- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Παίδες σε μηχανή σας ήρθε ποτέ κλήση ταχύτητας;

Μόνο μια φορά με έγραψε το 2015 η δημοτική αστυνομία (τράτζικ) γιατί το άφησα για 20 λεπτά σε σημείο που δεν έπρεπε. Νομίζω, πήγα να πάρω κάτι πράματα από ένα μαγαζί.Παίδες σε μηχανή σας ήρθε ποτέ κλήση ταχύτητας;
Τασο σε παρακαλω οχι κριτικη για τις κυβερνησεις εδω μεσα.Έχουμε την πιο σάπια και οπισθοδρομική κυβέρνηση, στην χειρότερη δεδομένη χρονική περίοδο. Οικονομική ύφεση, ενεργειακή κρίση, covid. Βασικά, δεν νομίζω να έχει περάσει άλλη κυβέρνηση από την Ελλάδα, χειρότερη από του Κούλη.
Παίζει να είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη (μπορεί και στον κόσμο) με τέτοιους ηλίθιους κανονισμούς. Απαγόρευση τις Κυριακές...σώπα ρε μούλοι εκεί πάνω στην κυβέρνηση. Να καταλάβετε τι;
Μια μόνο μέρα έχει ο κοσμάκης για να ξεσκάσει λιγάκι.
Θες να πάρεις την οικογένεια να πας για μπάνιο; Θες να πας απλά μια βόλτα να πάρεις αέρα; Θες να πας στο χωριό να δεις παππούδες/γιαγιάδες; Πάρε τα @@ μου ελληνάκο, δεν σε αφήνω να πας! Και αν σε πιάσω να οδηγάς Κυριακάτικο, τσίμπα τιμώρια και πρόστιμο, το οποίο παίζει να είναι όσο το μισό μηνιάτικο σου. Έτσι γιατί, είμαστε Ελλάδα, γ@μάμε και δέρνουμε.
Και να περάσει αυτό το μέτρο, απλά δεν θα με νοιάξει αλήθεια. Και βόλτες θα πηγαίνω, και από όλα.
Όσο περισσότερο περνάει ο καιρός, και βλέπω το πολιτικό τσίρκο που επικρατεί, τόσο περισσότερο σκέφτομαι το ενδεχόμενο στο μέλλον, απλά να σηκωθώ και να φύγω για εξωτερικό. Δεν παίζει να είναι χειρότερα από εδω πέρα.

FixedΤασο σε παρακαλω οχι κριτικη για τις κυβερνησεις εδω μεσα.![]()
Έτσι. Καλό είναι να διασταυρώνουμε πρώταΡε παιδες
ας διαβαζουμε την "ειδηση"πρωτου σχηματίσουμε αποψη....
![]()
Μέτρο από τα παλιά: «Κυριακή χωρίς αυτοκίνητο» λόγω κρίσης | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Γερμανοί πολιτικοί επαναφέρουν στο προσκήνιο το μέτρο απαγόρευσης της χρήσης ΙΧ αυτοκινήτου τις Κυριακές - Τι είχε συμβεί στους 6 μήνες που είχε εφαρμοστεί το μέτρο το 1973www.newmoney.gr
"Την αρχή έκανε η υπουργός Περιβάλλοντος της Βάδης-Βυρτεμβέργης Τέκλα Βάλκερ"
"Τη σκυτάλη πήρε η Νίνα Σέερ, εκπρόσωπος του συγκυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD)"
Δλδ μια βλαχοδημαρχος σε ενα κρατιδιο της Γερμανιας και μια πολιτευτρια σε ενα αλλο....
και εμεις εδω το δεσαμε ως γεγονος;
χαλασμενο τηλεφωνο μου θυμιζει η φαση.
ΟχιΠαίδες σε μηχανή σας ήρθε ποτέ κλήση ταχύτητας;
εισαι κακοςΠάνε και οι καφετέριες για τα πενφε.
Θα τους κόψουν τον μοναδικό οργασμό που είχαν κι αυτοί.
Στάλθηκε από το POT-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είσαι μεγάλη κφλ ρε

Αντε να βάλω και τα σουπερσπορ μέσα.εισαι κακος
ΑληθειαΕίσαι μεγάλη κφλ ρε![]()
Οι κάμερες γράφουν για υπερβολική ταχύτητα ρε μλκ.Αληθεια
κλησεις εχω φαει...αλλα απο καμερα οχι
κι ομως τερματιζω σε συγκεκριμενα σημεια εδω και 20 χρονια...Οι κάμερες γράφουν για υπερβολική ταχύτητα ρε μλκ.
Όταν πέρναγες εσύ παίζει να χασμουριοντουσαν.
Στάλθηκε από το POT-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανώς και που το τερματίζεις, είσαι μέσα στα όρια!!!κι ομως τερματιζω σε συγκεκριμενα σημεια εδω και 20 χρονια...
Συγκεκριμενα αττικη οδο πριν την εξοδο για κορωπι
Και ευθεια θηβας
Απειρες φορες, ουτε μια κληση..
Εγω λεω δεν εχουν φιλμ μεσα
Ωωωωωω τι του είπε!!!Προφανώς και που το τερματίζεις, είσαι μέσα στα όρια!!!
Μλκ Κούλη...Προφανώς και που το τερματίζεις, είσαι μέσα στα όρια!!!