ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

konstantinos_vita

new member
Περιοχή
Φλωρινα
Μοτοσυκλέτα
ι ελ 250 και ένα εφ800 ες τι.
Όνομα
Konstantinos
Χαιρετώ τους φίλους μου. Ξέρετε τι έφτιαξα σήμερα; χθες βασικά. Αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες. Κρεμάστρα κράνους. Καλές οι αγοραστές αλλά είναι και η χαρά της δημιουργίας. Σας δείχνω και πώς έγινε για να την κλέψετε ή να αλλάξετε και να προσθέσετε ότι θέλετε. Πιστοποίηση ποιότητας μπορεί να μη παίρνει, αλλά δουλεύει

ΥΓ: Δε ξέρω αν υπάρχει ενότητα DIY και ας γυρίσει κάποιος mod τις φώτο αν μπορεί να φαίνονται κανονικά

Sent from my τοστιέρα using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Είναι αυτό που με τρώει ... "Να παίρνω την μηχανή και να καίω βενζίνη άσκοπα!"
Το πιο ωραιο χομπυ που εχω δοκιμασει

User V

Μαθουσάλας member

Caesarsk

well know member
Παρατηρήσεις:
Ορισμένους νιώθω ήσουν έτοιμος να τους βαρέσεις...
Η σειρήνα στο 1:17 δεν ήταν τυχαία...
Νομίζω χρειάζεσαι άμεσα ξελαμπικάρισμα σε πιστα ή βουνό...
ή ταξίδι...

Smileys drinking beer Emoticon
Να προσέχεις παιδί.. abc
Εγώ δεν βαράω ποτέ...Ειμαι ειρηνιστής και πράος και η αγγελικότητα του προσώπου μου αντικατοπτρίζει την καθαρότητα της ψυχής μου!

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Ολοκληρώθηκαν τα χιλιόμετρα για το στρώσιμο. Με προσοχή, όχι ψηλές στροφές, ούτε να κρεμάει, πάνω από 60-65 δεν το πήγα.

Σήμερα αλλάχθηκαν λάδια και φίλτρο λαδιού. Το μπουζί ήτανε εντάξει ακόμα, θα αλλαχτεί στο επόμενο σέρβις, δηλαδή στα 1500χλμ. Επιτέλους, έβγαλε 800ml λάδι και δεν ήτανε κατράμι-απόχρωση μαύρης τρύπας. Λάδι Eneos, φίλτρο λαδιού Champion, ταιριάζει από Kaze-R.

Πιάσαμε και λίγο κουβέντα και έμαθα κάτι που δεν γνώριζα για το μηχανάκι μου: έχει 3 φίλτρα λαδιού! Το χάρτινο που αλλάζει, ένα φυγοκεντρικό + σιτάκι. Μόνο καλό κάνει αυτό...

N

notakos600

Guest
Ολοκληρώθηκαν τα χιλιόμετρα για το στρώσιμο. Με προσοχή, όχι ψηλές στροφές, ούτε να κρεμάει, πάνω από 60-65 δεν το πήγα.

Σήμερα αλλάχθηκαν λάδια και φίλτρο λαδιού. Το μπουζί ήτανε εντάξει ακόμα, θα αλλαχτεί στο επόμενο σέρβις, δηλαδή στα 1500χλμ. Επιτέλους, έβγαλε 800ml λάδι και δεν ήτανε κατράμι-απόχρωση μαύρης τρύπας. Λάδι Eneos, φίλτρο λαδιού Champion, ταιριάζει από Kaze-R.

Πιάσαμε και λίγο κουβέντα και έμαθα κάτι που δεν γνώριζα για το μηχανάκι μου: έχει 3 φίλτρα λαδιού! Το χάρτινο που αλλάζει, ένα φυγοκεντρικό + σιτάκι. Μόνο καλό κάνει αυτό...
Το φυγοκεντρικο είναι στη καμπάνα πίσω από το δεξί καπάκι του μοτέρ, καθαρίζεται μόνο όταν λύνεις για δισκάκια.

Στάλθηκε από το POT-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Το φυγοκεντρικο είναι στη καμπάνα πίσω από το δεξί καπάκι του μοτέρ, καθαρίζεται μόνο όταν λύνεις για δισκάκια.
Δεν είχα ιδέα για αυτό...welcome back! :D

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Δεν είχα ιδέα για αυτό...welcome back! :D
Τον καλωσορίζεις κιόλας!
Εφυγε....ποιος ξέρει με τι παρέες γυρνούσε και γύρισε πίσω και ψάχνει για ....σφουχτερ! ΣΦΟΥΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡ!

ΑΙΣΧΟΣ!
ΟΝΕΙΔΟΣ!
ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!!!

N

notakos600

Guest
Τον καλωσορίζεις κιόλας!
Εφυγε....ποιος ξέρει με τι παρέες γυρνούσε και γύρισε πίσω και ψάχνει για ....σφουχτερ! ΣΦΟΥΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡ!

ΑΙΣΧΟΣ!
ΟΝΕΙΔΟΣ!
ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!!!

Στάλθηκε από το POT-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Όντως, μόνο DTX που έχει νέα μπεκιερα
Του πατέρα μου μισό χρόνο πριν το δώσει, του έκανε σβησίματα σε φανάρια.

Πάμε μάστορα, καθαρίζει το σώμα ψεκασμού, λύθηκε σχετικά το πρόβλημα. Τελικά ήτανε βαλβίδα ρελαντί ή κάτι στο κύκλωμα του ρελαντί, δεν θυμάμαι ακριβώς. Μετά από αυτό, σε απότομο άνοιγμα του γκαζιού είχε έναν "δισταγμό", όχι σαν να αργούσε να ανταποκριθεί το γκάζι, αλλά σαν να έσβηνε στιγμιαία.

Μια εβδομάδα αφού το πούλησε χάλασε το μπεκ ψεκασμού. Το περίεργο είναι πως μιλάμε για Keihin ψεκασμό, μια εταιρία με χρόνια εμπειρίας σε συστήματα τροφοδοσίας. Στο V-Strom (Mikuni) κανένα απολύτως πρόβλημα.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Του πατέρα μου μισό χρόνο πριν το δώσει, του έκανε σβησίματα σε φανάρια.

Πάμε μάστορα, καθαρίζει το σώμα ψεκασμού, λύθηκε σχετικά το πρόβλημα. Τελικά ήτανε βαλβίδα ρελαντί ή κάτι στο κύκλωμα του ρελαντί, δεν θυμάμαι ακριβώς. Μετά από αυτό, σε απότομο άνοιγμα του γκαζιού είχε έναν "δισταγμό", όχι σαν να αργούσε να ανταποκριθεί το γκάζι, αλλά σαν να έσβηνε στιγμιαία.

Μια εβδομάδα αφού το πούλησε χάλασε το μπεκ ψεκασμού. Το περίεργο είναι πως μιλάμε για Keihin ψεκασμό, μια εταιρία με χρόνια εμπειρίας σε συστήματα τροφοδοσίας. Στο V-Strom (Mikuni) κανένα απολύτως πρόβλημα.
Η συγκεκριμένη μπεκιερα έχανε την συννενόηση με τον εγκέφαλο, ο ένας μίλαγε Γερμανικά και ο άλλος Κινέζικα, όσοι αλλάξανε εγκέφαλο το έλυσαν, αλλά 800€??

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Η συγκεκριμένη μπεκιερα έχανε την συννενόηση με τον εγκέφαλο, ο ένας μίλαγε Γερμανικά και ο άλλος Κινέζικα, όσοι αλλάξανε εγκέφαλο το έλυσαν, αλλά 800€??
Άρα λάθος συνδυασμός εξαρτημάτων....τι ECU βάζανε όμως και έλυναν το θέμα;

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Άρα λάθος συνδυασμός εξαρτημάτων....τι ECU βάζανε όμως και έλυναν το θέμα;
Την ίδια απλά μετά από 3-4 χρόνια ο εγκέφαλος έχανε την μπάλα, υπήρχαν δύο γάτοι στο Περιστέρι που με 120€ στον ξαναπρογραματίζανε

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
υπήρχαν δύο γάτοι στο Περιστέρι που με 120€ στον ξαναπρογραματίζανε
Και εδώ που μια φορά στο παρελθόν πήγα να ρωτήσω για ρύθμιση μείγματος στο δικό μου...θυμάμαι χαρακτηριστικά, ο ένας "είναι κλειδωμένος ο ECU", ο άλλος "δεν έχει εγκέφαλο, έχει ηλεκτρονική, είναι κάτι σαν καρμπυρατέρ με ψεκασμό"......καρμπυρατέρ με ψεκασμός, νέα τεχνολογία...

Να το είχα στείλει Αθήνα λες; cdefghigi

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Και εδώ που μια φορά στο παρελθόν πήγα να ρωτήσω για ρύθμιση μείγματος στο δικό μου...θυμάμαι χαρακτηριστικά, ο ένας "είναι κλειδωμένος ο ECU", ο άλλος "δεν έχει εγκέφαλο, έχει ηλεκτρονική, είναι κάτι σαν καρμπυρατέρ με ψεκασμό"......καρμπυρατέρ με ψεκασμός, νέα τεχνολογία...

Να το είχα στείλει Αθήνα λες; cdefghigi
Λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί δεν είχα ασχοληθεί, ξέρω όμως από φίλους γιατί στον Κορυδαλλό υπήρχαν πολλά downtown.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί δεν είχα ασχοληθεί, ξέρω όμως από φίλους γιατί στον Κορυδαλλό υπήρχαν πολλά downtown.
Γνωστός μου το καλοκαίρι πήρε ένα Kymco, νομίζω το K-XCT400. Μανιτζέβελο πάντως το θυμάμαι. Σίγουρα όχι τόσο μακρύ όσο το Downtown του πατέρα μου (2011 μοντέλο εκείνο), αλλά έδειχνε στιβαρό γενικά, καλή φάση.

Σε βραδινές βόλτες, τα φώτα του ήτανε άριστα πάντως.

Top Bottom