πυξιδας990
well know member
- Περιοχή
- λεωνιδιο τσακωνιας
- Μοτοσυκλέτα
- aprilia DORSODURO RED
- Όνομα
- Μανωλης
Για αυτό τα ψωνίσαμεΤα πιστόλια απλά... Είναι πιστόλια Μανώλη.-
![]()
Πυροβολάνε αυτά Μήτσο μ' ?![]()
![]()
![]()
![]()
Ηκ11 και βάλε...
Για αυτό τα ψωνίσαμεΤα πιστόλια απλά... Είναι πιστόλια Μανώλη.-
![]()
Πυροβολάνε αυτά Μήτσο μ' ?![]()
![]()
![]()
![]()
Πω πω πω πω πω !Για αυτό τα ψωνίσαμε
Ηκ11 και βάλε...

Εδώ έχουν πάρει φωτιά οι φλογοκρυπτες..Πω πω πω πω πω !
Αλλάζουν και κάνες ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γειά σου ρε Μανώλη !![]()
Από τις λίγες φορές που μια φωτογραφία δίνει τόσο έντονα της αίσθηση της κίνησης...View attachment 32889
Με το πιστό μου ΧΤάκι.
Δεν έχει ζωντανά χρώματα,δεν είναι καν καθαρή αλλά μου αρέσει πολύ.Η αντίθεση με το γαλάζιο φόντο του ουρανού και από κάτω η άσφαλτος σού αφήνει τη φαντασία να ταξιδέψει σε μέρη όπου θέλει αυτή.
Εδώ με ένα καλό φίλο.
ιστορια μεγαλη!!!View attachment 32889
Με το πιστό μου ΧΤάκι.
Δεν έχει ζωντανά χρώματα,δεν είναι καν καθαρή αλλά μου αρέσει πολύ.Η αντίθεση με το γαλάζιο φόντο του ουρανού και από κάτω η άσφαλτος σού αφήνει τη φαντασία να ταξιδέψει σε μέρη όπου θέλει αυτή.
Εδώ με ένα καλό φίλο.
αλητικη...View attachment 32889
Με το πιστό μου ΧΤάκι.
Εδώ με ένα καλό φίλο.
Αυτά είναι από Ζ 750, ειχα και πιο καγκουρικα barracuda αλλά το ένα αποφάσισε να σπάσει σε ένα 36ωρο κάπου στην Ήπειρο.karellen βλεπω καλα?φαναρι ρ1 πριονι λασπωτηρα και πινακιδα στο βαθος?πλατη?τσαντα?τα καθρεφτακια στην θεση τους..

Σε άφησε στο δρόμο λόγω καθρέφτη;Αυτά είναι από Ζ 750, ειχα και πιο καγκουρικα barracuda αλλά το ένα αποφάσισε να σπάσει σε ένα 36ωρο κάπου στην Ήπειρο.![]()
Ευτυχώς που δεν φοραγε άξονα δλδ.Σε άφησε στο δρόμο λόγω καθρέφτη;
Ελα παναήαμ πρώτη φορά το ακουω![]()

Σε άφησε στο δρόμο λόγω καθρέφτη;
Ελα παναήαμ πρώτη φορά το ακουω![]()
Ρε αΛιήτες Γιαπωνέζικο μηχανάκι με Ιταλικούς καθρέφτες, τι περιμένατε, να τερματίσω?Ευτυχώς που δεν φοραγε άξονα δλδ.![]()

Ρε είπες από καβλασάκι γιαυτοΡε αΛιήτες Γιαπωνέζικο μηχανάκι με Ιταλικούς καθρέφτες, τι περιμένατε, να τερματίσω?![]()

47 μηχανάκια!!!!Να συλληφθούν οι Απριλιανοί !!!!!![]()
Τεός....Στον δρόμο από Κισσό προς Χάνια ένα απόγευμα
![]()
Ρε ταξιδέψτε λέμε, όσα κυβικά και αν είναι....
![]()
Να δουμε ποτε θα ασημωσουμε το GS, και ποτε θα γινει το κερασμα που χρωστας!Έργο τέχνης...![]()
![]()
Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk