User M
member
αφου περασεις το ΒΟ μετα απο 200 μετρα στα δεξιαΕίναι 500 μέτρα ποιο κάτω από το νοσοκομείο τις Βούλας
αφου περασεις το ΒΟ μετα απο 200 μετρα στα δεξιαΕίναι 500 μέτρα ποιο κάτω από το νοσοκομείο τις Βούλας
Πιστευεις ότι το BO θα το ξερει???? :pαφου περασεις το ΒΟ μετα απο 200 μετρα στα δεξια
του φουστη αν δεν το δει.τωρα το επισκευαζουν .το πολυ πολυ να τον βρουμε στον ...κουταλαΠιστευεις ότι το BO θα το ξερει???? :p
"Οταν πήγαινα εγώ στο ΒΟ εσείς ήσασταν στα δένδρα.....Πιστευεις ότι το BO θα το ξερει???? :p

Αντε ξύσε κανα πατσά ρε, σκατίβλαχε.....Θα τον φέρω εγώ παιδιά γιατί θα χαθεί αυτός στο τέλος.....![]()

να σε δω στο ΒΟ να το χωρευεις και τι στο κοσμο."Οταν πήγαινα εγώ στο ΒΟ εσείς ήσασταν στα δένδρα.....![]()

Θα τον φέρω εγώ παιδιά γιατί θα χαθεί αυτός στο τέλος.....![]()

Κυριακή λέμε.Γράφτε βρε σίγουρα την μέρα για να μην μπερδευόμαστε, μήπως και ξεκινήσω και εγώ να σας βρω....
δηλ δυο μερες θα ....γραφουμε!!!Κυριακή λέμε.
Καλημέρα από μένα ξανά, έβγαλα μια βόλτα για καφέ και είπα δυο διαδρομές να αποφασίσουμε. Και οι δυο είναι όμορφες τώρα είπα να ψηφίσουμε ποια από τις δυο θα πάμε αν ειναι μπέρδεμα να πούμε μόνο Λαύριο . Σημείο συναστισης το Δημαρχείο τις βουλας 11:00 είναι καλά;;;;
Ευτυχώς που εχουμε τους Πενφεδακηδες και είναι σπιρτα....Ρε πρρρρρρρ....
Μήπως δουλεύεις στην κυρ. Βούλα και όχι στην Βούλα;;;;Bike( ακούγεται φήμες δηλ.... ότι οι τρεϊσεραδες δεν είναι και οι ποιο έξυπνοι στον κόσμο !!!!!
Ευτυχώς που εχουμε τους Πενφεδακηδες και είναι σπιρτα....Ρε πρρρρρρρ....

Θαρθεις Θωμακο;Bike
Γιατί εσυ θαρχοσουνα αλλά δεν θαρθεις;Αμα θαρθει ο Θωμάς θα το σκεφτώ πολυ σοβαρά να έρθω και γω ....(εχω πεθυμησει να δω ζέσταμα ελαστικών )...!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk