ΤΡΟΧΑΙΟ & ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Συμφωνώ Γιάννη...Συνεχίστε να κάνετε ότι κάνατε.... Λούγκρες....

View attachment 28951

Μανο δεν καταλαβαινω που το πας,αλλα αν εχεις σκοπο να το ριξουμε στα βραχια εισαι σε καλο δρομο.Smileys drinking beer Emoticon

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Η Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών, αποφάσισε να προτείνει στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού του τροχαίου έξω από την Βουλή, την ενίσχυση του όποιου Νομικού σχήματος επιλέξει

Ο νομικός της σύμβουλος κος Θεόδωρος Γαζούλης, Διδάκτορας της Νομικής, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς, διότι υπήρξε εκφοβισμός και απομάκρυνση αυτόπτη μάρτυρα καθώς και ενδεχόμενη εγκατάλειψη θύματος.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Μανο δεν καταλαβαινω που το πας,αλλα αν εχεις σκοπο να το ριξουμε στα βραχια εισαι σε καλο δρομο.Smileys drinking beer Emoticon
Ελαφραίνω την όξυνση, δε κατάλαβα τι δεν κατάλαβες.....cdefghigcdefghigcdefghigcdefghigcdefghigcdefghigcdefghigcdefghig

Ilias vara

wolf
Περιοχή
θεσσαλονικη
Μοτοσυκλέτα
VARADERO MK3 HONDA ADV350
Όνομα
ΗΛΙΑΣ
Περιοχή
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΕΣ
κριμα για το παιδι που εφυγε σε αυτη την ηλικια..
κριμα για τους γονεις και για τους φιλους του

τωρα για το ποιοσ εχει δικιο θα το κρινουν τα γεγονοτα ποιος θα εχει τον καλυτερο δικηγορο και ποιος θα εχει τις μεγαλυτερες πλατες.....
και στο τελως ...οσο και να αποζημιωθουν και οτι και να γινει με τον υπηρεσιακο παραγοντα που ενεπλακει (ειτε παει φυλακη ειτε οχι) ο μικροσ ιασωνας εφυγε και δεν γυριζει.....

ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει......

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Τι να πω...
Εγω απ την άλλη δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν.
Απεναντίας ξέρω πολλούς που με τίποτα στον κόσμο δεν θα έκαναν αυτή τη δουλειά κ θα προτιμούσαν να είναι σκουπιδιάρηδες.
Ειναι πολύ "" ειδικη"" η δουλειά του αστυνομικού, και θέλει άτομα με συγκεκριμένο χαρακτήρα.
Δε χρειάζεται να ανήκεις στον αναρχικό χώρο για να μην θέλεις να βάλεις τη στολή αυτή..

Εγώ σου κάνω?
Ηταν το όνειρο μου
Να γίνω αστυνομικός με στολή και μηχανή.
Ε το εκανα για αρκετά χρόνια.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Συμφωνώ Γιάννη...Συνεχίστε να κάνετε ότι κάνατε.... Λούγκρες....

View attachment 28951

Kαταλάβατε κάτι άλλο πλήν της προσπάθειας ελάφρυνσης της όξυνσης αυτού του thread, με αυτό το πόστ μου?
Τέλ μι πλίζ...

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
κριμα για το παιδι που εφυγε σε αυτη την ηλικια..
κριμα για τους γονεις και για τους φιλους του

τωρα για το ποιοσ εχει δικιο θα το κρινουν τα γεγονοτα ποιος θα εχει τον καλυτερο δικηγορο και ποιος θα εχει τις μεγαλυτερες πλατες.....
και στο τελως ...οσο και να αποζημιωθουν και οτι και να γινει με τον υπηρεσιακο παραγοντα που ενεπλακει (ειτε παει φυλακη ειτε οχι) ο μικροσ ιασωνας εφυγε και δεν γυριζει.....

ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει......
πληροφοριακα και μονο ο πατερας του παιδιου νοσηλευεται με εμφραγμα σε νοσοκομειο ...ας ελπισουμε να μην ειναι παραπλευρη απώλεια...αλλά καλο θα ηταν να συμφωνησουμε οτι δεν ειναι δυνατόν να συμφωνουμε σε ολα κι ας παμε παρακάτω....

Τελευταία επεξεργασία:

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Kαταλάβατε κάτι άλλο πλήν της προσπάθειας ελάφρυνσης της όξυνσης αυτού του thread, με αυτό το πόστ μου?
Τέλ μι πλίζ...

Μπορει να καταλαβα λαθος.Smileys drinking beer Emoticon

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός

Μπορει να καταλαβα λαθος.Smileys drinking beer Emoticon
Αφού σου έχω πεί μην πίνεις το τσίπουρο σκέτο, ρίχνε λίγο νεράκι.....

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μα νερακι με γευση απο τσιπουρο πινει ..... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.

μα νερακι με γευση απο τσιπουρο πινει ..... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth

Oταν εγω εβγαζα τσιπουρα εισεις τρωγατε βαλανιδια.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Oταν εγω εβγαζα τσιπουρα εισεις τρωγατε βαλανιδια.
"Οταν εμείς πίναμε Λαγκαβούλια και Αρμπελάου εσύ έβγαζες τσίπουρα μωρή φτωχάτζα καρατελευταία.....Στα διάλα.... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
"Οταν εμείς πίναμε Λαγκαβούλια και Αρμπελάου εσύ έβγαζες τσίπουρα μωρή φτωχάτζα καρατελευταία.....Στα διάλα.... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth

Εμεις με τα λαγκαβουλια πλενουμε τα ποδια μας πριν πατησουμε τα σταφυλια.

kosths

new member
Περιοχή
Χαλκίδα
Μοτοσυκλέτα
cbr 1100 XX Blackbird
Όνομα
Κωνσταντίνος
Περιοχή
Χαλκίδα
Ο νόμος για πρόκληση ατυχήματος με εγκατάλειψη πρέπει να είναι σαφής και πάρα πολυ αυστηρός σχετικά με τις ποινές. Όλα τα υπόλοιπα γίνονται τάχα μου έπαθα σοκ, δεν κατάλαβα κλπ είναι παπαριες και γίνονται γιατί ο νόμος του δίνει αυτή την επιλογή να την κάνει με ελαφρά.

User V

Μαθουσάλας member
Έχει δει κάποιος φίλος άνθρωπο να ψυχοραγεί;
Έχει δει κάποιος φίλος διαμελισμένο σώμα από ατύχημα;

Εύχομαι οι περισσότεροι αν όχι όλοι να μην.

Έχει πιάσει πανικός ποτέ κάποιον;

Έχει τύχει να αφερεθειτε για κλάσμα δευτερολέπτου και να πήγε να γίνει αλλά τη γλιτώσετε/γλίτωσε;

Σας πήρε ποτέ ο ύπνος στο τιμόνι;

Πήγατε ποτέ με 150+ εκεί που ήταν όριο 90 ή κι 130;

Στην πόλη ακολουθείτε το όριο των 50 ή το προσαρμόζετε παρακάτω σε μικρά στενά;

Έχετε βάλει τα παιδιά σας χωρίς ζώνες σε όχημα που οδηγείτε ή μπροστά στο συνοδηγό ή κι αγκαλιά σας στο τιμόνι;

Έχετε δώσει τρακτέρ,αυτοκίνητο ή μηχανάκι στο ανήλικο παιδί σας για μάθημα ή βόλτα κλπ;

Ήπιατε τσίπουρα ή ότι άλλο και πιάσατε τιμόνι σε διάστημα λιγότερο των 6-8-10-12 ωρών,ανάλογα με το πιώμα που κάνατε;

Στείλατε άνθρωπο στο νοσοκομείο από δική σας χαζομάρα;

Κάνατε ποτέ κόντρες-επίδειξη με αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα;

Έχετε αφαιρέσει ακούσια ή εκούσια ανθρώπινη ζωή;

Έχετε σκεφτεί ότι όσο και να μην θέλετε μπορεί αύριο να είσαστε ο θύτης ή το θύμα σε ανάλογο ατύχημα;

Είχα πολλές ακόμα να ρωτήσω.

Φαντάζομαι σε κάποια/ες από τις παραπάνω ερωτήσεις είδατε τον εαυτό σας.

Μακάρι να την έχετε γλυτώσει με 0 παθητικό.

Ας είμαστε λίγο πιο χαλαροί κι ανθρώπινοι κι ας μη σκίζουμε τα ημάτιά μας για την χαζομάρα του άλλου.

Θα μπορούσαμε σε όποια από τις παραπάνω περιπτώσεις έχουμε κάνει την παρανομία να ήμασταν φταίχτες(έχω υπάρξει "κρεμασμένος" κι όλας) τροχαίου ατυχήματος.
Ευτυχώς δεν ήσασταν μάλλον οι περισσότεροι.
Άλλοι μπορεί να γλίτωσαν με υλικές.

Κανένας δεν ξύπνησε το πρωί,οπουδήποτε κι αν δουλεύει και είπε:Σήμερα θα κάνω μια παρανομία στο δρόμο και θα πάρω μια ζωή..
Ή όταν την πάρω τη ζωή θα την κάνω με ελαφρά..

Πες τε την καλή κουβέντα για την ψυχή που έφυγε και τους δικούς του.
Είναι δύσκολο να σας ζητήσω να πείτε μια καλή κουβέντα ακόμα και για τον όποιο θύτη.
Ο θύτης είναι εύκολα "εχθρος" όταν είναι άγνωστος. Όταν είμαστε εμείς ή δικός μας;

Να πεθάνει ο υπαίτιος ενός τροχαίου;Να καεί στο καζάνι;Να έχει την κατάρα μας;

Σας έγραψα πολλά.Οσοι με ξέρουν καλά κατάλαβαν τι γράφω.Όσοι δεν με ξέρουν θα ζητήσω να το φέρουν άλλη μια γύρα.

Είμαστε Άνθρωποι.Καναμε,κάνουμε και θα κάνουμε λάθη.Μικρά ή μεγάλα.Ακούσια ή εκούσια.

Μακάρι ποτέ να μη συμβεί από λάθος μας να χαθεί ζωή ή να μείνει με αναπηρία γιατί ΔΕΝ ξεχνιέται..

Μιλώ για λογικούς ανθρώπους που δίνουν αξία στη ζωή..

Είμαι ο Δημήτρης ο Ωmega και σήμερα είμαι παρών στο άτυπο καθημερινό "προσκλητήριο" της motopareas.

Εύχομαι και παρακαλώ να είμαστε όλοι κι αύριο.Ξέρουμε μόνο για το τώρα κύριοι..

Καλό ξημέρωμα..

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Έχει δει κάποιος φίλος άνθρωπο να ψυχοραγεί;
Έχει δει κάποιος φίλος διαμελισμένο σώμα από ατύχημα;

Εύχομαι οι περισσότεροι αν όχι όλοι να μην.

Έχει πιάσει πανικός ποτέ κάποιον;

Έχει τύχει να αφερεθειτε για κλάσμα δευτερολέπτου και να πήγε να γίνει αλλά τη γλιτώσετε/γλίτωσε;

Σας πήρε ποτέ ο ύπνος στο τιμόνι;

Πήγατε ποτέ με 150+ εκεί που ήταν όριο 90 ή κι 130;

Στην πόλη ακολουθείτε το όριο των 50 ή το προσαρμόζετε παρακάτω σε μικρά στενά;

Έχετε βάλει τα παιδιά σας χωρίς ζώνες σε όχημα που οδηγείτε ή μπροστά στο συνοδηγό ή κι αγκαλιά σας στο τιμόνι;

Έχετε δώσει τρακτέρ,αυτοκίνητο ή μηχανάκι στο ανήλικο παιδί σας για μάθημα ή βόλτα κλπ;

Ήπιατε τσίπουρα ή ότι άλλο και πιάσατε τιμόνι σε διάστημα λιγότερο των 6-8-10-12 ωρών,ανάλογα με το πιώμα που κάνατε;

Στείλατε άνθρωπο στο νοσοκομείο από δική σας χαζομάρα;

Κάνατε ποτέ κόντρες-επίδειξη με αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα;

Έχετε αφαιρέσει ακούσια ή εκούσια ανθρώπινη ζωή;

Έχετε σκεφτεί ότι όσο και να μην θέλετε μπορεί αύριο να είσαστε ο θύτης ή το θύμα σε ανάλογο ατύχημα;

Είχα πολλές ακόμα να ρωτήσω.

Φαντάζομαι σε κάποια/ες από τις παραπάνω ερωτήσεις είδατε τον εαυτό σας.

Μακάρι να την έχετε γλυτώσει με 0 παθητικό.

Ας είμαστε λίγο πιο χαλαροί κι ανθρώπινοι κι ας μη σκίζουμε τα ημάτιά μας για την χαζομάρα του άλλου.

Θα μπορούσαμε σε όποια από τις παραπάνω περιπτώσεις έχουμε κάνει την παρανομία να ήμασταν φταίχτες(έχω υπάρξει "κρεμασμένος" κι όλας) τροχαίου ατυχήματος.
Ευτυχώς δεν ήσασταν μάλλον οι περισσότεροι.
Άλλοι μπορεί να γλίτωσαν με υλικές.

Κανένας δεν ξύπνησε το πρωί,οπουδήποτε κι αν δουλεύει και είπε:Σήμερα θα κάνω μια παρανομία στο δρόμο και θα πάρω μια ζωή..
Ή όταν την πάρω τη ζωή θα την κάνω με ελαφρά..

Πες τε την καλή κουβέντα για την ψυχή που έφυγε και τους δικούς του.
Είναι δύσκολο να σας ζητήσω να πείτε μια καλή κουβέντα ακόμα και για τον όποιο θύτη.
Ο θύτης είναι εύκολα "εχθρος" όταν είναι άγνωστος. Όταν είμαστε εμείς ή δικός μας;

Να πεθάνει ο υπαίτιος ενός τροχαίου;Να καεί στο καζάνι;Να έχει την κατάρα μας;

Σας έγραψα πολλά.Οσοι με ξέρουν καλά κατάλαβαν τι γράφω.Όσοι δεν με ξέρουν θα ζητήσω να το φέρουν άλλη μια γύρα.

Είμαστε Άνθρωποι.Καναμε,κάνουμε και θα κάνουμε λάθη.Μικρά ή μεγάλα.Ακούσια ή εκούσια.

Μακάρι ποτέ να μη συμβεί από λάθος μας να χαθεί ζωή ή να μείνει με αναπηρία γιατί ΔΕΝ ξεχνιέται..

Μιλώ για λογικούς ανθρώπους που δίνουν αξία στη ζωή..

Είμαι ο Δημήτρης ο Ωmega και σήμερα είμαι παρών στο άτυπο καθημερινό "προσκλητήριο" της motopareas.

Εύχομαι και παρακαλώ να είμαστε όλοι κι αύριο.Ξέρουμε μόνο για το τώρα κύριοι..

Καλό ξημέρωμα..
Μακάρι το καθημερινό προσκλητήριο να μην μετράει απώλειες εδώ μέσα. Δημήτρη αντιλαμβάνομαι και κατανοώ στο 100% το κείμενο από πάνω!
Καλό ε-ξημέρωμα και από εμένα

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Μητσο ολα αυτα που λες , τα εχουμε κανει ... τα εχω κανει κατα 99%.
Δεν νομιζω ομως οτι η συζητηση αφορα το ατυχες δυστυχως γεγονος για τους εμπλεκομενους και την συγκυρια που τους εκατσε.
Αν καταλαβα καλα ....cdefghigi..... τα σχολια ειναι για την αντιμετωπιση και η εκ των υστερων αντιδραση εαν ειναι η αρμοζουσα σε ενα ατυχημα ειδικα σε ενα τοσο πολυσυχναστο και πολυ-φυλασσομενο σημειο της Αθηνας.
Ειμαι σιγουρος αν ησουν εσυ εκει ..... το μονο που δεν θα σε ενοιαζε εκεινη την ωρα ειναι αν φορουσε κρανος ο ντελιβερας.
Απο το συγκεκριμενο σημειο εχω περασει και περναω και γω χιλιαδες φορες για να κατεβω την Ηρωδου και φυσικα η ..... διηθηση και απο μενα παει συννεφο. Δυστυχως εκατσε η μπιλια σημερα, κριμα ..... cdefghi

Top Bottom