Τελελεβερ vs συμβατικό πηρουνι

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Με r1100gs χωρις abs (απο το εργοστάσιο), λαστιχα που δεν τα ελεγες καλά σε καμια περιπτωση κ βρεγμενο οδόστρωμα, δικαβαλος με φιλο 100κιλα ανεβαιναμε για Βολο..
Στα διοδια Αφιδνών στη κατηφορα το gs επιασε ανετα 140 οποτε πηγαίναμε καλα..
Επειδη ομως ειχε πολυ μεγαλη ουρα περναγαμε κλασικά αναμεσα απο τα αμαξια μεχρι να φτασουμε στα διόδια..
Ξαφνικά καποιος αποφασιζει να βγει απο την ουρα κ να παει σε αλλη ουρα!!
Γραπωνω μπροστινό κοκκαλωνει κ διπλώνει ολο το μπροστινό, ο φιλος μου απο πισω πηγε αν φυγει απο πανω μου..
Αφηνω μπροστινο φρενο κ επανέρχεται λες κ δεν εγινε τιποτα...
Να πω ότι κάτω μυρισε καμμενο λαστιχο μεσα στη βροχη..
Δεν ξερω να πω τι θα γινοταν με συμβατικο, πιθανόν το ιδιο...
Αλλα θελω να πω οτι ακομα κ με τελελεβερ που το εφερα στα ορια κ τα ξεπέρασα παλι ειχα την πληροφορηση που ηθελα για το πως να το επαναφερεις..
Υ.Γ Διδακτορικο στο να επανφερω μπροστινό που εχει διπλωσει εκανα στο tuono factory με τα ohlins κ brembo! Χαχαχαχχ!
Ναι Οκ, με την λαίλαπα φέτος το καλοκαίρι, Παρασκευή φεύγω από το γραφείο να πάω στην Κύμη που ήταν η οικογένεια, πριν το Αλιβέρι και ενώ έχω 120 στο κοντέρ ένας παππούς με αγροτικό κάνει αναστροφή στα 50 μέτρα, τσαρούχωμα στο μπροστινό σχεδόν έντο και ακλόνητο, τελικά τον απέφυγα με ελιγμό, ούτε στα πιο τρελά όνειρα τέτοια αντίδραση στον ελιγμό με telele το Κάστερ παίζει να είχε πέσει και 4 μοίρες , ακαριαία αντίδραση....

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Με r1100gs χωρις abs (απο το εργοστάσιο), λαστιχα που δεν τα ελεγες καλά σε καμια περιπτωση κ βρεγμενο οδόστρωμα, δικαβαλος με φιλο 100κιλα ανεβαιναμε για Βολο..
Στα διοδια Αφιδνών στη κατηφορα το gs επιασε ανετα 140 οποτε πηγαίναμε καλα..
Επειδη ομως ειχε πολυ μεγαλη ουρα περναγαμε κλασικά αναμεσα απο τα αμαξια μεχρι να φτασουμε στα διόδια..
Ξαφνικά καποιος αποφασιζει να βγει απο την ουρα κ να παει σε αλλη ουρα!!
Γραπωνω μπροστινό κοκκαλωνει κ διπλώνει ολο το μπροστινό, ο φιλος μου απο πισω πηγε αν φυγει απο πανω μου..
Αφηνω μπροστινο φρενο κ επανέρχεται λες κ δεν εγινε τιποτα...
Να πω ότι κάτω μυρισε καμμενο λαστιχο μεσα στη βροχη..
Δεν ξερω να πω τι θα γινοταν με συμβατικο, πιθανόν το ιδιο...
Αλλα θελω να πω οτι ακομα κ με τελελεβερ που το εφερα στα ορια κ τα ξεπέρασα παλι ειχα την πληροφορηση που ηθελα για το πως να το επαναφερεις..
Υ.Γ Διδακτορικο στο να επανφερω μπροστινό που εχει διπλωσει εκανα στο tuono factory με τα ohlins κ brembo! Χαχαχαχχ!

Εγω παλι ενω με ολα τα μηχανακια μπλοκαριζα στιγμιαια το μπροστινο σαν προπονηση για μια δυσκολη...
Με αυτο τωρα δεν τοχω κανει ποτε. Δε μου δινει πληροφορηση ποτε θα μπλοκαρει...οχι πως θα το επαναφερω
Το καλο με το τελελεβερ φανταζομαι ειναι οτι στο μπλοκαρισμα η γεωμετρια μπροστα δεν θαχει μειωθεί πολυ, οποτε το σωζεις πιο ευκολα

Τελευταία επεξεργασία:

gs1100n

new member
Όνομα
Νίκος
Στα συγχρονα πλεον gs με τα εξελιγμενα abs κτλ.. δεν σε νοιαζει κ πολυ αμα μπλοκαρει ο μπροστινος.. Μιας κ δεν θα μπλοκαρει λογω abs..
Η πληροφορηση για καποιον που ψαχνει σπορ οδηγηση, ναι , ειναι πιο ελλιπείς συγκριτικά με ενα καλορυθμισμενο usd ..
Αλλα οποιος εχει gs δεν κοιτάει τοσο το σπορ κ την "περιττή" πληροφορηση..
Γιαυτο κ ολας συνεχίζει η bmw να τα βγαζει ετσι κ το κοινό να αγοραζει..
Εδω μια υπονοια στρεβλωματος υπό συγκεκριμενες συνθηκες κτλ αναφερθηκε σε φορουμ για το tracer 900 κ αμεσως εβγαλε "βρώμα" οτι το μηχανακι ειναι προβληματικό!! Χαχαχα!!
Εψαχνα να βρω καποιον που το πηρε να μου το χαρισει αλλα δεν πετυχα κανεναν...

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
παλι πατε να κανετε ενα νημα μπουρδελο.............
και καλο θα ηταν να μην μιλησω .......... ποσοι εχετε παει στην Πεν Φε αλλά δεν καταληξατε με Πεν=ΦΕ.............

Le Tavernier

member
Περιοχή
Κατωχώρι Πορταριάς
Μοτοσυκλέτα
Aprilia ETV1000 Raid
Όνομα
Νικόλας
Περιοχή
Βόλος
50ρι μαρτζόχι ρε με αναποδο κάρτριτζ μεσα! οχι σαν του @Drake Ramore ασουμε #σορρυ!!!!!!

καλα καλα σκαώ :p

Παραμένω κουλάντζα!

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
παλι πατε να κανετε ενα νημα μπουρδελο...........

Ερώτηση με πολύ φιλική διάθεση και χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας.

Γιατί όταν "πειράζουμε" τα πενφέ επεμβαίνεις (έστω και σαν μέλος) λέγοντας οτι το νήμα ξεφεύγει ή γίνεται μπουρδέλο, ενώ αν είναι άλλη μάρκα ή μοντέλο (πράγμα που το κάνουμε συχνά) δεν κάνεις το ίδιο;

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
50ρι μαρτζόχι ρε με αναποδο κάρτριτζ μεσα! οχι σαν του @Drake Ramore ασουμε #σορρυ!!!!!!

καλα καλα σκαώ :p

Παραμένω κουλάντζα!

Και που έχει ανάποδο cartridge δηλαδή...εσύ τι καταλαβαίνεις; cdefghigik
Δεν μου το δίνεις εμένα που ξέρω να το ρυθμίζω να πιάσει και τόπο; Hug

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Να σας ανεβάσω καμμιά πενηνταριά φωτογραφίες με τσακισμένα μπροστινά συμβατικά και USD?

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
Ερώτηση με πολύ φιλική διάθεση και χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας.

Γιατί όταν "πειράζουμε" τα πενφέ επεμβαίνεις (έστω και σαν μέλος) λέγοντας οτι το νήμα ξεφεύγει ή γίνεται μπουρδέλο, ενώ αν είναι άλλη μάρκα ή μοντέλο (πράγμα που το κάνουμε συχνά) δεν κάνεις το ίδιο;
Πιστευω το ερωτημά σου να εχει ηδη απαντηθει...απ προηγουμενο πστ...

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Πιστευω το ερωτημά σου να εχει ηδη απαντηθει...απ προηγουμενο πστ...

Δεν έχει απαντηθεί. Αν δεν σου κάνει κόπο και θέλεις, ξαναπάντησε μου.

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
Δεν έχει απαντηθεί. Αν δεν σου κάνει κόπο και θέλεις, ξαναπάντησε μου.
Δεν καταλαβες το ποστ του Νικου ;;; (karellen)...και επειδη στην ειδική περίπτωση των Πεν Φε συνήθως κατα την αποψή μου ξεφευγει επικυνδύνα...

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Δεν καταλαβες το ποστ του Νικου ;;; (karellen)...και επειδη στην ειδική περίπτωση των Πεν Φε συνήθως κατα την αποψή μου ξεφευγει επικυνδύνα...

Διαφωνώ πως τα πενφέ είναι ειδική περίπτωση ή ότι ξεφεύγει επικίνδυνα με αυτά η συζήτηση.
Το ποστ του karellen δεν κατάλαβα πως απαντάει την ερώτηση μου.

Anyway, πήρα απάντηση. Ευχαριστώ

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Χαρίζω bmw 1250 με τελελελελελεβερ, εκείνο το άχρηστο. Το τηλέφωνο είναι στο προφίλ μου, για όποιον ενδιαφέρεται.

Θα πάρω ζουνταπ.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Χαρίζω bmw 1250 με τελελελελελεβερ, εκείνο το άχρηστο. Το τηλέφωνο είναι στο προφίλ μου, για όποιον ενδιαφέρεται.

Θα πάρω ζουνταπ.
Ti να το κάνεις το Ζούνταπ; Πάρε μία λαίλαπα να σωθείς...abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Ti να το κάνεις το Ζούνταπ; Πάρε μία λαίλαπα να σωθείς...abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk
Ανταλλάσουμε αν θέλεις και σου δίνω και το ζουνταπ δώρο . χαχαχαχα

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
"Αμα είναι να παρατήσεις το περίπτρο...funnyabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk
Βγαίνω σε σύνταξη για αυτό. Το κάνω δώρο με όλο το εμπόρευμα, το περίπτερο μου Greeting

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Βγαίνω σε σύνταξη για αυτό. Το κάνω δώρο με όλο το εμπόρευμα, το περίπτερο μου Greeting

Αν μου το χαρίσεις χωρίς όρους, δηλαδή να τα κρατήσω υποχρεωτικά, δηλώνω ενδιαφέρον.

Top Bottom