Κράτησε 4 χρόνια; Αν δεν το έλεγες εσύ δεν θα το πίστευα....Σήμερα μετά από 4+(!!!!) χρόνια με άφησε η μπαταρία της.
Σκέφτηκα να βάλω την ίδια(ή όχι;; ) μιας και δεν της το είχα..
Original Made in CHINA,αγορασμένη από τον κουμπάρο του Zatara.
![]()
25€ αγορά 31-32€ αντικαταβολή.
Δευτέρα με το καλό..
Κράτησε 4 χρόνια; Αν δεν το έλεγες εσύ δεν θα το πίστευα....![]()
Βρες μια για 7 ντε.Στο λέω κι εγώ...η μαμά Yuasa είχε κρατήσει 7 χρόνια :D:D
Βρες μια για 7 ντε.
Όλο λόγια εισαι..

Σαν να βλέπω την αγγελια:εγω εδωσα το Κ με 7+ χρονια μπαταρία επάνω

Γέμισμα με 100ρα shell και καταλαβαίνεις τη διαφορά αμέσως. Αυτό για σήμερα.
Μια φορά το 6μηνο Βάγγο μιας και την έχουν σε προσφορά Παρ. και ΣΚ. Με τσιγκλανε και οι υπάλληλοι της shell , είναι εισαγωγής η 100ρα , να βάλουμε κλπ τα γνωστά.

"Eλα ρε Κώστα, ρήμαξες XR? Αυτά λένε ότι πάνε καλά..Κέρασα τσάι ένα XR1000 στην Αττική οδό, στην επόμενη έξοδο την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Το χρειαζόταν ο φίλος.k

Μα δε φαντάζεσαι πόσο προκλητικός ήταν, εμένα μου έφτανε που είδα όρθιο αναβάτη. Θα σου πω από κοντά."Eλα ρε Κώστα, ρήμαξες XR? Αυτά λένε ότι πάνε καλά..![]()
Βολτίτσα? Πολλά σκούτερ βλέπω !!
Ναι μέχρι την ψάθα για καφέ, ναι ήταν αρκετά megascootersΒολτίτσα? Πολλά σκούτερ βλέπω !!
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η κυρία σου μάλλον δεν έμαθε για την "κατάθεση" που έκανες γι'αυτο η μπριζολιτσα.Της έβαλα καινούρια grips, καινούρια αντίβαρα τιμονιού, κανούριες μανέτες, πέταξα τις άθλιες καγκουροχούφτες του προηγούμενου,
φωτογραφίες αργότερα μαζί με αυτές που χρωστάω της επισκευής του συναγερμού, γιατί τώρα έκατσα να φάω κάτι ωραίες μπριζολίτσες
με βραστα λαχανικά ένεκα που δεν κάνει με γεώμηλα και όρυζον λόγω σακχάρου :D
...... γιουβέτσι άνευ ριζιου..
Κριθαράκι ήθελα να πω.Ε, οχι και ρύζι στο γιουβέτσι.........
fgh