πολυ φοβουμαι ο,τι μονο εγω θα ειμαι με σκηνακι.θα με φανε οι λυκοι κ οι αρκουδες
Μην φοβουσε.
πολυ φοβουμαι ο,τι μονο εγω θα ειμαι με σκηνακι.θα με φανε οι λυκοι κ οι αρκουδες
Πανο,αρχες Απριλη και μετα λογικα ?
Τελη Απριλη φετος ειναι Μεγαλη Εβδομαδα.
Πανο,αρχες Απριλη και μετα λογικα ?
Τελη Απριλη φετος ειναι Μεγαλη Εβδομαδα.
Ρε παιδια δεν μπορουμε να κανονισουμε μια Οχριδα; Και εξω και μεσα ενα 4ημερο, για μας που δεν μας παιρνει για πολυημερα στα εξωτερικα πλεον...
Για ολα υπαρχει μια αρχη.Και δεν έχω κάνει σχοινάκια στο στρατό θα το κάνω 11 χρόνια μετά καλά είναι...![]()
Αυτό φοβάμαι θα πάθουμε κιόλας πολλά...Για ολα υπαρχει μια αρχη.
Εδω που ηρθαμε εχουμε πολλα να δουμε και να παθουμε ακομαfghg
fghg
Οχριδα το κανονίζουμε για καλοκαίρι αν θες...Ρε παιδια δεν μπορουμε να κανονισουμε μια Οχριδα; Και εξω και μεσα ενα 4ημερο, για μας που δεν μας παιρνει για πολυημερα στα εξωτερικα πλεον...
Θεωρώ και ψηφίζω ως την καλύτερη πρόταση έως τώρα Πάνο. Το μέρος αυτό είναι μαγευτικό + ότι μοιράζει την απόσταση για βόρειους και νότιους φιλους.Πάντως όλο αυτό μπορεί να γίνει και στα μέρη μου λίμνη Πλαστήρα
Άσε που μπορούμε να ψαρέψουμε και να φάμε φρέσκο ψαράκι (αν πιάσουμε τίποτα αλλιώς παίρνουμε πέστροφες)Θεωρώ και ψηφίζω ως την καλύτερη πρόταση έως τώρα Πάνο. Το μέρος αυτό είναι μαγευτικό!
Ενα λιβάδι λίγο κάτω απο το χιονοδρομικό του Καϊμακτσαλάν με πηγή δέντρα, μια καλύβα για τα πολύ δύσκολα ,υπόστεγο και ενα ακόμα οπου έδεναν κάποτε άλογα και μουλάρια.
Κατσε ρε φιλε μη εισαι αρνητικος .
Θα στησω κι εγω διπλα σου.
Πανο αναμενουμε , αυτο θα ονειρευομαστε εκει στην ξενιτεια και θα παιρνουμε δυναμη.....