Βαφτα και τα 2 πλε και στο ...κρυονερι...φουντοΕιχα καμποσα και ευρωπαικα και γιαπωνεζικα εμενα το νιτζα 900 ετσι για να ξεφευγω οταν μου τη βαραει φοραω και τη (κοκκινη φορμα)και μη τον ειδατε, αλλα καπου εκει στη πορεια ενα μεσημερι πηγα να παραδωσω ενα δεμα και μια γιαπωνεζα με περιμενε και μου εκλεισε το ματι να της χαλασω χατιρι οποτε την αποκτησα βαραντερο ΜΚ1 για να πηγαινω πιο χαλαρα αλλα δε το βλεπω τωρα θα μου πεις ειναι καταπιωνα σε καυσιμο αλλα λεφτα υπαρχουν οποτε κλαιν μαιν![]()
Εκεινω που ξερω ειναι εβαλες το κουνιαδο και πηρε επικαθημενο και δεν το χωραει η αποθηκη και θα μου κανει εξωσηΒαφτα και τα 2 πλε και στο ...κρυονερι...φουντο
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το V4;;;Έχω GS1250 ADV, ήθελα GS1250 ADV, πήρα GS1250 ADV(το 4ο στη σειρά που παίρνω), γιατί την ευχαρίστηση στα ταξίδια που μου δίνει μαζί με το οπτικό να την χαζεύω όταν πίνω καφέ, δεν μου το έβγαλε άλλη μηχανή, έως τώρα.
Καλύπτει τα πάντα που κοιτάω κα ζητώ για μια ταξιδιωτική μηχανή
Να διευκρινήσω ότι οδήγησα ένα RT 1250 ενός φίλου αλλά στο μισάωρο του το έδωσα.
Το έδωσα εκείνο, μετά πήρα ένα Καλαμάτα, το οποίο έδωσα και αυτό, τώρα έχω ένα triple black (που αγαπώ μαυρίλα), τώρα με ζώνουν τα φίδια να το δώσω και αυτό. Νίκο είναι δύσκολη η κατάσταση μου χαχαΓιάννη δεν το χεις δώσει το 40 years?
Οχι δεν θα το έπαιρνα γιατί είναι άλλο πράγμα το οποίο δεν με εκφράζει. Στα ταξίδια δε, δεν είναι GS.Το V4;;;
Νόμιζα ότι το είχες πάρει κάποια στιγμή!Οχι δεν θα το έπαιρνα γιατί είναι άλλο πράγμα το οποίο δεν με εκφράζει. Στα ταξίδια δε, δεν είναι GS.
Το έχουν πει κάτοχοι που το πήραν, αλλά το πούλησαν και πήραν πάλι GS.
Εγώ το έχω κάνει μια μικρή βόλτα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μου κάνει
Μας τρολαρε μαιμου φωτο ανεβαζε εγω δεν τον πιστεψα τον εχω ψυχολογισειΝόμιζα ότι το είχες πάρει κάποια στιγμή!
Αν ένα μηχάνημα δεν σε εκφράζει τι να το κάνεις;
Για το καφενείο μόνο;

Το V4;;;