Φράγμα Παναγιώτικο?

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Καλησπέρα παιδιά

Σήμερα μόλις, έμαθα οτι στο Πήλιο έχουμε φράγμα και μάλιστα με ένα πανέμορφο τοπίο να το αγκαλιάζει τριγύρω, το φράγμα Παναγιώτικο όπως λέγεται. Να μερικές φωτογραφίες απο Google...

Απο οτι κατάλαβα βρίσκεται κοντά στο Νεοχώρι και τις Μηλιές περίπου.

Έχει πάει κανένας εκεί πέρα για να ξέρει ακριβώς τον δρόμο με τον οποιο πας; Απο Google Maps δεν βγάζω και πολύ άκρη αλλά κάτι μου λέει οτι μόνο μέσω χωματόδρομων πηγαίνεις εκεί πέρα.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει διαδρομή με άσφαλτο για να πας εκεί πέρα; Θέλω πολύ να το δω.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Καλησπέρα παιδιά

Σήμερα μόλις, έμαθα οτι στο Πήλιο έχουμε φράγμα και μάλιστα με ένα πανέμορφο τοπίο να το αγκαλιάζει τριγύρω, το φράγμα Παναγιώτικο όπως λέγεται. Να μερικές φωτογραφίες απο Google...

Απο οτι κατάλαβα βρίσκεται κοντά στο Νεοχώρι και τις Μηλιές περίπου.

Έχει πάει κανένας εκεί πέρα για να ξέρει ακριβώς τον δρόμο με τον οποιο πας; Απο Google Maps δεν βγάζω και πολύ άκρη αλλά κάτι μου λέει οτι μόνο μέσω χωματόδρομων πηγαίνεις εκεί πέρα.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει διαδρομή με άσφαλτο για να πας εκεί πέρα; Θέλω πολύ να το δω.
Από ότι βλέπω έχει και καλό σημείο να φουνταρεις το παπί, βαφτο μπλέ πρώτα να μην φαίνεται....RollingRollingRollingRollingRollingRolling

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Χα χα χα

Αν πετάξεις πρώτος το Yamaha σε καμιά λίμνη μετά με μεγάλη μου ευχαρίστιση να πετάξω το μάτσο απο παλιοσίδερα που καβαλάω 4 χρόνια τώραDancing

Οκ τώρα πέρα απο την πλάκα, υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει διαδρομή για το φράγμα;

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Χα χα χα

Αν πετάξεις πρώτος το Yamaha σε καμιά λίμνη μετά με μεγάλη μου ευχαρίστιση να πετάξω το μάτσο απο παλιοσίδερα που καβαλάω 4 χρόνια τώραDancing

Οκ τώρα πέρα απο την πλάκα, υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει διαδρομή για το φράγμα;
RollingRollingRollingRollingRollingRolling

Μοτοσυκλέτα
Honda CB 500 X 2016 Warp Drive MK IX
Honda PCX 125 2024
Honda XL750 Transalp 2024 Quantum slipstream drive
Όνομα
Θοδωρής
Ήθελα να πάω αλλά τα έφτυσε το εργαλείο....

Καλά εγώ τα έφτυσα , αλλά λέμε τώρα :D

Από μηλιές θα πήγαινα κάπως έτσι:

https://maps.app.goo.gl/yerVRkfWEKLMtGgn6

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Χμμμ...φαίνεται να έχει χωματόδρομο για να πας τελικά...καλά θα το κοιτάξω και εγω βέβαια, μπορεί να το στρώσαν άσφαλτο (λέμε τώρα) αλλά γιατί όχι;

Μοτοσυκλέτα
Honda CB 500 X 2016 Warp Drive MK IX
Honda PCX 125 2024
Honda XL750 Transalp 2024 Quantum slipstream drive
Όνομα
Θοδωρής
Ελα δεν είναι τίποτα, de_dust2 rush b Rolling

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Τελικά δοκίμασα σήμερα λίγο να δω τον δρόμο και για παπί δεν είναι. Εντάξει πάει διαδρομές το 125αρι αλλά δεν είναι για όλα τα εδάφη. Έχει χωματόδρομο σε όλη την διαδρομή απο οτι φαίνεται...

@enterprise-psi rush b c**a bl**t drop AWP plz abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk

Top Bottom