Ταξίδι σε Καμπότζη Λαος και Ταυλάνδη

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Ταξιδι πραγματικό εμπειρία ζωής...
Να ειστε παντα καλά να ταξιδεύετε και να εχετε παντα μα παντα χαρούμενες χαμογελαστες επιστροφές

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Onlymusic

Moderator
Motoparea team
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda Crossrunner
Zontes GK 350
Scott
Όνομα
Παναγιώτης
Περιοχή
Αθήνα
Η βόλτα που έχω διαβάσει.... νιώθω σαν να ταξίδεψα και εγώ λιγάκι...νομίζω οτι σκονιστικα απο τον διαδρομή.
Η περιγράφει τα σπάει, λιτή, ταξιδιάρικη, σουρεαλ και οι φώτο σαν παράθυρο σε έναν κόσμο που δεν νομίζω ότι θα δω με αυτόν τον τρόπο.
μπραβο και ματα ξανά μπράβο στα παιδιά

Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
BMW R100GS , Norden 901 Expedition , Bmw 1100GS
Όνομα
Ειρήνη + Κώστας
Περιοχή
Αθηνα
Καλοταξιδοι να ειστε παντα Ειρηνη & Κωστα ευχαριστουμε για την υπεροχη ξεναγηση και της υπεροχες φωτο Praising
Ευχαριστούμε Μιχάλη . Καλή χρονιά να έχουμε , πάντα όρθιοι και με ανοιχτά σύνορα .

Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Ειρήνη + Κώστας
Περιοχή
Αθηνα
Ταξιδι πραγματικό εμπειρία ζωής...
Να ειστε παντα καλά να ταξιδεύετε και να εχετε παντα μα παντα χαρούμενες χαμογελαστες επιστροφές

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστούμε Στέλιο . Ελπίζω να καταφέρουμε να τα πούμε και από κοντά κάποια στιγμή και ας μη πάμε για θαλασσινά ...

Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Ειρήνη + Κώστας
Περιοχή
Αθηνα
Η βόλτα που έχω διαβάσει.... νιώθω σαν να ταξίδεψα και εγώ λιγάκι...νομίζω οτι σκονιστικα απο τον διαδρομή.
Η περιγράφει τα σπάει, λιτή, ταξιδιάρικη, σουρεαλ και οι φώτο σαν παράθυρο σε έναν κόσμο που δεν νομίζω ότι θα δω με αυτόν τον τρόπο.
μπραβο και ματα ξανά μπράβο στα παιδιά
@Onlymusic σε ευχαριστούμε για όλα τα παραπάνω !!! Αν τώρα έχεις χρόνο , όρεξη και θέλεις να σκονιστείς λίγο ακόμα έχουμε παρουσιάσει σε αυτό το φόρουμ 2 ταξίδια που κάναμε στην Αφρική πέρυσι . Το αγαπημένο μου είναι οι χώρες της Νοτίου Αφρικής και σου το προτείνω .
Καλή χρονιά .

Onlymusic

Moderator
Motoparea team
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda Crossrunner
Zontes GK 350
Scott
Όνομα
Παναγιώτης
Περιοχή
Αθήνα
@Onlymusic σε ευχαριστούμε για όλα τα παραπάνω !!! Αν τώρα έχεις χρόνο , όρεξη και θέλεις να σκονιστείς λίγο ακόμα έχουμε παρουσιάσει σε αυτό το φόρουμ 2 ταξίδια που κάναμε στην Αφρική πέρυσι . Το αγαπημένο μου είναι οι χώρες της Νοτίου Αφρικής και σου το προτείνω .
Καλή χρονιά .
τα έχω δει αλλά δεν τα έχω διαβάσει ακόμα... είμαι κουρασμένος από το πρώτο ταξίδιBanging head και όχι μόνο θέλω να σκονιστώ αλλά να βουτήξω στην λάσπη...αλλού ειναι τα κολλήματα που έχω. όπως και να έχει χαίρομαι για όσους μπορούν και το κάνουν αλλά και που μοιράζονται αυτή τους την εμπειρία.cdefg

dimitris777

new member
Περιοχή
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI VSTROM 650 XT
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Περιοχή
Ν. ΧΗΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Ταξιδαρα πανεμορφη!!! Σας ευχομαι Παντα ομορφα ασφαλη χλμ!!

Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Ειρήνη + Κώστας
Περιοχή
Αθηνα
Σε ευχαριστούμε Δημήτρη . Εδώ στην μοτοπαρέα έχω γράψει και άλλα 2 ταξίδια που κάναμε στην Αφρική . Νομίζω ότι έχουν ενδιαφέρον αν έχεις χρόνο να ρίξεις μια ματιά . Αν πάλι έχεις instagram , έχουμε ένα λογαριασμό https://www.instagram.com/2travelonmotorcycle/?hl=el . Εκεί μπορείς να ακολουθείς τα ταξίδια μας σε άμεσο χρόνο .

Top Bottom