apache
Μαθουσάλας member
Έλα βρε και μου κόπηκε το αίμα.......Σηκωθείτε από καρέκλες, καναπέδες, ντιβανοκασέλες, κρεββάτια και πάρτε όλοι CBF600S.
Τοκαλυτερομηχανακιτουκοσμου..
![]()

Έλα βρε και μου κόπηκε το αίμα.......Σηκωθείτε από καρέκλες, καναπέδες, ντιβανοκασέλες, κρεββάτια και πάρτε όλοι CBF600S.
![]()

Σηκωθείτε από καρέκλες, καναπέδες, ντιβανοκασέλες, κρεββάτια και πάρτε όλοι CBF600S.
![]()

… εε δεν παίζεσε….. 

Μου τρομάζεις τον άλλον όμως και σηκώθηκε να πει τι τώρα στον 20χρονο; Να πάρει CBF 600... Δηλαδη στα 50 τι ναπαρει; Νταλίκα; Μλκ κλαίω.....Αφήστε το παιδί μ αποφασίσει!!
Μη προσπαθείτε να του περάσετε τα δικά σας θέλω!!
Μάνο μουυυυυ δε μας τα λες καλά!!!![]()

Στα 50 θα θέλει GS1150 ρε.Μου τρομάζεις τον άλλον όμως και σηκώθηκε να πει τι τώρα στον 20χρονο; Να πάρει CBF 600... Δηλαδη στα 50 τι ναπαρει; Νταλίκα; Μλκ κλαίω.....![]()
Μου τρομάζεις τον άλλον όμως και σηκώθηκε να πει τι τώρα στον 20χρονο; Να πάρει CBF 600... Δηλαδη στα 50 τι ναπαρει; Νταλίκα; Μλκ κλαίω.....![]()

Υπάρχει δλδ άνθρωπος που ξυπνάει το πρωί και λέει «ρε είδα στο όνειρο μου το cbf και φτιάχτηκα, πάω να το πάρω»
Sent from my iPhone using Tapatalk
ναι αλλα στο τελος Πεν-Φε πηρε κι αυτος :D:D:D
Υπάρχει δλδ άνθρωπος που ξυπνάει το πρωί και λέει «ρε είδα στο όνειρο μου το cbf και φτιάχτηκα, πάω να το πάρω»
Εκεί που κάποιος "γνώστης" δε γυρίζει το κεφάλι τους μπορεί κάποιος άλλος να βρει χρυσό.

Εκεί που κάποιος "γνώστης" δε γυρίζει το κεφάλι τους μπορεί κάποιος άλλος να βρει χρυσό.
Δεν έχουν όλοι τα ίδια μάτια κλπ κλπ.
Το CBF600S όπως και το παλιότερο FZS600 που είχα είναι από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες sport touring μοτοσικλέτες που κυκλοφόρησαν.
Ένα καλό μπορεί να είναι δίπλα σας.
Ξεστραβωθείτε..
![]()
Εσυ ρε μλκ τι μιλας ;Υπάρχει δλδ άνθρωπος που ξυπνάει το πρωί και λέει «ρε είδα στο όνειρο μου το cbf και φτιάχτηκα, πάω να το πάρω»

Πες κιαλλα, πες κιαλλα....Εσυ ρε μλκ τι μιλας ;
Το χιλια δεν ειχες;
![]()

Τσουυυυυυπ χαχαχαχαχαχαχα![]()
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άσπρες τρίχες θα έχεις βγάλει σίγουρα μέχρι να χρειαστεί, αν χρειαστεί ποτε, να το πι@σει μηχανικός στα χέρια του για κάτι άλλο πέραν των αναλωσιμων που αν θες τα κάνεις μόνος σου...Αν πάρω CBF αυτόματα βγάζω και άσπρες τρίχες μάλλον![]()
Αν πάρω CBF αυτόματα βγάζω και άσπρες τρίχες μάλλον![]()
Όπως και στην πρώτη μηχανή, η βοήθεια σου πολύτιμη. Στα μεσαία μαρεσει και το shiver 750, και αν αλλάξω φιλοσοφία θα πάω προς τα εκεί. Αλλά μέχρι τώρα με βλέπω να καταλήγω στο στρώμα η στον τίγρηΚάποιοι θα πουν οτι είσαι φιλοσοφημένος για την ηλικία σού.
Κάποιοι άλλοι οτι είναι παπουδιερα και παππουδιζεις πριν την ωρα σού.
Στα @@ σου όλα.
Οτι σου κάτσει εσένα ποιο καλά.
Εμείς όλοι θα σου πούμε τα συν και τα πλην.
Πρόσεξε όμως
Αυτά τα συν πλην διαφέρουν απο τον ενα στον άλλο.
Άλλα βλέπει ο ένας άλλα βλέπει ο άλλος.
Δες τα < κοινά> στοιχεία που συμφωνούν οι περισότεροι .
Κοίτα επίσης να οδηγήσεις αυτά που σε ενδιαφέρουν για να δεις που κουμπώνεις καλύτερα και που η σε ποια θα εχεις τα ποιο πολλά < κλικ >
Και αν κλίνεις προς μεσαίο street βάλε και το gsr και το sv στο κόλπο.
Όπως και στην πρώτη μηχανή, η βοήθεια σου πολύτιμη. Στα μεσαία μαρεσει και το shiver 750, και αν αλλάξω φιλοσοφία θα πάω προς τα εκεί. Αλλά μέχρι τώρα με βλέπω να καταλήγω στο στρώμα η στον τίγρη