Συμφωνώ.
Έχω πάει σε μνημεία πρόσφατα.
Στο μνημείο του αεροπλάνου Ήλιος στο Γραμματικό κ στο βουνό Όθρυ.
Ήξερα όμως ότι εκεί υπάρχουν μνημεία, ήξερα ΑΚΡΙΒΏΣ την ιστορία τους κ όταν πήγα εστίασα στο τοπίο της περιοχής κ ΟΧΙ στα ονόματα κ τις φωτογραφίες τών νεκρών, όπως κάνουν άλλοι ytubers.
Στον λόφο που πήγαμε δεν ξέραμε καν τι θα βρούμε.
Φτάσαμε πρώτοι με τον Αποστόλη κ το μάτι μου έπεσε στη φωτογραφία ενός νέου ανθρώπου με στρατιωτική στολή.
Έβγαλα βίντεο χωρίς να κοιτάω τη φωτογραφία.
Μετά τον θάνατο του πατέρα μου δεν θέλω ούτε κηδείες να ακούω, ούτε μνημόσυνα, ούτε επικήδειους, ούτε φωτογραφίες να βλέπω.
Ανεξήγητο, αλλά έτσι μου βγαίνει...
Όντως μόνο και μόνο με την αλλαγή της κατεύθυνσης !!Χρειαζόταν κ μια αντίθετη διαδρομή..
Άλλο τοπίο!
Νομίζω χρειαζόμαστε μια επανάληπτικη με απ'ολα..Όντως μόνο και μόνο με την αλλαγή της κατεύθυνσης !!
Αυτές είναι οι ομορφιές του βουνού, κάθε ώρα, κάθε εποχή, κάθε κατεύθυνση άλλο τοπίο στο ίδιο σημείο!!
Μία επανάληψη εφ όλης της ύλης σε όλα τα τερέν!!!Νομίζω χρειαζόμαστε μια επανάληπτικη με απ'ολα..
Συμφωνώ.
Έχω πάει σε μνημεία πρόσφατα.
Στο μνημείο του αεροπλάνου Ήλιος στο Γραμματικό κ στο βουνό Όθρυ.
Ήξερα όμως ότι εκεί υπάρχουν μνημεία, ήξερα ΑΚΡΙΒΏΣ την ιστορία τους κ όταν πήγα εστίασα στο τοπίο της περιοχής κ ΟΧΙ στα ονόματα κ τις φωτογραφίες τών νεκρών, όπως κάνουν άλλοι ytubers.
Στον λόφο που πήγαμε δεν ξέραμε καν τι θα βρούμε.
Φτάσαμε πρώτοι με τον Αποστόλη κ το μάτι μου έπεσε στη φωτογραφία ενός νέου ανθρώπου με στρατιωτική στολή.
Έβγαλα βίντεο χωρίς να κοιτάω τη φωτογραφία.
Μετά τον θάνατο του πατέρα μου δεν θέλω ούτε κηδείες να ακούω, ούτε μνημόσυνα, ούτε επικήδειους, ούτε φωτογραφίες να βλέπω.
Ανεξήγητο, αλλά έτσι μου βγαίνει...
Κωστάκη ξεφεύγεις... το μνημείο είναι δίπλα στην άσφαλτο, ένα δεκάλεπτακι περοατημα με κάποια κλιση βατή για τα πόδια (ζόρικη για μοτο).Άσε που είναι δίπλα στο σπίτι σου.. 10χιλ
Συνεπώς θα ήταν καλύτερο (από το να απαιτεις) να αφήσεις τις βόλτες ρεκλας σε Επιδαύρους, Σαράντη κτλ κ βάλεις τα αθλητικά σου κάνοντας έναν περίπατο πιο επικοδομητικο... από τον 78ο καπουτσίνο σου στο Πόρτο Γερμενο..
Τα φιλιά μου...
Ρε συ Γιώργη, σόρι κιόλας που ανακατεύομαι, αλλά επειδή ακολουθώ κι εγώ σε αυτές τις βόλτες ρεκλας, σου ζητήσαμε να βάλεις τις βενζίνες ή τους καφέδες?Σαφώς κ κανένας ΔΕΝ θα κρίνει "απαιτητικά" το τι θα βλέπουμε στις βόλτες μας κ αν τέλος πάντων επιβάλλεται να πλουτίζουμε με γνώσεις όσους έχουν καταθέσεις στον Μπατζαβαλη..
Για να μην μακρηγορουμε, χαλάμε το θέμα κτλ κ επειδή σε ξέρω σου λεω ότι ήσουν φάουλ.
Αν το καταλαβαίνεις έχει καλως
Over and out Από μένα. Bye
Ρε συ Γιώργη, σόρι κιόλας που ανακατεύομαι, αλλά επειδή ακολουθώ κι εγώ σε αυτές τις βόλτες ρεκλας, σου ζητήσαμε να βάλεις τις βενζίνες ή τους καφέδες?
Ας απολαμβάνει ο καθένας τις βόλτες του, ασφάλτινες ή χωμάτινες και να είμαστε όλοι αγαπημένοι.
Σου τα γράφω αυτά επειδή γνωρίζομαι προσωπικά με εσένα και με τον Κώστα και μου έκανε εντύπωση αυτή σου η έκρηξη...
Δεν αναφερόμουν στο μνημείο ή στα μνημεία που συναντάτε στον δρόμο σας Πάνο, αλλά στο ύφος γραφής του Γιώργου.Δεν υπάρχει πρόβλημα ρε παιδιά.
Ας πάμε ξανά όσοι θέλουμε ως το χωματόδρομο κ να ανέβουμε με τα πόδια στο μνημείο.
Δεν το θεωρώ σωστό όμως να τραβήξω ειδικό βίντεο με λεπτομέρειες κλπ..
Έτσι όπως θα εξελιχθούν οι μετακινήσεις εκτός νόμου Γιάννο φέρτο..Aν υπάρχει προγραμματισμός και για επόμενες χωμάτινες βόλτες στο προσεχές μέλλον στα πέριξ της Αττικής να ανεβάσω και το δικό μου μηχανάκι απο το εξοχικό γιατί βαρέθηκα να κάνω μόνος μου βόλτες! Bike
Έχεις δίκιο Γιώργη, δεν το είχα σκεφτεί αυτό, για να το ανεβάζω σιγά σιγά....Έτσι όπως θα εξελιχθούν οι μετακινήσεις εκτός νόμου Γιάννο φέρτο..
Εδώ γύρω θα γανωνουμε έως την Άνοιξη... Φαίνεται το έργο... :(
Aν υπάρχει προγραμματισμός και για επόμενες χωμάτινες βόλτες στο προσεχές μέλλον στα πέριξ της Αττικής να ανεβάσω και το δικό μου μηχανάκι απο το εξοχικό γιατί βαρέθηκα να κάνω μόνος μου βόλτες! Bike
Σε εμένα αναφέρεσαι;Εγώ σαν "τρίτος" και απλός παρατηρητής, αναρωτιέμαι τί θέση έχει και τί προσφέρει το like σ' ένα ερειστικό ποστ..........o_O