- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Σαν ώριμα σύκα !Los tres caballeros πήγαν στο μέρος View attachment 35313View attachment 35313
Τι ωραία!

Σαν ώριμα σύκα !Los tres caballeros πήγαν στο μέρος View attachment 35313View attachment 35313

Τελικά υπάρχουν παρενέργειες από τη ζέστη.... ήρθαν τα πάνω κάτωLos tres caballeros πήγαν στο μέρος View attachment 35313View attachment 35313

ΑπαπαπαπαααππαΒγαίνει ο άλλος στην παραλία. Όχι ο Στελιος ο άλλος…και φωνάζει ΒΥΖΑΚΙΑ ΒΥΖΑΚΙΑ. Ρε τι ανώμαλοι είναι αυτοί. Πάνε και με γυναίκες. View attachment 35318
Ρε δύο παιδιά σούδωσα... δύο..Βγαίνει ο άλλος στην παραλία. Όχι ο Στελιος ο άλλος…και φωνάζει ΒΥΖΑΚΙΑ ΒΥΖΑΚΙΑ. Ρε τι ανώμαλοι είναι αυτοί. Πάνε και με γυναίκες. View attachment 35318

Ναι. Πάλι εγώ φταίω.Ρε δύο παιδιά σούδωσα... δύο..
Και τα ξεβγαλες και τα δύο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάποιος πρέπει να φταίει!!!Ναι. Πάλι εγώ φταίω.
Εσυ φταις. Εγώ σου έφερνα τον κωλο να τον τρίψω στην γυμνή κοιλιτσα σου. Εσυ έκανες πίσω πίσω. Ε, κι έπεσες πάνω στα βυζακια. Αυτή φταίει που δεν καταλάβαινε τις εξηγήσεις σου…ίσως αν σταμάταγες να τα πιάνεις να σταμάταγε να ουρλιάζει.Κάποιος πρέπει να φταίει!!!
Εσύ έχεις κάνει βάρδιες στο βαρέλι, δεν πιάνεσαι.....Εν οίδα ότι ουδέν οίδα ... εγώ.![]()

Εσυ μάτια έχεις και βλέμμα δεν έχεις. Στόμα έχεις και μίλια δεν έχεις. Και άλλη φορά να ειδοποιας αν δεν θέλεις να τρως παντόφλα. Πες αυτή δεν την λένε Δεσποινα. ΑΘΑΝΑΣΙΑ την λένε. Από 06:00 την φώναζα Δεσποινα και γύρναγε και σε κοιτούσε με βλέμμα δολοφονικό.Εν οίδα ότι ουδέν οίδα ... εγώ.![]()
Πάλι καλά που δεν την φώναζες Αλίκη....Εσυ μάτια έχεις και βλέμμα δεν έχεις. Στόμα έχεις και μίλια δεν έχεις. Και άλλη φορά να ειδοποιας αν δεν θέλεις να τρως παντόφλα. Πες αυτή δεν την λένε Δεσποινα. ΑΘΑΝΑΣΙΑ την λένε. Από 06:00 την φώναζα Δεσποινα και γύρναγε και σε κοιτούσε με βλέμμα δολοφονικό.
Παμε για βενζίνη τώρα ΣΕΑ Αφιδνών;Ο κουτσομπολης:
Είχα χροοοοονια πολλα ... να βάλω βενζινα στα ΣΕΑ Αφιδνών (κοινώς Μακ Ντολαντς+Γρήγορης ) και είπα σήμερα να δώσω τόπο στην οργη. Μισό ντεπόζιτο λοιπόν στο σκούτερ άρα θα έβαζα πάνω κάτω 4,5 maximum 5,5 λίτρα το πολυ. Τελικά μπήκαν 6,5 λίτρα , τώρα που χώρεσαν θα σας γελασω .....!
Έχω κάνει μονο .... 17.500 km τους τελευταίους μήνες και ξέρω ακριβως το 9λιτρο ντεπόζιτο μου.
Οπότε μάλλον θα ξανακάνω πάλι .... χροοοοοοοονια πολλα ......!![]()
Και μάντεψε πιοι έφαγαν συκαλακια!Σαν ώριμα σύκα !
Τι ωραία!![]()

Τα ΒΥΖΑΚΙΑ!!!Βγαίνει ο άλλος στην παραλία. Όχι ο Στελιος ο άλλος…και φωνάζει ΒΥΖΑΚΙΑ ΒΥΖΑΚΙΑ. Ρε τι ανώμαλοι είναι αυτοί. Πάνε και με γυναίκες. View attachment 35318