Σε λιγότερο από χρόνο έβγαλε τρύπα Στέλιο;;;
Εγγύηση δεν έχει;
Χονδα σω λέει μετά! Ρε που πάμε;!;!;
Ποιον χρονο?Εχει κανει 47000 χλμ.
Σε λιγότερο από χρόνο έβγαλε τρύπα Στέλιο;;;
Εγγύηση δεν έχει;
Χονδα σω λέει μετά! Ρε που πάμε;!;!;
Κούτα είναι παιδιά λίγη αλοιφή θέλει και έγινε καινούργιο χαχααχαΠοιον χρονο?Εχει κανει 47000 χλμ.
Έχει και φωτάκια στη ρόδα χαμηλά για να προλαβαίνει τα κακάκια από τσιροπούλια,γάτες,σκύλους στον δρόμο.Κούτα είναι παιδιά λίγη αλοιφή θέλει και έγινε καινούργιο χαχααχα
Χονδα σου λέει μετά!Ποιον χρονο?Εχει κανει 47000 χλμ.

Αν είχες Γιαιδουράκι δεν θα είχες τέτοια προβληματα.Σήμερα ως απεδείχθη καλή η μεγαλη παμπριζιερα του Sh αλλά άμα ψιλο-χιονίζει κολλανε επάνω οι νιφάδες και δεν βλέπεις τίποτα μπροστά σου.Ο δείκτης της αριστερής παλάμης έκανε χρέη υαλοκαθαριστηρα ...!
ΖΗΤΕΙΤΑΙ κινέζικος φορητός υαλοκαθαριστήρας μπαταρίας...!![]()

Κρυωνεις παλικαρμΤην έβαλα στο φορτιστή γιατί δεν θα την κυκλοφορήσω για τις επόμενες μέρες (όπως και τις δυο προηγούμενες ο σκατοφλωρος)
View attachment 42927

Ηλεκτρικό είναι το εργαλείο ;Την έβαλα στο φορτιστή γιατί δεν θα την κυκλοφορήσω για τις επόμενες μέρες (όπως και τις δυο προηγούμενες ο σκατοφλωρος)
View attachment 42927

έχω το ίδιο πρόβλημαΣήμερα ως απεδείχθη καλή η μεγαλη παμπριζιερα του Sh αλλά άμα ψιλο-χιονίζει κολλανε επάνω οι νιφάδες και δεν βλέπεις τίποτα μπροστά σου.Ο δείκτης της αριστερής παλάμης έκανε χρέη υαλοκαθαριστηρα ...!
ΖΗΤΕΙΤΑΙ κινέζικος φορητός υαλοκαθαριστήρας μπαταρίας...!![]()
Όχι κουβαλώ πολλά πράγματαΚρυωνεις παλικαρμ![]()
Σχεδόν…το τριμπουρδελοΗλεκτρικό είναι το εργαλείο ;![]()
Ουυυυυυυ!Την έβαλα στο φορτιστή γιατί δεν θα την κυκλοφορήσω για τις επόμενες μέρες (όπως και τις δυο προηγούμενες ο σκατοφλωρος)
View attachment 42927

έχω το ίδιο πρόβλημα![]()

Σε έχω έτοιμη μετατροπηΤην έβαλα στο φορτιστή γιατί δεν θα την κυκλοφορήσω για τις επόμενες μέρες (όπως και τις δυο προηγούμενες ο σκατοφλωρος)
View attachment 42927

Συμπάσχω!!!!Επειδή η μικρή έβγαλε δίπλωμα και μού έχει κατασχέσει το αμάξι κυκλοφορώ κάθε μέρα με το Dax ή το ΓΣ. Άσε που είναι άπλυτο, μέσα στη λασπουριά ένα μήνα τώρα.
Ωρέ που πππάμε ρε,που πππάμε!
Μαξιλαράκι & κουβερτούλα δεν βλέπω...Την έβαλα στο κρεββάτι της για νάνι γιατί δεν θα την κυκλοφορήσω για τις επόμενες μέρες (όπως και τις δυο προηγούμενες ο σκατοφλωρος)
View attachment 42927

Άστο καμία 15αρια μέρες ρε Τόλη ,θα μαλακωσει λίγο ο καιρός .Γ@μω τον Ψ@λ@καιρό μου με τους -5, δεν μπορώ ούτε σέρβις να κάνω!
Το παπί πάντως δουλεύει καθημερινά όταν είναι αχιόνιστοι οι δρόμοι!