Στο χωματοδρομο που ξεκιναει απ τη χωματερη?Όπως φεύγεις από Γραμματικό και κατέβαινεις για Σέσι!!!
Ωραίο κομμάτι αλλά μικρό!!!
Στο χωματοδρομο που ξεκιναει απ τη χωματερη?Όπως φεύγεις από Γραμματικό και κατέβαινεις για Σέσι!!!
Καλοπατητα Σαββα. Αν θες γραψε ένα feedback όταν μπορέσεις!Ευχαριστώ Στέλιο!![]()
![]()
Στο Wheel City πάω όλα μου τα μηχανάκια.
Ευχαριστώ σειρούλα, τώρα με την ουρά και εγώ προ ολίγου δεν ξέρω αν θα στρίβουν καλά, θα δείξει...![]()
ρε τολη δεν το ξερω..Όχι απο εκει Μπάμπη!
Απο τον άλλο δρόμο, κάτω από τη πλατεία που σε πάει για Σέσι /Ραμνούντα! View attachment 32538
Ένα μικρό κομμάτι είναι Μπάμπη!! Πριν μια πολύ κλειστή φουρκετα!!ρε τολη δεν το ξερω..
δε στελνεις κανα google maps
η θα ψαξω να βρω την ταμπελα..
θα βαλω μεσα το ρτ για φωτογραφηση...θα τοχω λασπωσει πριν
το πιασα , εχω παει αρκετες φορες μικρο σεσι... BikeΈνα μικρό κομμάτι είναι Μπάμπη!! Πριν μια πολύ κλειστή φουρκετα!!
Θα το βρεις εύκολα!! Η φωτό παραμύθιαζει λίγο και καλά ότι μπαίνεις για χιλιόμετρα μέσα σε φαραγγι αλλά στην ουσία είναι μερικές δεκάδες μέτρα!!
Να βάλεις το rt μέσα εκεί αλά camel trophy και έτσι !!!!
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
Έχει την ταμπελα και καπάκι πολύ κλειστή αριστερή!!!!το πιασα , εχω παει αρκετες φορες μικρο σεσι... Bike
ρε τολη δεν το ξερω..
δε στελνεις κανα google maps
η θα ψαξω να βρω την ταμπελα..
θα βαλω μεσα το ρτ για φωτογραφηση...θα τοχω λασπωσει πριν
Όπως φεύγεις από Γραμματικό και κατέβαινεις για Σέσι!!!
Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα..Τι να λασπώσεις...Κοίτα εδώ
Κώστα μας τρολάρεις είναι σίγουρο. Δηλαδή αν αυτό το λες λίγο καθάρισμα, τότε το τέλειο ποιο είναι? Να είσαι καλά φίλε, θαυμάζω κάθε ενασχόληση σου με την μηχανή, είσαι το αντίθετο μου για αυτόΕυκαιρία ήταν να καθαριστεί και λίγο κάτω από το ντεπόζιτο
![]()
Το τιμόνι βάφτηκε με απλό spray κάνα δυο χρόνια να κρατήσει μία χαρά είναι
![]()
kostas r1150gs

Είναι πολυτάλαντο το K δεν μασάει σε τέτοια !!! BikeΈτσι φίλε ....... και έλεγα τι μου θυμίζει η φωτό ......
Με είχαν πρωτοπάει οι Friends εκεί και μάλιστα ήμουν με το Κ
(καλά λέει ο Megellanos το Κ είναι mega On-Off απλά δεν το ξέρει !!!!)
Ευχαριστώ Κώστα.Καλοπατητα Σαββα. Αν θες γραψε ένα feedback όταν μπορέσεις!
Αυτός είχε σπόνσορες, και έκανε το γύρο του κόσμου,, πριν κάτι χρόνια..Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα..
Ευχαριστώ Κώστα.
Ακόμα είναι νωρίς. Ας γράψουνε πρώτα μερικές χιλιάδες χλμ να δω τι πουλιά πιάνουν και μετά ευχαρίστως.
Δεν τάχω πιέσει - ζορίσει καθόλου ακόμα, λίγο στρώσιμο μέχρι Χαλκίδα και πίσω.
Ωρέ καταστραφήκαμε πάλι !Σήμερα αλλά το διακόπτη φως του φρένου στη μανέτα στο TDM.
Είναι ένα διακοπτακι που κάνει κλακ οταν πατάμε τη μανέτα για να ανάψει το φως φρενου.
Η τιμή του ήταν 32 ευρώ αλλά βρήκα παρόμοιο 1 ευρώ και το χτύπησα.
Μια που λέμε για τιμές η Σουζούκι τον έχει 19 ευρω και η χοντα 24.
Στη φώτο φαίνεται αριστερά ο γνήσιος και δεξιά ο ιμιτασιον![]()
![]()

Μπήκε κανονικά και δουλεύει;Σήμερα άλλαξα το διακόπτη φως του φρένου στη μανέτα στο TDM.
Είναι ένα διακοπτακι που κάνει κλακ οταν πατάμε τη μανέτα για να ανάψει το φως φρενου.
![]()
Κι εγώ το μανισιο πήρα (μανετας) 34 ευρα με το χρέωσε ,φιλική τιμή
Τόσο μου είπαν στη γιαμαχαΚι εγώ το μανισιο πήρα (μανετας) 34 ευρα με το χρέωσε ,φιλική τιμή![]()
Αλλά δεν γινόταν κι αλλιώς ,έχει φυσακι που κουμπώνει
Από παπί είχα βάλει , μεταχειρισμένο 5€ πριν 3 χρόνια. Ακόμα δουλεύει.Σήμερα άλλαξα το διακόπτη φως του φρένου στη μανέτα στο TDM.
![]()
πρααα πρααααα (αντι για μπεεε μπεεεε)