User V
Μαθουσάλας member
Μάνοοοοοο...
Το S είναι η έκδοση με τα 160hp, τα brembo και τις ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις;

Μάνοοοοοο...

Σωστά....Μάνοοοοοο...
Το S είναι η έκδοση με τα 160hp, τα brembo και τις ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις;
![]()
Μάνοοοοοο...
![]()

Τι γελά ρε;

Τι γελά ρε;![]()
Μάνοοοοοο...
![]()

Πολύ άνετο φαίνεται Μάνο!
Πολύ άνετο φαίνεται Μάνο!
Ευχαριστημενος;
Λυθηκε το θεμα με το γκαζακι;
Στη γειτονια μου εισαι..Αν σε παιρνει για καφεδακι στειλε μηνυμα..!!
Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτέςΝα το πετάξω μέσα να δω αν ξέρει μπάνιο;
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γειά σου ρε Καρδιτσίωτη, πολλαί Καρντούλαι ρε ταξιδευτή με την εργαλειάρα σου...![]()
Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γειά σου ρε Καρδιτσίωτη, πολλαί Καρντούλαι ρε ταξιδευτή με την εργαλειάρα σου..
Αδερφε ο Πανουλης εχει στρωσει κατα πολυ .Γειά σου ρε Καρδιτσίωτη, πολλαί Καρντούλαι ρε ταξιδευτή με την εργαλειάρα σου..
"Αρχοντας ρε και καλή ψυχή, απ'αυτούς που θές να υπάρχουν στη ζωή σου...Αδερφε ο Πανουλης εχει στρωσει κατα πολυ .
Αξια η μεταβαση που'κανε
9.000χιλιάδες χιλιόμετρα απο την εκδρομή τις Νάουσας μέχρι τώρα... Άξιζε η μετάβαση....Αδερφε ο Πανουλης εχει στρωσει κατα πολυ .
Αξια η μεταβαση που'κανε
Ένα μεγάλο ευχαριστώ Μάνο μοοοουυυυυυ.... Αν δεν ήσουν εσύ να μου ανοίξεις τα μάτια......"Αρχοντας ρε και καλή ψυχή, απ'αυτούς που θές να υπάρχουν στη ζωή σου...