ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια
Α το εργοστάσιο της ΔΕΗ λες. Παράγει ηλεκτρικό ρεύμα.

Δίπλα, εκτός φωτογραφίας, είναι το εργοστάσιο της DOW, που παράγει χημικά προιόντα, με κυρίαρχο προιόν, τα γαλάζια φελιζόλ που βάζουμε για θερμομόνωση στους τοίχους των σπιτιών.

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
sym vf 185 x 2, honda c90
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
ε πες ντε!!!
Με πρόλαβε ο Neos. Ήμουν τέσσερα χρόνια Διευθυντής στο κατάστημα του Λαυρίου. Ωραία χρόνια γράφοντας όμως καθημερινά 120 χιλιόμετρα στο πήγαινε έλα.

Caesarsk

well know member
Ολα είναι δρόμος...

Κοντινός ή μακρυνός δεν έχει σημασία, αρκεί που σου αλλάζει το μυαλό. Σε κάνει και ηρεμείς, γελάς μέσα στο κράνος. Σε ξυπνάει από μια κουραστική μέρα στην δουλειά, σε κάνει και ουρλιάζεις διώχνοντας όλη την ένταση. Σε κάνει να θέλεις να συνεχίσεις λίγο ακόμη μέχρι να βρεις το ησυχαστήριο σου. Σε κάνει να θυμάσαι στιγμές, και να δημιουργείς καινούργιες...Γιατί ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ.

269618189_5149575201754490_3422901144030365788_n.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

Le Tavernier

member
Περιοχή
Κατωχώρι Πορταριάς
Μοτοσυκλέτα
Aprilia ETV1000 Raid
Όνομα
Νικόλας
Περιοχή
Βόλος
Εγώ τίποτα αλλά πλέον περιμένω να έρθει το σιφτερ

Στάλθηκε από το CPH2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
ε πες ντε!!!
Τώρα είδα ότι έχεις βάλει φωτογραφία στο profil σου τον καραγκιόζη. Δεν σου πάει ρε φίλε πιο καλά βάλε το μπαρμπαγιώργο που είναι ψηλός και αδύνατος. Rolling Tooth Rolling

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Τώρα είδα ότι έχεις βάλει φωτογραφία στο profil σου τον καραγκιόζη. Δεν σου πάει ρε φίλε πιο καλά βάλε το μπαρμπαγιώργο που είναι ψηλός και αδύνατος. Rolling Tooth Rolling
Τον σιορ Νιονιο πρέπει να βάλει.
Άμα θέτε σας ανοίγω μια δημοσκόπηση μπαμ μπαμ Rolling

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής

Iraklis174

well know member
Περιοχή
Κερατσινι
Μοτοσυκλέτα
Ότι κάτσει δεν υπάρχουν λεφτά χαχα
Όνομα
Ηρακλης
View attachment 41002View attachment 41003View attachment 41004View attachment 41005

Τι έχουμε εδώ ; Νέος σίφουνας στην παρέα . Καλορίζικο @Iraklis174 abcde Bike Smileys drinking beer Emoticon
Έλα ευχαριστώ για τις φωτογραφίες που ανέβασες εγώ έχω δηλώσει αδυναμία από τύχη κάποιες φορές το κάνω. Επιτέλους άλλαξα τον έμπορο και το πήρα σήμερα αλλιώς θα περίμενα έως 28 αν ήμουν τυχερός χαχααχ. Πρώτη βόλτα τι να πω... τρόμαξα χαχαα αλήθεια κοπαναει ολόκληρο το άτιμο αλλά έχει ωραίο χρώμα χααχαχαχ μια χαρά παρηγοριά στον άρρωστο παιδιά

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Έλα ευχαριστώ για τις φωτογραφίες που ανέβασες εγώ έχω δηλώσει αδυναμία από τύχη κάποιες φορές το κάνω. Επιτέλους άλλαξα τον έμπορο και το πήρα σήμερα αλλιώς θα περίμενα έως 28 αν ήμουν τυχερός χαχααχ. Πρώτη βόλτα τι να πω... τρόμαξα χαχαα αλήθεια κοπαναει ολόκληρο το άτιμο αλλά έχει ωραίο χρώμα χααχαχαχ μια χαρά παρηγοριά στον άρρωστο παιδιά
Καλοριζικο Ηρακλη Smileys drinking beer Emoticon

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Καλοτάξιδο Ηρακλέα...

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Κακόβολτο 'Ερκουλιιζ ,να σε βολεψει πολύ ευχομαι

Iraklis174

well know member
Περιοχή
Κερατσινι
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Ηρακλης
Καλοδούλευτο φίλε!
Είναι μοντέλο που κοιτάζω για αντικαταστάτη του παπιού στα κοντά.
Οταν και αν μπορέσεις, κάνε ένα μικρό review.
Έγινε

Iraklis174

well know member
Περιοχή
Κερατσινι
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Ηρακλης
Ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά. Αναγκαίο η αγορά ενός σκούτερ για την δουλειά μου,από εκεί και πέρα ευελπιστώ σε κάτι που να λέγεται μηχανή χαχααχ. Αϋπνίες έχω βρε λες να μου αρέσει χαχαχαχα ακόμα πονάει η μέση μου με το άτιμο.

Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom