βόλτα εντός νομού. Στις 18 του μήνα θα ξεκινήσω και όπου με πάει ο δρόμος να το ευχαριστηθώ

Κάνουμε τόσο καιρό υπομονή (όση μπορεί ο καθένας) ας κάνουμε λίγες ημέρες ακόμα. Θα αποζημιωθούμε είναι βέβαιο

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη
Παίδες, από 4 Μαΐου επιτρέπονται οι μετακινήσεις εντός νομού.
Εκτος Νοτη,αν εισαι κατοικος σε Αθηνα η Θεσσαλονικη,που επιτρεπεται η κινηση εντος των οριων της πολης!! Κοινως εγω που ειμαι Ν.Σμυρνη,δε μπορω να ερθω σε σενα, κι ας εισαι εντος νομου!!!!

karad-geo

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Παίδες, από 4 Μαΐου επιτρέπονται οι μετακινήσεις εντός νομού.
Εκτος Νοτη,αν εισαι κατοικος σε Αθηνα η Θεσσαλονικη,που επιτρεπεται η κινηση εντος των οριων της πολης!! Κοινως εγω που ειμαι Ν.Σμυρνη,δε μπορω να ερθω σε σενα, κι ας εισαι εντος νομου!!!!
Έτσι είναι Νότη, όπως τα λέει ο Κυριάκος.. Δυστυχώς!!
Υπομονή Παίδες...

karad-geo

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Προσωπικά δεν θα έβαζα σε κίνδυνο με αφαίρεση διπλώματος για 60 ημερες(το έχω ζήσει το δράμα) για μια μικρή βόλτα εντός νομού. Στις 18 του μήνα θα ξεκινήσω και όπου με πάει ο δρόμος να το ευχαριστηθώ

Κάνουμε τόσο καιρό υπομονή (όση μπορεί ο καθένας) ας κάνουμε λίγες ημέρες ακόμα. Θα αποζημιωθούμε είναι βέβαιο
GivingGiving

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Το εχετε τεντωσει υπερβολικα...
Εγω θα πιώ καφε στο 14 την Τρίτη ...ο καθεις πρατει κατα πως κρινει ο ιδιος....απο κει και περα αν ειμαι μοναχός θα δω που και πως ,θα παω ...αν ειμαστε δυό ...θα το συζητήσουμε ...στην χειρότερη θα πιώ καφέ εστω με αισθηση και μυρωδιά βόρτας...

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

N

notakos600

Guest
Έτσι είναι Νότη, όπως τα λέει ο Κυριάκος.. Δυστυχώς!!
Υπομονή Παίδες...
Παίδες, μένω εκτός Αθηνών, άρα μπορώ.

N

notakos600

Guest
Εγω θα πιώ καφε στο 14 την Τρίτη ...ο καθεις πρατει κατα πως κρινει ο ιδιος....απο κει και περα αν ειμαι μοναχός θα δω που και πως ,θα παω ...αν ειμαστε δυό ...θα το συζητήσουμε ...στην χειρότερη θα πιώ καφέ εστω με αισθηση και μυρωδιά βόρτας...

Καιρού επιτρέποντος Στέλιο θα αναμένω για απόδραση προς τα δυτικά.

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Να γυαλισω την ασπίδα μου.
.... μπα! εχει περιορισμο στις κλασεις ..... και ΄γω μεσον θα βαλω .....!abcdefghgk

Το εχετε τεντωσει υπερβολικα...Εγω θα πιώ καφε στο 14 την Τρίτη ...ο καθεις πρατει κατα πως κρινει ο ιδιος....

.... μεσα λοιπον και ας παει και το παλιαμπελο ...... θα φερω και καλαμποκι γιατι προβλεπω πολυ-κο-κο-κο-σμια ........ να μαζευεται. Bcdefghg

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.

Δεν θα είσαι μόνος Στελαρα Giving

karad-geo

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Εγώ θα ερχόμουν οπωσδήποτε αν δε δούλευα.. και θα ακολουθούσα... στα δύσκολα! Θα δήλωνα τόπο κατοικίας ως Γείτονας του Νότη.
Χα χα..

Top Bottom