Υπόδηση αναβατη

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Tις ειδα σε προηγουμενο ποστ αλλα δεν τις βρηκα Ελλαδα.Καποιες που εψαξα εξω τις ειδα σε αρκετα χαμηλες τιμες.Δεν ξερω τι λενε ποιοτικα.
https://motopegasus.com/

Βέβαια οι καινούργιες του 2024 δεν είναι ακόμα διαθέσιμες

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη

dkamzelas

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
ΦΛΩΡΙΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 SAS
Όνομα
Δημήτρης
Παναγιώτη εξαρτάται τι προστασία ψάχνει κάποιος. Είχα τις forma adv low. Πολύ άνετο μποτάκι, το χρησιμοποιούσες και για ορειβασία χωρίς υπερβολές και αδιάβροχο. Έδενε με πόρπη ρυθμιζόμενη και ήταν σταθερό. ΑΛΛΑ. Είχε μια προστασία στον αστράγαλο και μια στη θέση που βρίσκει ο λεβιές. Για μένα σημαντικό ρόλο παίζει η προστασία στη κνήμη που οι συγκεκριμένες δεν είχαν.

Στάλθηκε από το RMX3363 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Παναγιώτη εξαρτάται τι προστασία ψάχνει κάποιος. Είχα τις forma adv low. Πολύ άνετο μποτάκι, το χρησιμοποιούσες και για ορειβασία χωρίς υπερβολές και αδιάβροχο. Έδενε με πόρπη ρυθμιζόμενη και ήταν σταθερό. ΑΛΛΑ. Είχε μια προστασία στον αστράγαλο και μια στη θέση που βρίσκει ο λεβιές. Για μένα σημαντικό ρόλο παίζει η προστασία στη κνήμη που οι συγκεκριμένες δεν είχαν.

Δημητρη για μενα η ασφαλεια μιας μποτας δεν εχει να κανει μονο με τον βαθμο της προστασιας που παρεχει.Ενα μποτακι ολοι γνωριζουμε οτι δεν προστατευει αρκετα,μια μποτα ομως οφειλει να προστατευει αρκετα σημεια.

Φυσικα καποιες μποτες στην προσπαθεια τους να προστατεψουν υπερβαλουν με αποτελεσμα να σε εκθετουν στον κινδυνο ατυχηματος.Στο παρελθον ειχα μποτες sidi οι οποιες μου προστατευσαν τον αστραγαλο οταν ηρθε φιλος και μου τον στριμωξε,αλλα ηταν τοσο "σιδερο" που καναν κουραστικη την οδηγηση και πολλες φορες με οδηγουσαν σε λαθη.

Αρα θεωρω οτι οι προστασιες ειναι απαραιτητες,με μετρο ομως γιατι μην ξεχναμε οτι ο αναβατης πρεπει να αισθανεται και ανετα οταν τις φορα.

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη

Κάποτε ειχα αυτή τη μάρκα σε μποτάκια!!
Ήταν σκυλιά και πολύ μαλακά στο πάτημα!!

ΥΓ. Άλλη δουλειά δε έχουμε απ το να κοιτάμε μπότες για τη πάρτυ σου;;
Άντε πάρε ένα ζευγάρι κι άσε μας ήσυχους... σταδιαλα!!!

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
ΥΓ. Άλλη δουλειά δε έχουμε απ το να κοιτάμε μπότες για τη πάρτυ σου;;
Άντε πάρε ένα ζευγάρι κι άσε μας ήσυχους... σταδιαλα!!!

Αρχισες να γκρινιαζεις σαν τα γεροντια στην λαικη που τους φταινε ολα, η ειναι η ιδεα μου?Angry old man

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη
Αρχισες να γκρινιαζεις σαν τα γεροντια στην λαικη που τους φταινε ολα, η ειναι η ιδεα μου?Angry old man
Αφού μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα (μέρα που είναι) με τα πατουμενα που θέλεις.

Πάνε πάρε μια μηχανή της προκοπής πρώτα, και μετά κοιτάς για τα υπόλοιπα!!!

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria

Πεσ τα ρε Κούλη ,πήγε πήρε πομονα ρε .
Ντροπη ,άμα δεν σε σκορπισει το μπουρι στο δρόμο να τρέχεις να βρεις σύρμα να το δέσεις τι τα θες ;
Η είμαστε αντβε ή όχι δλδ funny

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι

Crazy Horse

new member
Περιοχή
Λαγονήσι Αττικής
Μοτοσυκλέτα
Moto guzzi stelvio 1200 4v ntx
Όνομα
Αντώνης
Περιοχή
Λαγονήσι Αττικής

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.

Μερα που ηταν επρεπε να εισαι πιο γλυκος Κουλη μας.

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Aν δεν εχεις την τυχη να μενεις στην πρωτευουσα,την συμπρωτευουσα ,αντε και σε καναδυο αλλες πολεις η αγορα εξοπλισμου ειναι μια μικρη οδυσσεια.Οι κατοικοι των πιο πανω περιοχων κανουν μια βολτα,δοκιμαζουν,αγοραζουν και τελειωνει η ιστορια.

Εμεις στην περιφερεια εφαρμοζουμε αλλο συστημα.Την στηνουμε στο φαναρι και μολις αναψει κοκκινο σπρωχνουμε την μηχανη,κανουμε κεφαλοκλειδωμα στον αναβατη,του βγαζουμε τις μποτες,τις δοκιμαζουμε και οταν του τις δινουμε πισω αν θυμηθουμε του λεμε και ενα ευχαριστω.Οσοι ειμαστε τυχεροι και δεν μας μπουζουριασουν,στο τελος βρισκουμε αυτο που ψαχνουμε.

Η τιμη τους στην Ελλαδα 30-40 ευρω ακριβοτερες απο Ισπανια.Μετα απο διαλογο με το εδω καταστημα και αφου του εξεθεσα εν συντομια τα πραγματα,με ενημερωσε οτι θα μου κανει την ιδια τιμη με το καταστημα του εξωτερικου.

Μολις παραλαβω θα επανελθω.

dkamzelas

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
ΦΛΩΡΙΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 SAS
Όνομα
Δημήτρης
Οι Radon είναι; Καλοφόρετες! Εγώ είμαι ευχαριστημένος!

D_N_S

member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
CRF 1100 ADV
Όνομα
dinosdns
Aν δεν εχεις την τυχη να μενεις στην πρωτευουσα,την συμπρωτευουσα ,αντε και σε καναδυο αλλες πολεις η αγορα εξοπλισμου ειναι μια μικρη οδυσσεια.Οι κατοικοι των πιο πανω περιοχων κανουν μια βολτα,δοκιμαζουν,αγοραζουν και τελειωνει η ιστορια.

Εμεις στην περιφερεια εφαρμοζουμε αλλο συστημα.Την στηνουμε στο φαναρι και μολις αναψει κοκκινο σπρωχνουμε την μηχανη,κανουμε κεφαλοκλειδωμα στον αναβατη,του βγαζουμε τις μποτες,τις δοκιμαζουμε και οταν του τις δινουμε πισω αν θυμηθουμε του λεμε και ενα ευχαριστω.Οσοι ειμαστε τυχεροι και δεν μας μπουζουριασουν,στο τελος βρισκουμε αυτο που ψαχνουμε.

Η τιμη τους στην Ελλαδα 30-40 ευρω ακριβοτερες απο Ισπανια.Μετα απο διαλογο με το εδω καταστημα και αφου του εξεθεσα εν συντομια τα πραγματα,με ενημερωσε οτι θα μου κανει την ιδια τιμη με το καταστημα του εξωτερικου.

Παναγιώτη τις έχω 4 χρόνια τώρα, είναι ότι πιο άνετο έχω φορέσει ποτέ μου σε αυτά τα λεφτά, είναι πάρα πολύ καλές! Μια συμβουλή θα σου δώσω όπως παρατηρείς και στην φώτο μπροστά στην μύτη η σόλα είναι αρκετά λεπτή με αποτέλεσμα αν ξεχαστείς ή βαρεθείς κάνα δυο φορές και τις σύρεις στο οδόστρωμα στο ξεκίνημα της μότο ή σταματώντας σε κάποιο φανάρι θα φτάσεις ραφή κατευθείαν, μόλις τις παραλάβεις πήγαινε σε έναν τσαγκαρη να σου βάλει δύο σιδεράκια μπροστά όπως στην motocross και είσαι κομπλέ, βγαίνουν και σε μαύρο πλέον αν σε ενοχλεί το ασημί για το πως θα φαίνεται!

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Παναγιώτη τις έχω 4 χρόνια τώρα, είναι ότι πιο άνετο έχω φορέσει ποτέ μου σε αυτά τα λεφτά, είναι πάρα πολύ καλές! Μια συμβουλή θα σου δώσω όπως παρατηρείς και στην φώτο μπροστά στην μύτη η σόλα είναι αρκετά λεπτή με αποτέλεσμα αν ξεχαστείς ή βαρεθείς κάνα δυο φορές και τις σύρεις στο οδόστρωμα στο ξεκίνημα της μότο ή σταματώντας σε κάποιο φανάρι θα φτάσεις ραφή κατευθείαν, μόλις τις παραλάβεις πήγαινε σε έναν τσαγκαρη να σου βάλει δύο σιδεράκια μπροστά όπως στην motocross και είσαι κομπλέ, βγαίνουν και σε μαύρο πλέον αν σε ενοχλεί το ασημί για το πως θα φαίνεται!
Δεν το σερνω οποτε σε πρωτη φαση μαλλον δεν θα τις πειραξω.Το χρωμα δεν με χαλαει ετσι και αλλιως.

Τελευταία επεξεργασία:

saxo_29

new member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Εγώ ακόμη έχω τις Oxtar Matrix GTX. Τις έχω περίπου από το 2005 και αντέχουν ακόμη σαν καινούργιες.
Βεβαια εδω και κοντά 10 χρόνια δεν έχω οδηγήσει μηχανή αλλά όσο οδηγούσα υπήρχαν χρονικά που τις φορούσα κάθε μέρα
Δεν ενδεικνυονται για τους καλοκαιρινούς μήνες για καθημερινή χρήση εκτός από σε ταξίδι.
Πάλι καλά είναι από τα πράγματα που κράτησα και θα μου χρησημεύσουν πάλι σύντομα.

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Εγώ ακόμη έχω τις Oxtar Matrix GTX. Τις έχω περίπου από το 2005 και αντέχουν ακόμη σαν καινούργιες.
Βεβαια εδω και κοντά 10 χρόνια δεν έχω οδηγήσει μηχανή αλλά όσο οδηγούσα υπήρχαν χρονικά που τις φορούσα κάθε μέρα
Δεν ενδεικνυονται για τους καλοκαιρινούς μήνες για καθημερινή χρήση εκτός από σε ταξίδι.
Πάλι καλά είναι από τα πράγματα που κράτησα και θα μου χρησημεύσουν πάλι σύντομα.

Mετα απο τοσο καιρο που καθονται με το που θα τις φορεσεις μπορει να αρχισουν να διαλυονται.

saxo_29

new member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Mετα απο τοσο καιρο που καθονται με το που θα τις φορεσεις μπορει να αρχισουν να διαλυονται.
Θα δείξει Πάνο. Όταν σταμάτησα να τις φοράω τις είχα περάσει με μια αλοιφή περιποιήσης για δέρμα ( ίδιο με αυτό για τα καθίσματα των αυτοκινητων της Maguiers. Τις βγάζω και τις περνάω κάθε χρόνο, αλλά δεν τις έχω φορέσει οπότε δεν ξέρω.
Αν διαλυθούν θα πάμε για άλλες κάποια στιγμή.

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Θα δείξει Πάνο. Όταν σταμάτησα να τις φοράω τις είχα περάσει με μια αλοιφή περιποιήσης για δέρμα ( ίδιο με αυτό για τα καθίσματα των αυτοκινητων της Maguiers. Τις βγάζω και τις περνάω κάθε χρόνο, αλλά δεν τις έχω φορέσει οπότε δεν ξέρω.
Αν διαλυθούν θα πάμε για άλλες κάποια στιγμή.

Δοκιμασε να τραβηξεις την σολα μηπως εχει ξεραθει η κολα.

remali

new member
Όνομα
remali

το βλεπω σοβαρα, ειμαι σε φαση αλλαγης εδω και καιρο.

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
το βλεπω σοβαρα, ειμαι σε φαση αλλαγης εδω και καιρο.

Δεν μας παιρνει λες λιγο ακομη να το καθυστερησουμε ? ... εχουμε εξοδα τωρα , αλυσιδες , λαστιχα ....! Smileys drinking beer Emoticon

Attachments

• tramp-shoes.jpg
    tramp-shoes.jpg
    93,5 KB · Προβολές: 15
Top Bottom