Χιονίζει πάλι ή κοινώς ο κακός μας ο καιρος ?

panavour

member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Οι φωτιά άμα δεν την προλάβεις το 1ο τέταρτο της ώρας,και φυσάει κι όλας ,θα σβήσει όταν τα κάψει όλα.ΝΟΜΟΣ.Παντου το ίδιο γίνεται ειδικά στα ξηρά κλίματα, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ιταλία, Καλιφόρνια.Οι θερμοκρασίες είναι τεράστιες.Εδω καίνε φωτιές πλέον για εβδομάδες σε κλίματα σαν της Σιβηρίας,και καίγονται εκτάσεις σαν την Πελοπόννησο.Τι να λέμε τώρα.Απ τον καναπέ όλα εύκολα φαίνονται.

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Ομορφοπαιδα εχω κανει τοσα χλμ ουτε θυμαμαι ποσα παντα προνοουσα απο πριν αλυσιδες μονιμα μεσα στο αμαξι το χειμωνα με ιμαντα ρυμουλκησεις και καλωδια ρευματος και booster 12v δεν περιμενω κανενα κρατος να προνοησει για μενα.

ΠΑΣΟΚ Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν εκλεινε κανενας δρομος και αν εκλεινα σου εφερναν και Jack Daniel's να ζεσταθεις ToothTooth

esel

Μαθουσάλας member
Motoparea Team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Αυτο το θρεντ πρεπει να το διαβάσει ο Νικος ο ταξιδευτής με τα χιονια που ζει στην Φιλανδία θα ειχε πεθανει απ τα γέλια........

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, VTR1000F-Firestorm, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Αυτο το θρεντ πρεπει να το διαβάσει ο Νικος ο ταξιδευτής με τα χιονια που ζει στην Φιλανδία θα ειχε πεθανει απ τα γέλια........
Μπα; Ξαναπήγε; Την πρώτη φορά πάντως, μόνο γέλια δεν έκανε εκεί.

Panos76

well know member
Περιοχή
Παιανία
Μοτοσυκλέτα
Honda NC 750 Integra 2016
Yamaha crypton-x 2011
Όνομα
Panos
Οι φωτιά άμα δεν την προλάβεις το 1ο τέταρτο της ώρας,και φυσάει κι όλας ,θα σβήσει όταν τα κάψει όλα.ΝΟΜΟΣ.Παντου το ίδιο γίνεται ειδικά στα ξηρά κλίματα, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ιταλία, Καλιφόρνια.Οι θερμοκρασίες είναι τεράστιες.Εδω καίνε φωτιές πλέον για εβδομάδες σε κλίματα σαν της Σιβηρίας,και καίγονται εκτάσεις σαν την Πελοπόννησο.Τι να λέμε τώρα.Απ τον καναπέ όλα εύκολα φαίνονται.
Καλά το πήγαινες στην αρχή, αλλά αυτό το "από τον καναπέ όλα εύκολα είναι", ήταν αχρειαστο.
Κατά την δική σου θεωρία δεν πρέπει να υπάρχει καμία προσπάθεια κατάσβεσης μετά τα 15' έναρξης πυρκαγιάς, γιατί είναι ανώφελο.
Δεν ξέρω αν έχεις χάσει σπίτι, δικούς σου ανθρώπους από πυρκαγιά, ζώα ή καλλιεργήσιμη έκταση.
Σίγουρα δεν θα είχες την ίδια άποψη.
Τελικά, από τον καναπέ όλα εύκολα φαίνονται.

Pan-dvs

well know member
Motoparea Team
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
Gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
Καταφερατε απ τα χιονια να πατε στην φωτιες και απ οτι βλεπω συντομα θα μπουν και οι πλημμυρες στο τραπεζι.Samurai suicide

panavour

member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Καλά το πήγαινες στην αρχή, αλλά αυτό το "από τον καναπέ όλα εύκολα είναι", ήταν αχρειαστο.
Κατά την δική σου θεωρία δεν πρέπει να υπάρχει καμία προσπάθεια κατάσβεσης μετά τα 15' έναρξης πυρκαγιάς, γιατί είναι ανώφελο.
Δεν ξέρω αν έχεις χάσει σπίτι, δικούς σου ανθρώπους από πυρκαγιά, ζώα ή καλλιεργήσιμη έκταση.
Σίγουρα δεν θα είχες την ίδια άποψη.
Τελικά, από τον καναπέ όλα εύκολα φαίνονται.
Λυπάμαι αν κατάλαβες αυτό, νομίζω ότι είναι σαφές τι εννοώ,και σε ποιους απευθύνομαι.Τα υπόλοιπα δεν χρειαζόντουσαν νομίζω.Καλη χρονιά με καλύτερη πρόληψη.

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Από το 2016 και έπειτα έχω αγοράσει μια τετράδα ζάντες, φόρεσα πάνω χειμερινά ελαστικά και έχω ξεγνοιάσει για πάντα.
Έρχεται μέσα Νοέμβρη προς τέλη, τα φοράω, φτάνει μέσα Μαρτίου προς τέλη, τα βγάζω και κινούμαι παντού χωρίς πρόβλημα. Καθώς επίσης και στο εξωτερικό που πχ Βουλγαρία και Ρουμανία είναι υποχρεωτικά από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι Άνοιξη

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όσο για το ότι μιλάμε για τα αυτονόητα ότι στο βουνό με χιόνι δεν πας χωρίς απαραίτητο εξοπλισμό, το λιγότερο που θα πω είναι ότι είμαστε για γέλια ή για κλάματα, όπως το δει ο καθένας

Panos76

well know member
Περιοχή
Παιανία
Μοτοσυκλέτα
Honda NC 750 Integra 2016
Yamaha crypton-x 2011
Όνομα
Panos
Πρίν λίγες μέρες ανέβηκα στην Όθρυ, στο γνωστό μνημείο C-130 για να δω λίγο χιόνι.
Στα τελευταία 2 χλμ υπήρχε χιόνι στο οδόστρωμα, αλλά κινήθηκα χωρίς πρόβλημα.
500 Μ πρίν το μνημείο είχε κλείσει κάθετα τον δρόμο ένα SUV.
Άφησα το αμάξι και περπάτησα ως το αφημένο SUV κ κοίταξα τα λάστιχα του.
Φορούσε κάτι 4 εποχών, τα οποία φυσικά αποδείχτηκαν ανεπαρκή, όπως μου είπε ο οδηγός του, που τον συνάντησα λίγο πιο κάτω.
Ευτυχώς, ήρθε ένα αγροτικό με αλυσίδες κ τον τράβηξε, αλλιώς θα τον τραβούσα εγώ.

panavour

member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Οι δασικές πυρκαγιές είναι άλλο πράγμα.Αν προλάβει και φουντώσει και φυσάει κι όλας πολύ,ΑΠΛΑ δεν σβήνει.Ειναι χιλιάδες οι βαθμοί θερμοκρασιας που αναπτυσσονταιπου δεν μπαίνει πυροσβέστης μέσα.Παγκοσμιως.Εκτος αν έχεις 200 αεροπλάνα να ρίχνουν ταυτοχρόνως ,που δεν έχεις

Top Bottom