Ο Άγγελος φταίει...(λέμε τώραΑυτο το κοκκινο συριτι με χαλαει ομως ....!
Απο Ebay ψωνισες ή ενδοχωρα? Κοστος?
) οπότε από Motocard και γω ένα 72άρι το κοκκινάκι (θα φαίνεται καλύτερα δεν βαριέσαι?)με δωρεάν μεταφορικά. τι γινεται τωρα με τις αγορες απο uk...εχει τελωνειο?Ο Άγγελος φταίει...(λέμε τώρα![]()
![]()
) οπότε από Motocard και γω ένα 72άρι το κοκκινάκι (θα φαίνεται καλύτερα δεν βαριέσαι?)με δωρεάν μεταφορικά.
Εδώ τάχουν 120 στην καλύτερη τιμή που βρήκα οπότε βουρ στον πατσά αφού τα BERING ανοίξανε και πήγαν καλιά τους.
Υπάρχουν και άλλα όρμα ΕΔΩ.
ναιτι γινεται τωρα με τις αγορες απο uk...εχει τελωνειο?
Ναι από κείθε έχει.τι γινεται τωρα με τις αγορες απο uk...εχει τελωνειο?
Ο Άγγελος φταίει...(λέμε τώρα![]()
![]()
) οπότε από Motocard και γω ένα 72άρι το κοκκινάκι (θα φαίνεται καλύτερα δεν βαριέσαι?)με δωρεάν μεταφορικά

Και γω είχα πει ποτέ ξανά αλλά με τέτοια τιμή....με σας πούμπλεξα μάμησέ τα...και .Με αυτη την κ(αω)λο μαρκα που μας εχει γραμμενους σαν σοβαρη αντιπροσωπεια οτι παπουτσι εχω αγορασει απο το 1821 η αληθεια ειναι πως ζει ακομη ρε γμτ ....!
Τhanks for info και να κοψεις τις κακες παρεες .....!![]()
φτου πιπέρι ....με βλέπω να παίρνω.

Ειμουν ανάμεσα στις πρώτες revit και εγώ , τελικά δοκίμασα τις trail και μου άρεσαν στο πόδι μου και τις αγόρασα . Μέσα είναι αρκετά αναπαυτικές θα έλεγα . Δεν έχω άλλη εμπειρία από μπότες όμως και ακόμα δεν τις έχω φορέσει σε βόλτα , δεν εδώ προλάβει . Θα επιστρέψω όταν τις δοκιμάσω αν θέλειςΟμορφόπαιδα κοιτάω σγα σγα για μποτούλες και έχω ξεχωρίσει τις κάτωθι...για πείτε γνώμες, κάποιοι έχουν εμπειρία από τις συγκεκριμένες νομίζω...
Επειδή κοιτάζω για 2 ζευγάρια...
Τις falco mixto 3 και για το κορίτσι , εκτός από τις αμιγώς γυναικείες...
Ευχαριστώ
![]()
![]()
Rev'IT Gravel OutDry - 3
Νέες μπότες τουρισμού από την Rev'IT! με εξαιρετική τεχνολογίας μεμβράνη αδιαβροχοποίησης - 3www.motoraid.eu
![]()
![]()
Forma Μπότες Motocross Adventure Ανδρικές Αδιάβροχες Μαύρες FORC29W-99
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Forma Μπότες Motocross Adventure Ανδρικές Αδιάβροχες Μαύρες FORC29W-99. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!www.skroutz.gr
![]()
Forma Μπότες Μηχανής ADV Tourer Ανδρικές Αδιάβροχες Μαύρες PA0184
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Forma Μπότες Μηχανής ADV Tourer Ανδρικές Αδιάβροχες Μαύρες PA0184. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!www.skroutz.gr
![]()
Μπότες Falco Mixto 3 Adventure μαύρες
H πετυχημένη σειρά On-Off μπότας της Ιταλικής εταιρείας Gianni Falco, επέστρεψε με νέο μοντέλο, την Mixto 3 Adventure. Ο τίτλος είναι αυτός που τονίζει τον "Adventure" χαρακτήρα της μπότας.www.motoraid.eu
![]()
RevIT Quest OutDry ladies
www.motoraid.eu
Σε πιστεύω γιατί έχουν το vibram .Πανο θα σου προτεινα Revit
Eixa daytona sidi αλλά σαν τις revit δεν.....
Εκει που θα τις ευχαριστηθεις ειναι ...στο περπάτημα ...και θα με θυμηθεις....
Απλά θελουν οπως ολες λιγο στρωσιμο ...μια δυο φορες να τις φορεσεις για να ψιλοπαρουν την φορμα του ποδιού σου....
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειμουν ανάμεσα στις πρώτες revit και εγώ , τελικά δοκίμασα τις trail και μου άρεσαν στο πόδι μου και τις αγόρασα . Μέσα είναι αρκετά αναπαυτικές θα έλεγα . Δεν έχω άλλη εμπειρία από μπότες όμως και ακόμα δεν τις έχω φορέσει σε βόλτα , δεν εδώ προλάβει . Θα επιστρέψω όταν τις δοκιμάσω αν θέλεις
Δεν ρώτησα , αλλά από τι διάβασα η trail πχ δεν είναι 100%δερμα νομίζω 70% ενώ η gravel είναι . Εμένα στο μαγαζί που πήγα και τις δοκίμασα μου τις άφησε και από 170 στα 140 και τις πήραΤι διαφορά έχουν αυτές οι τρεις Revit μεταξύ τους ; Μήπως ρώτησες ;
Θάνο στείλε ένα πμ με το όνομα του μαγαζιού που τις πήρες να τόχω υπόψη μου.Δεν ρώτησα , αλλά από τι διάβασα η trail πχ δεν είναι 100%δερμα νομίζω 70% ενώ η gravel είναι . Εμένα στο μαγαζί που πήγα και τις δοκίμασα μου τις άφησε και από 170 στα 140 και τις πήρα
Αγαπητε αν μπαινει αερας θα μπαινει και βροχη.Χαιρετω την παρεα..
Σκεφτομαι αν πρεπει να αγοράσω και μποτάκι ή μπότα ή τέλος πάντων κάτι που θα με διευκολύνει για τα touring/on road ταξιδάκια που θα θελα να προγραμματίσω κυριως για καλοκαιρινη χρηση.
.. Μέσα στην πόλη το καλοκαιρι χρησιμοποιώ τα μποτάκια Dainese Street Biker ..
Τι εχετε να προτεινετε με καλη διαπνοη αλλα και παραλληλα να προστατευουν απο την βροχη ?
www.tripper.gr
δεν εχεις αδικο, μαλλον αυτο που χρειαζομαι ειναι καποιεςς καλοκαιρινες μποτες Touring που να προσφερουν προστασια αλλα καλη διαπνοηΑγαπητε αν μπαινει αερας θα μπαινει και βροχη.
Καλως μας ηρθεςδεν εχεις αδικο, μαλλον αυτο που χρειαζομαι ειναι καποιεςς καλοκαιρινες μποτες Touring που να προσφερουν προστασια αλλα καλη διαπνοη

δεν εχεις αδικο, μαλλον αυτο που χρειαζομαι ειναι καποιεςς καλοκαιρινες μποτες Touring που να προσφερουν προστασια αλλα καλη διαπνοη
Εχω δει φιλο λιγο πριν φτασουμε στα φαναρια του Μεσολογγιου,στα ορια της πτωσης.Αυτό το "κορδόνι" , σε πατουμενο μηχανής , δεν μπορεσα ποτέ να εξηγήσω τα πλεονεκτήματα του ...!![]()