ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Κούκλες abcde
Το glxaki πίσω είναι το 90αρι ;
Εννοείτε. Σταθερή αξία χωρίς πολλά μπερδεμένα ηλεκτρονικά, χαχαχα λίγα και καλά !

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
abcdefghgk BikeΕννοείτε. Σταθερή αξία χωρίς πολλά μπερδεμένα ηλεκτρονικά, χαχαχα λίγα και καλά !
Το ίδιο έχουμε και εμείς !!! 90αρι τρίταχυτο με μίζα ! Εργάτης χαχαχα

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Κλασσικό απόγευμα άνοιξης. Το ντεπόζιτο γεμάτο, το μοτεράκι ζωηρό μετά απο οτι και αν ήτανε αυτό που πείραξα στο σώμα ψεκασμού και το όλο τοπίο θυμίζει καλοκαίρι πλέον. Ναι...μου έλλειψε αυτή η θέα. Αλλά γιατί να περιοριστώ μόνο στα Χάνια; Ολόκληρο χιονοδρομικό έχουμε και έχω να πάω εκεί πέρα απο 12 χρονών, είχα ξεχάσει εντελώς πως είναι εκεί πάνω.

Πάω και λίγο πιο πάνω. Αν είναι δυνατόν! ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΜΑ! ΘΕΛΩ ΧΩΜΑ ΛΕΜΕ! ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ! Όσο δηλαδή μπορεί να δώσουν τα 10 άλογα και το 1 κιλό ροπής...μπήκα στον χωματόδρομο που σε πάει απο το χιονοδρομικό προς τον Άγιο Λαυρέντιο.

Είδα πραγματικά μια απίστευτη θέα απο εκεί πάνω. Δεν ήξερα καν οτι υπάρχει αυτό το μέρος. Το Πήλιο είναι πολύ μεγαλύτερο απο όσο νόμιζα...

Το παρακάτω πάει για wallpaper στον υπολογιστή εννοείται...

Απο εδω και στο εξής θα αναφέρομαι στο Address ως Suzuki DR-Z 125 Pocket Edition

Ίσως αυτό είναι απο τα μεγαλύτερα θετικά του παπιού: η ποικιλία χρήσεων του. Με 17αριδες τροχούς 80/90 και 70/90 λάστιχα πάει σχετικά παντού. Το μοτέρ δεν είναι ούτε καν 22 άλογα, αλλά τα 125 κυβικά φαίνεται να είναι αρκετά για να διασκεδάσεις στο χώμα.

Και επίσης...

Έγραψε το κοντέρ 90.000 χλμ! Και ναι, ακόμα δουλεύει μια χαρά.

Μοναδικό περίεργο που μου έκανε, ήτανε οτι στον χωματόδρομο πήγα να το βάλω μπρος και το ρελαντί ήτανε φουλ χαμηλό. Βάζω 1η, το μοτέρ έσβησε σαν να πνίγηκε κάπως. Ίσως λόγο του υψόμετρου πιστεύω...μετά έφυγε κανονικά. Γενικά στα Χάνια πάντα κάνει περίεργα λίγο, με το μοτέρ να είναι λίγο πιο αδύναμο κάπως. Στην πόλη και κοντά στην θάλασσα όλα οκ.

Έχε χάρη που με πίεζε ο χρόνος, αλλιώς θα πήγαινα μέχρι κάτω όλο τον δρόμο. Καλή Ανάσταση!!!

User V

Μαθουσάλας member
...ουΐ....! Εξασκούμε και την γαλλικήν διαλεκτο ...! Tooth
Δεν αφήνει τα "παρλέ βου Φρανσέ" για να μας πεις τί φόραγες και τί έβαλες;
Πόσα χιλιόμετρα έγραψες;

Καλοπάτητα..
Smileys drinking beer Emoticon

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Μια βολτα στη Λευκαδα οπου συνδιαστηκε με την πρωτη βουτια για φετος .
@stelios62 δε φταιω.. οπως βλεπεις ειναι ηταν και το gsxr Devil

Τολη , παντα ελεγχω θερμοκρασια ψυξεως θαλασσης ...abcdefghgk... γυρω στους 18 βαθμους ειχε το ΜΕΤΕΟ εκει στα περιξ. Τoo early for me ....!
Aγ. Νικητα μερια ειστε ?

remali

new member
Όνομα
remali
Τολη , παντα ελεγχω θερμοκρασια ψυξεως θαλασσης ...abcdefghgk... γυρω στους 18 βαθμους ειχε το ΜΕΤΕΟ εκει στα περιξ. Τoo early for me ....!
Aγ. Νικητα μερια ειστε ?
Το μεσημέρι είχε πιο πάνω, ίσως 30 (έξω). Οριακή ήταν η θερμοκρασία του νερού για βουτιές. Ναι. Στο κάθισμα δίπλα στον Άγιο Νικήτα.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Το άφησα στο συνεργείο για αλλαγή ελαστικών.....ε τελικά Michelin CityPro για 4η φορά! Γιατί όμως;

Καταρχάς πριν την Μεγάλη Πέμπτη πήγα ρώτησα και στον μάστορα μου και σε βουλκανιζατέρ και οι απαντήσεις που πήρα και απο τους 2 ήτανε οι ίδιες: "δεν υπάρχει καλύτερο λάστιχο απο το CityPro για παπί". Το ψάχνω λίγο περισσότερο, ρωτάω και άλλους φίλους/γνωστούς με παπιά στο φβ, όλοι το ίδιο πράμα..."city pro βάλε".

Πάω σήμερα να το αφήσω και πιάσαμε λίγο κουβέντα για τα λάστιχα
- Εσυ τι ακριβώς χρήση το θες; Να υποθέσω βόλτες έτσι;
- Ε ναι, κυρίως άσφαλτο άντε να πατήσω και λίγο χώμα...εύκολους χωματόδρομους, όχι πέτρες
- Και μόνο που λες για χώμα, ξεχνάς τα Pilot και τα Diablo
- Λες ε;
- Ε τρελός είμαι ρε Τάσο και σου λέω για τα City? Είναι κορυφαίο ελαστικό, ακόμα και τώρα φαγωμένο το πίσω, καλά δεν κρατούσε;
- Ναι δεν είχα γλιστρήματα
- Εμ είδες;

Εν τέλει, νομίζω επιβεβαιώθηκαν τα λόγια τους απο τις τελευταίες μου βόλτες...

Γιατί ακόμα και με το πίσω που είναι σλικ και έχει φαγωθεί σχεδόν 100% κρατάει καλά ακόμα και στα όρια των μαρσπιέ

Και δεν λένε όχι και στο χώμα! Που πλέον μου αρχίζει να μου αρέσει πολύ.

Εξάλλου 2 χειμώνες ντελίβερι τα δούλεψα, σε νερά έχουν καλή συμπεριφορά, δεν γλίστρησα ποτέ ακόμα και όταν πήγαινα σβέλτα μέσα στην βροχή.

Τελικά, αν κάτι δουλεύει σωστά, ΔΕΝ το αλλάζεις...και αν είναι να είναι το καλύτερο λάστιχο για παπί, τότε προς το απόγευμα θα έχω τα ίδια αλλά φρέσκα.

Το μόνο βαρετό είναι οτι για 3-4 μέρες πρέπει να τα πηγαίνεις χαλαρά για να στρώσουν. Αυτό πάντα το βαριόμουν.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Καταρχάς πριν την Μεγάλη Πέμπτη πήγα ρώτησα και στον μάστορα μου και σε βουλκανιζατέρ και οι απαντήσεις που πήρα και απο τους 2 ήτανε οι ίδιες: "δεν υπάρχει καλύτερο λάστιχο απο το CityPro για παπί". Το ψάχνω λίγο περισσότερο, ρωτάω και άλλους φίλους/γνωστούς με παπιά στο φβ, όλοι το ίδιο πράμα..."city pro βάλε".
Υπάρχει
ME22

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
ME22 τα είχε φίλος σε Innova και είχανε το εξής θέμα: ανέβαζαν θερμοκρασία παραπάνω απο όσο έπρεπε με αποτέλεσμα να γλιστράνε λίγο το καλοκαίρι απο όσο μου είπε...δεν το ήθελα αυτό.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
ME22 τα είχε φίλος σε Innova και είχανε το εξής θέμα: ανέβαζαν θερμοκρασία παραπάνω απο όσο έπρεπε με αποτέλεσμα να γλιστράνε λίγο το καλοκαίρι απο όσο μου είπε...δεν το ήθελα αυτό.
Σε ποιο ουράνιο και τόξο συμβαίνει αυτό; abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk

Ακου τι παίζει. Στο σημείο που του γλίστρησε "λόγω υπερθέρμανσης ελαστικού" θα του γλιστρούσε ότι και αν φορούσε πάνω. Δεν έφταιγε το ελαστικό, αλλά ο συνδυασμός εξωτερικών συνθηκών

Το καλοκαίρι παίζει ο συνδυασμός: Γυαλί άσφαλτος+ κακοσυντηρημένη+ σκόνη που κάνει πούδρα + υψηλές θερμοκρασίες= συνδυασμός που σκοτώνει

Εκτός και αν ο φίλος σου δοκίμασε την ίδια στιγμή με τις ίδιες συνθήκες άλλο ελαστικό που δεν του γλίστρησε, ενώ το ΜΕ22 του γλίστρησε, η μαρτυρία είναι υποκειμενική και ελλιπής.eye

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Τώρα ο κύβος ερρίφθη έτσι κι αλλιώς....CityPro μπαίνει αυτή την στιγμή πάνω.

Και ελπίζω λίαν συντόμως γιατί θέλω βόλτα :(

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Γκαντεμιά σημερις!
Banging head
Πάει το σέρβις από βδομάδα τώρα!
facepalm 2facepalm 2facepalm 2

Κρούσμα κοβιντ στο προσωπικό και προληπτικό κλείσιμο για απολύμανση!!!

(περαστικά στο παιδί βέβαια!)

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Τώρα ο κύβος ερρίφθη έτσι κι αλλιώς....CityPro μπαίνει αυτή την στιγμή πάνω.

Και ελπίζω λίαν συντόμως γιατί θέλω βόλτα :(
city pro μια χαρα..
βγαζει χιλιομετρο

Top Bottom