apache
Μαθουσάλας member
Μλκ 42 φορούσα 13 χρονώ......41,5 κανονικα,43 τα μποτακια.
Το γιατι ρωτησες δεν καταλαβα.:D
Μλκ 42 φορούσα 13 χρονώ......41,5 κανονικα,43 τα μποτακια.
Το γιατι ρωτησες δεν καταλαβα.:D
Βάλε ρε Τσιφουτη κανένα τέταρτο και στείλε να δοκιμάσουμε κι εμείς..Κανα κιλο το ενα.

Ε να.πλατυποδια εχεις ;;;;;
ρε οργιο νουμερο σε ρωτηξα ....

Γράφε σωσταααααα.....Μλκ 42 φορούσα 13 χρονώνε......

Καλοριζικα Πανο Τα revit ειναι απο της καλυτερες επιλογεςΠαρελαβα σημερα τα revit SCOUT H2O .
Eιχα κανει μια λιστα με ολους οσους μου τα προτειναν,για να τους τα φερω στο κεφαλι αν δεν μου κατσουν καλα...μην ανησυχειται μου κατσαν καλα.
Σχετικα βαρια,αλλα οχι τοσο οσο νομιζεις οταν τα πρωτοβλεπεις.Σχετικα ακαμπτα αλλα οχι σε ενοχλητικο βαθμο.Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.
Γνωριζα απο πριν οτι δεν θα ηταν τοσο ανετα οσο τα bering που ανεβασα παραπανω και δεν επεσα εξω.Ειναι πιο ακαμπτα απο τα ελαφρια μποτακια,αλλα το ζητουμενο στον εξοπλισμο μας δεν ειναι η ανεση αλλα η προστασια.Τα φορεσα και ενοιωσα οτι εκανα σωστη επιλογη.
Είναι άκαμπτα ;Ρε σεις ξερετε τι μου εκανε εντυπωση με τα μποτακια?
Την πρωτη φορα τα ενοιωσα λιγακι ανταμα,αλλα απο εκει και περα,παρα το βαρος τους, σχεδον δεν τα αισθανομαι.Καναν πολυ καλη δουλεια η μαγκες.
Είναι άκαμπτα ;
Μπάμπη, ότι απορία έχεις θα ρωτάς απευθείας το Θάνο!!!τι ειναι η vibram?
Ερωτησις, Νο 2
Εχω μποτες 15ετιας,.δερματινες
Τις ειχα παρει καπου 100ευρω.Εχουν μαλακωσει πολυ τις φοραω και πεταω.
Παρεχουν προστασια τωρα που εχουν μαλακωσει?
Μεγειά Σάββα καλοφόρετα !!Αντίο Bering μετά από τρία χρόνια, καλώς τα REVIT :
![]()
αφελης η ερωτηση το ξερω..αλλα επειδη εχει γινει σαν τη αρβυλα του στρατου, τι προστασια να εχει πια σε αστραγαλο κλπΓιατι οχι ρε Μπαμπη;Αν ειναι καλο το δερμα,οι προστασιες και η σολα μια χαρα ειναι.
Μεγεια καλοφορετες ΣαββαΑντίο Bering μετά από τρία χρόνια, καλώς τα REVIT :
![]()
Το δερμα δεν το βλεπω σκασμενο και τα προστατευτικα τα βλεπω στην θεση τους.Αν και η σολα κραταει γερα,εγω δεν θα τις αλλαζα.αφελης η ερωτηση το ξερω..αλλα επειδη εχει γινει σαν τη αρβυλα του στρατου, τι προστασια να εχει πια σε αστραγαλο κλπ
Έχω ακούσει καλά λόγια....Και γω τσίμπησα αυτες εδω και τις περιμενω!!
ΜακάριΈχω ακούσει καλά λόγια....