σ εχει τρελανει το πενφεΕγώ πάλι βόλτα....![]()
Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σ εχει τρελανει το πενφε
Το να κάνει ρε Πάνο .Σε λίγο θα τον βάλει μέχρι και το μουστάκι να ξυρίσει....
Αφού το είπε βρε ο άνθρωπος...
Ανεβαίνω και δεν θέλω να κατεβαίνω . Και πραγματικά είναι το καλύτερο συναίσθημα που μπορεί να σου δώσει μια μηχανή , γι΄αυτό τις καβαλάμε άλλωστε .

Κι ούτε μιααααα ανάααααακληση, ούτε ένα γράμμααααααα....Καταλαβες, αλλοι πανε βολτα .... και αλλοι πανε και μαζευουν τα κομματια τους ....!
Μεσα σε 2 χρονια εχει λυθει ολοσχερως 2 φορες ο κινητηρας απο εξουσιοδοτημενους μαστορους που σηκωσανε τα χερια ψηλα .... και τωρα παμε σε .... ανεξαρτητο τριτο.
Θα γραψω βιβλιο μια μερα .... 'τα απομνημονευματα μιας ducati στην Ελλαδα' ....!
View attachment 28239 View attachment 28240
και τα λαδια .... που λεγαμε , στον κυλινδρο .....!
View attachment 28241
Τα αθανατα dellortia , ποιος το περιμενε .... εχουν λυθει και δεθηκανε λαθος βεβαια ... αλοιμονο αλλωστε .....!
View attachment 28243
Τι επαθε ποιος που ποτε κ γιατι?
L2 κινητήρας?

......αλλα και παλι ηταν βαρεμαρα .....!
Χρόνο με την αγάπη σου κερδίζεις ιδιαίτερα σε περιόδους κλεισούρας.Δεν εσπασε τιποτε, αλληγορικα ειπα ετσι τα ..... "εις τα εξ ων συνετεθη" αποσυναρμολογημενα τσιμπρακαλα του κινητηρα πανω στον παγκο προς ερευνα λογω προβληματικης καυσεως ....!
Ειμαι ο Στελιος62 και αυτο ειναι το πρωτο μου ducati που ερωτευτηκα πιτσιρικας, με αφισες και ετσι πανω απο το κρεββατι μου .... οταν μεγαλωσα και σοβαρεψα (δεν κυνηγουσα γιαπωνεζικα της δεκαετιας του ΄80 πλεον) πηρα διαδοχικα και αλλα 2 ducati λογω μοδός αλλα δεν ειχε πλακα πλεον.
Ειδικα με το τριτο ον-οφ μοδατο 1100 ducati εβλεπα και κατι γερμανικα ψοφιμια στα φαναρια που νομιζαν οτι ειχαν παρει κεφαλι σε ρεπριζ των αναιμικων και υπερβαρων πλεον γιαπωνεζικων ον-οφ. Τα αφηνες λοιπον στην εκκινηση να περασουν λιγα μετρα μπροστα για το σασπενς και μετα τους εριχνες στ'αυτια ............αλλα και παλι ηταν βαρεμαρα .....!
Απογοητευμενος πλεον αφου δεν υπηρχε και ανταγωνισμος , οπως και σημερα δηλαδη για ολα τα top ducati μοντελα, καθισα και σκεφτηκα (οπως η Παπαριζου ενα πραγμα) και ξαναγυρισα στον παλιο νεανικο μου ερωτα με περισσοτερη ωριμοτητα πλεον ...!
Τι κερδιζω τωρα κυρια Τενια μας ? ....!![]()

Γιατι βρε Στέλιο 2 φορές άνοιγμα?.Δεν εσπασε τιποτε, αλληγορικα ειπα ετσι τα ..... "εις τα εξ ων συνετεθη" αποσυναρμολογημενα τσιμπρακαλα του κινητηρα πανω στον παγκο προς ερευνα λογω προβληματικης καυσεως ....!
Ειμαι ο Στελιος62 και αυτο ειναι το πρωτο μου ducati που ερωτευτηκα πιτσιρικας, με αφισες και ετσι πανω απο το κρεββατι μου .... οταν μεγαλωσα και σοβαρεψα (δεν κυνηγουσα γιαπωνεζικα της δεκαετιας του ΄80 πλεον) πηρα διαδοχικα και αλλα 2 ducati λογω μοδός αλλα δεν ειχε πλακα πλεον.
Ειδικα με το τριτο ον-οφ μοδατο 1100 ducati εβλεπα και κατι γερμανικα ψοφιμια στα φαναρια που νομιζαν οτι ειχαν παρει κεφαλι σε ρεπριζ των αναιμικων και υπερβαρων πλεον γιαπωνεζικων ον-οφ. Τα αφηνες λοιπον στην εκκινηση να περασουν λιγα μετρα μπροστα για το σασπενς και μετα τους εριχνες στ'αυτια ............αλλα και παλι ηταν βαρεμαρα .....!
Απογοητευμενος πλεον αφου δεν υπηρχε και ανταγωνισμος , οπως και σημερα δηλαδη για ολα τα top ducati μοντελα, καθισα και σκεφτηκα (οπως η Παπαριζου ενα πραγμα) και ξαναγυρισα στον παλιο νεανικο μου ερωτα με περισσοτερη ωριμοτητα πλεον ...!
Τι κερδιζω τωρα κυρια Τενια μας ? ....!![]()
Δεν νομίζω πως η Ducati είναι απο τις εταιρίες που θα συγκινηθούνΕγώ Στέλιο μου @stelios62 θα έβγαζα όσες φωτό μπορούσα και θα έστελνα mail. στην Ducati για την ταλαιπωρία μου.
Δεν θα με ένοιαζε να εκτεθούν τα ονόματα των επισήμων.Ίσα ίσα που θα τους το έγραφα.
Πήγα στον Χ και τον Ψ και με κρέμασαν.Να βγω κύριοι της Ducati να αναφέρω χύμα τα ονόματά τους εκθέτοντας το δίκτυο της εταιρίας στην Ελλάδα;
Ιστορικό με γεγονότα,συναίσθημα,αγανάκτηση όλα σε ένα mail.Αν το "παίξεις" όμορφα μπορεί να το πάρουν πατριωτικά και να σε πάρουν υπό την προστασία τους προτίνοντάς σου που να το πας και γιατί όχι να αναλάβουν το κόστος.
Μπορεί να ενημέρωνα κι ένα club του εξωτερικού.
Όσο και να ακούγεται αγαθή/παιδική η σκέψη,πιστεύω στον άνθρωπο και τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει..

Ένα δίκιο μεγάλο τόχεις Γιάννο αλλά ρε φίλε είναι και το γ@μοσυναίσθημα μέσα.Εγώ θα το τζιτζίλονα και θα το έβαζα στο σαλόνι .
Και θα πήγαινα να πάρω ένα Βε στρομα τέρμα καινούριο .
Η ζωή είναι πολύ μικρή για έξτρα ταλαιπώργιες
Δεν αφορά εσένα Στέλιο αλλά θα το αναφέρω.Οταν ο μαστορης φτανει να λυσει κατι χοντρο σε μηχανακι , οπως στροφαλο για ρουλεμαν .... και μετα πιανει και δενει εμβολο-χιτωνια και κεφαλες χυμα οπως τις εβγαλε χωρις να ελεγξει εστω και τυπικα για τυχον φθορες ελατηρια εμβολου , κατασταση βαλβιδων, οδηγων κ.λ.π ..... και μετα απο λιγες χιλιαδες χιλιομετρα εμφανιζεται δυσλειτουργια τοτε αρχιζει το γαϊτανακι ..... μηπως φταινε τα καρμπυρατερ , οι ηλεκτρονικες , τα ματακια στο βολαν , η κασα που εδραζονται τα ρουλεμαν ..... τελικα αιτια δεν υπαρχει αρα φταιει το κισμετ ......!
Δεν υπαρχει ακολουθια στην πολιτικη υποστηριξεως παλαιων μοντελων απο τον εκαστοτε νεο ιδιοκτητη του εργοστασιου .....και εχει αλλαξει αρκετους μεσα στην τελευταια 20ετια .....!![]()
Εγώ θα το τζιτζίλονα και θα το έβαζα στο σαλόνι .
Και θα πήγαινα να πάρω ένα Βε στρομα τέρμα καινούριο .
Η ζωή είναι πολύ μικρή για έξτρα ταλαιπώργιες

Τον έκαψες λέω, για την δήθεν αξιοπιστία των στρόμ..... γκρηκλισ πλιζ ....!

πιανει και δενει εμβολο-χιτωνια και κεφαλες χυμα οπως τις εβγαλε χωρις να ελεγξει εστω και τυπικα για τυχον φθορες ελατηρια εμβολου , κατασταση βαλβιδων, οδηγων κ.λ.π .....