Sofia
member
- Περιοχή
- Λαμία_Άρτα
- Μοτοσυκλέτα
- Honda cb500x
- Όνομα
- Sofia
- Περιοχή
- Λαμία_Άρτα
Μπάρμπα Γιάννη κυκλοφόρησε στην πιάτσα ότι έβαλες εξάτμιση επειδή δεν έβρισκες δυνατό ζελέ να κάνεις καρφάκια το μαλλί.Μπηκε η εξατμισουλα και το ελευθερο φιλτρακι dna.
Πρωτες εντυπωσεις ,πολυ καλες.
Αυτος που ενθουσιαστηκε ,ο γιος μου.
Εντελως ομως![]()
![]()
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Honda και δεν γέρνει πλέον!!!χθες... βάλαμε το διπλό σταντ!
![]()
Κι επειδή λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να οδηγησω ευχαριστω παρά πολυ τον @Thomas fasianis που με εξυπηρέτησε και πρόσεξε «το κοριτσι μου»![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.Μπάρμπα Γιάννη κυκλοφόρησε στην πιάτσα ότι έβαλες εξάτμιση επειδή δεν έβρισκες δυνατό ζελέ να κάνεις καρφάκια το μαλλί.
Αληθεύει;;;
Με αφησες μόνο... και γλόμπο..
Bike δυνατά Γιάννη.
Honda και δεν γέρνει πλέον!!!
Σοφά έπραξες Σοφία.
Ααα!Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Ρε συνεχιζεις να με περνας.
Εσυ εβαλες και τσιπακι.
Εγω λεω ανοιξιατικα να στειλω την ecu στον Γιαννη για την επαναχαρτογραφηση.
Ζ
Με γεια το σταντ στο CB500x @Sofia και περαστικά σε σένα! Μπράβο στο @Thomas fasianis που σε εξυπηρέτησε. Ο φίλος στην ανάγκη φαίνεται και παρόλο που τον γνώρισα για λίγο, δείχνει αξιόλογο παλικάρι!χθες... βάλαμε το διπλό σταντ!
![]()
Κι επειδή λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να οδηγησω ευχαριστω παρά πολυ τον @Thomas fasianis που με εξυπηρέτησε και πρόσεξε «το κοριτσι μου»![]()
Σιγα το μηχανάκι που θελει και Σταντ...Αχαχαχαχαχαάα Σοφια μουουουου...![]()

Honda και δεν γέρνει πλέον!!!
Σοφά έπραξες Σοφία.
Με γεια το σταντ στο CB500x @Sofia και περαστικά σε σένα! Μπράβο στο @Thomas fasianis που σε εξυπηρέτησε. Ο φίλος στην ανάγκη φαίνεται και παρόλο που τον γνώρισα για λίγο, δείχνει αξιόλογο παλικάρι!![]()
Καλορίζικοχθες... βάλαμε το διπλό σταντ!
![]()
fgh . Γιαυτό ένα βολτομετρο είναι απαραίτητο για όλους αν θέλουμε να προλάβουμε το χειρότερο .Με γεια τα πατουμενα Δημοσθένη..!!Φρέσκα Λάστιχα
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ξέσκισέ τα" Δημοσθένη..Φρέσκα Λάστιχα