Έχω αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς με τον χωματόδρομο εκείνο.... δε μπορεί... κάπου θα βγαίνει !!!!!Κοιτάω το 3ο βιδεο κ ακόμα ιδρώνω..Bye
Λιποδιαλυτης είναι...Έχω αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς με τον χωματόδρομο εκείνο.... δε μπορεί... κάπου θα βγαίνει !!!!!
Φτάνεις επάνω 20 κιλά ελαφρύτερος !!!!Λιποδιαλυτης είναι...
Νότη practice για τον Σεπτέμβρη!!!! Έχουμε να φάμε πολύ λάσπη!!!Respect παίδες!!
Τα βάζω ακατέργαστα γιατί αρνείται η εφαρμογή της gopro να συνεργαστεί, να μετονομαστεί άμεσα η εφαρμογή σε γκόπρος
Για να έφτιαχνα ένα ποτ πουρί κονσέρβα!!!
Το 1 σκέλος, Πεντέλη από το Ντραφι και προς τα επάνω με ομορφες διαδρομές και καταπληκτικη θέα
Στο 1 σκέλος πάλι, διαδρομή για τις ανάγκες της φωτογράφισης από την απέναντι πλάγια
Στο 2 σκέλος από τη μεριά του φράγματος της Ραπεντώσας, είδαμε μια ωραία ανηφοριτσα από μακριά... αλλά που να ξέραμε πως ήταν από κοντά Bike
Τα τυχερά που συναντάς πάνω στα βουνά!!
Και αφού κατεβήκαμε από τα σκαλοπάτια πήραμε τον σύντομο και εύκολο δρόμο :pπου βλέπαμε στον χάρτη για να κατέβουμε από το φράγμα στον Βρανά και να βγούμε στο αρχ. Μουσείο Μαραθώνα
Στην επανάληψη παίζει να είμαστε τετράδα ή και πεντάδαΤέλεια βόλτα με δροσερό αεράκι από ότι είδα.
Με τα βίντεο σου Απόστολε με κάλυψες.
Με εξαίρεση την δύσκολη ανηφόρα που ανέβηκες μπορώ να ακολουθήσω σίγουρα σε επανάληψη της βόλτας.
Ειδικά στο 1ο σκέλος. Αλλά και στο 2ο με προσοχή πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα.
Υ.Γ. έκανα και εγγραφή στο κανάλι σου.
Κοσμά πολύ ευχαρίστως να την επαναλάβουμε και αυτή και άλλες, νέες και παλιές, να μαζευόμαστε όσοι μπορούμε και να περνάμε καλά!! Από την πλευρά που έγινε το 1ο σκέλος έχει πολύ υλικό και βγαίνουν αρκετές διαδρομές όμορφες !!!Τέλεια βόλτα με δροσερό αεράκι από ότι είδα.
Με τα βίντεο σου Απόστολε με κάλυψες.
Με εξαίρεση την δύσκολη ανηφόρα που ανέβηκες μπορώ να ακολουθήσω σίγουρα σε επανάληψη της βόλτας.
Ειδικά στο 1ο σκέλος. Αλλά και στο 2ο με προσοχή πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα.
Υ.Γ. έκανα και εγγραφή στο κανάλι σου.
Και να γίνουμε και άλλοι τόσοι Νότη!!!Στην επανάληψη παίζει να είμαστε τετράδα ή και πεντάδα
Γιώργη στην οργάνωση δεν τα πάω και τόσο καλά απ ότι έχει δείξει !!! Ακολουθώ τη τακτική, πάμε και ότι βγει !!!!Stay tuned
Θα στήσει ο Απόστολος κάτι σε Δερβενοχωρια η Κιθαιρωνα..
Γιώργη στην οργάνωση δεν τα πάω και τόσο καλά απ ότι έχει δείξει !!! Ακολουθώ τη τακτική, πάμε και ότι βγει !!!!
Οπότε πάμε Κιθαιρώνα και να χαθούμε, ψηλά είναι εκεί, θα την βρούμε την πόλη να επιστρέψουμε !!!!
[/QUOTE
Τα Βίλια είναι στον Κιθαιρώνα ? Αν ναι υπολογίστε με και εμένα σε αυτή την χώματαδα!!!Γιώργη στην οργάνωση δεν τα πάω και τόσο καλά απ ότι έχει δείξει !!! Ακολουθώ τη τακτική, πάμε και ότι βγει !!!!
Οπότε πάμε Κιθαιρώνα και να χαθούμε, ψηλά είναι εκεί, θα την βρούμε την πόλη να επιστρέψουμε !!!!
Τι δίπλα.. Κέντρο είναι!!Τα Βίλια είναι στον Κιθαιρώνα ? Αν ναι υπολογίστε με και εμένα σε αυτή την χώματαδα!!!
Έγινε Γιώργο! Φύγαμε τότε!Τι δίπλα.. Κέντρο είναι!!
Βασικό σημείο αναφοράς με δροσιά από Μουριες κ ζυγούρια στα χασαποταβερνεια...
Αγαπάμε Βιλια χρόνια τώρα.
Ζόρικα Γιωργη.."Θα τα στήσετε"!!!
Βουνίσιες!! κόντρες... :D:D
BikeBikeBike