ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Έχει τύχει να δω άτομο να φεύγει απο σούζα live μπροστά μου, το καλοκαίρι του 2017....είχα πάει εγω και ένας φίλος βράδυ βόλτα στην Αγριά με τα μηχανάκια. Εκεί πέρα, στην προβλήτα με τις βάρκες μαζεύονται μηχανάκια αρκετές φορές και ένας πιτσιρικάς με ένα GLX έκανε σούζες.

Ε σε κάποια φάση του ξέφυγε μια γκαζιά παραπάνω και έφυγε πίσω. Κράνος δεν φορούσε και κοπάνησε το κεφάλι του πίσω. Το παιδί μέχρι και σήμερα είναι φυτό...κράνος, σεβασμός στο γκάζι και ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ....

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Πρέπει παίδες ,ναι.
Αλλά η Κάκια η ώρα ...
Μπορεί και να μη φταις .
Πάση θυσία να οδηγάμε/καβαλάμε με σεβασμό στον εαυτό μας και στους άλλους.

panGS

member
Μοτοσυκλέτα
BMW R 1200 GS
Όνομα
Παναγιώτης
Τι να γράψεις... τώρα λέμε κάνανε μλκ , αλλά ξεχνάμε πως υπήρξαμε μικρότεροι και εμείς...
Καλό παράδεισο να έχουν...

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Και με πόσα πήγαιναν ρε φίλε για να γίνουν έτσι οι μηχανές;;
Πήγαιναν με πάρα πολλά....
Αν σκεφτούμε ότι ο καθένας είχε πάνω από 100 χλμ(λίγα λέω) την στιγμή της σύγκρουσης αναπτύχθηκαν τρελές δυνάμεις. Για αυτό η εικόνα από τις σμπαραλιασμένες μοτοσικλέτες.

Καλό παράδεισο να έχουν!

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Αν οντως ειναι ετσι ..και πηγαν να περασουν ξυστα , εγω παιδες δε στεναχωριεμαι καθολου..
Ευτυχως που εγινε ετσι, γιατι θα επαιρναν καναν αλλο στο λαιμο τους με την τρελλα που κουβαλαγανε.
Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Αν οντως ειναι ετσι ..και πηγαν να περασουν ξυστα , εγω παιδες δε στεναχωριεμαι καθολου..
Ευτυχως που εγινε ετσι, γιατι θα επαιρναν καναν αλλο στο λαιμο τους με την τρελλα που κουβαλαγανε.
Δεν είναι έτσι ρε Μπάμπη....
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Γνωρίζω, η άποψη του Μπάμπη παραπάνω δεν είναι δημοφιλής.
Αλλά δεν μπορώ να βάλω κι εγώ στο ίδιο τσουβάλι αυτά τα παιδιά, με κάποιον που πχ περπατάει ή οδηγεί την μηχανή του αμέριμνος να πάει στην δουλειά του ή στο σχολείο και τον χτυπάει αυτοκίνητο και τον σκοτώνει.
Ούτε μπορώ να μην σκεφτώ πως μεθαύριο πάνω στα ινδιανιλίκια που θα έκαναν δεν θα έπαιρναν κάποιον άνθρωπο στον λαιμό τους

Οκ, κρίμα, νέα παιδιά. Ως εκει

Ατομική ευθύνη παιδιά. Καλώς ή κακώς έτσι είναι.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Δεν είναι έτσι ρε Μπάμπη....
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.
Ακουγεται ''καπως'' αυτο που ειπα.
Ομως ζουμε σε κοινωνιες και οτι κανουμε εχει αντικτυπο στους υπολοιπους...η ελευθερια σου σταματαει εκει που αρχιζει του αλλου.
Απ τη μια εχουμε 2 νεα παιδια που χαθηκαν και το δραμα των οικογενειων.
Απ την αλλη μια πραγματικοτητα, τα παιδια ηταν δημοσιος κινδυνος..

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Ακουγεται ''καπως'' αυτο που ειπα.
Ομως ζουμε σε κοινωνιες και οτι κανουμε εχει αντικτυπο στους υπολοιπους...η ελευθερια σου σταματαει εκει που αρχιζει του αλλου.
Απ τη μια εχουμε 2 νεα παιδια που χαθηκαν και το δραμα των οικογενειων.
Είμασταν και μεις κάποτε παιδιά και ζούμε κατά λάθος...ίσως.
Αλλά η καμήλα την καμπούρα της σύντροχε δεν την βλέπει ποτέ.
Όχι προσωπικά δεν μπορώ να πω τέτοιο πράμα ούτε καν να το σκεφτώ γιατί δεν είμαι αναμάρτητος.
Εσείς αν είστε μεγειά σας με χαρά σας.
Δημόσιοι κίνδυνοι έχουν αναφερθεί άπειρες φορές παντού αλλά και εδώ μέσα που σφάζουν κόκκινα φανάρια κλπ κλπ που τα βλέπουμε κάθε μέρα. Άπειροι μέσα σε αυτούς ίσως και εμείς καμιά φορά όμως ε ?
Σεβαστή η άποψη βεβαίως αλλά προσωπικά δεν μπορώ να εκστομίσω τέτοιο πράμα.
Τέλος πάντων δεν μαλώνουμε κανένα απλά έχω και εγώ την άποψή μου και την κατέθεσα.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Είμασταν και μεις κάποτε παιδιά και ζούμε κατά λάθος...ίσως.
Αλλά η καμήλα την καμπούρα της σύντροχε δεν την βλέπει ποτέ.
Όχι προσωπικά δεν μπορώ να πω τέτοιο πράμα ούτε καν να το σκεφτώ γιατί δεν είμαι αναμάρτητος.
Εσείς αν είστε μεγειά σας με χαρά σας.
Δημόσιοι κίνδυνοι έχουν αναφερθεί άπειρες φορές παντού αλλά και εδώ μέσα που σφάζουν κόκκινα φανάρια κλπ κλπ που τα βλέπουμε κάθε μέρα. Άπειροι μέσα σε αυτούς ίσως και εμείς καμιά φορά όμως ε ?
Σεβαστή η άποψη βεβαίως αλλά προσωπικά δεν μπορώ να εκστομίσω τέτοιο πράμα.
Τέλος πάντων δεν μαλώνουμε κανένα απλά έχω και εγώ την άποψή μου και την κατέθεσα.

Δεν αισθανθηκα ποτε να με συνδεει κατι με καποιον αλλον, επειδη ετυχε και καβαλαμε και οι δυο μηχανη..
Και δε θα υπερασπιστω ποτε καποιον μονο και μονο επειδη καβαλαει μηχανη.
Τον ανθρωπο κοιταω.
Βλεπουμε βιντεακια με κατι τετοιους που πεφτουν απανω στον ανυποψιαστο ερχομενο και φρικαρω..
Απ το να πεσει λοιπον πανω σε καναν αθωο ανθρωπακο...που το θεωρω πολυ πιθανο σεναριο...καλυτερα που εγινε ετσι...

Οχι τετοιες μλκιες δεν εκανα μικρος...μιας που ρωτησες..

Τελευταία επεξεργασία:

User V

Μαθουσάλας member
Έχω γνωρίσει εξαιρετικά παιδια.Πολλά.
Όταν ανέβαιναν στο μηχανάκι,όπως κι εμείς αισθάνονται ατρόμητοι.
Δεν περνάει από το μυαλό τους η άσχημη στιγμή.
Δεν έμαθαν και δύσκολα δέχονται ΣΗΜΕΡΑ στην ηλικία που βρίσκονται ότι το κεφάλι σπάει όπως και τα κόκκαλα και και...
Πολλά έχουν παρευρεθεί σε κηδεία φίλων τους...
Τα ταρακουνάει για κάμποσο και μετά... τα ίδια.
Ζούμε στη χώρα του ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ..

Παντού όμως..

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Αν κάποιος δει βίντεο που είχε αναρτημένα στο κανάλι του ο ένας εκ των δυο, το σίγουρο είναι ότι φλέρταρε μονίμως με τον Χάρο. Οπότε ήταν ξεκάθαρη επιλογή του και συμφωνώ με τον Μπαμπη , ας ήταν νεαρός τουλάχιστον δεν πήγα άδοξα. Πήγε όπως επέλεξε να ζει ευτυχισμένος .

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Μαλακιες καναμε κι εμεις μικροι,τοτε προσπαθουσαμε κι εμεις να τις δικαιολογησουμε ,και με τον ιδιο τροπο μας κατεκριναν οι μεγαλυτεροι ,που ειχε ''πηξει'' το μυαλο τους.Το ιδιο κανουμε κι εμεις τωρα,το ιδιο θα κανουν και οι μεταγενεστεροι.Η μαλακια ομως παραμενει,οπως και η ελλειψη αισθησης ατομικης ευθυνης.Ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε.Οταν εισαι πιτσιρικας αυτα συμβαινουν και εν μερει κατανοουνται σαν συμπεριφορα.Οταν ομως εισαι 32,ακομα και σημερα που η εφηβεια και η μετεφηβικη ηλικια εχουν μετατεθει 5-6 χρονια,λογω υπερβολικου ''μαμαδισμου'' και ''μαμοθρεφτισμου'' αυτα ΔΕΝ δικαιολογουνται ευκολα.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Φλάντζα για τα tanklock.

Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.

Ακριβως ετσι ειναι Μπαμπη. Το μονο ελαφρυντικο (αν υπαρχει ελαφρυντικο) ειναι το νεαρο της ηλικιας. Και εμεις βεβαια περασαμε απο αυτη την ηλικια αλλα δεν καναμε τετοιες π@π@τζες (για μενα ομιλω)!
Κριμα για τους οικειους τους!

Τελευταία επεξεργασία:

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Ρε παιδιά, μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα!
Οκ κι εμείς είμασταν νέοι, κι εμείς είμασταν πιο παράτολμοι απο όσο είμαστε τώρα (σε κάποιον βαθμό).
Αλλά δεν νομίζω κανένας απο εδώ μέσα να έπαιζε chicken με όχημα ποιος θα στρίψει πρώτος να αποφύγει μετωπική. Ή πόσο κοντά θα έρθουμε με τον απέναντι!
Όχι, δεν είναι όλα ίσιωμα.

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Δυστυχως και εγω θα συνταχτω με την αποψη του Μπαμπη,υποθετοντας οτι δεν θα με κακοχαρακτηρισετε.

Σιγουρα ειναι ενα γεγονος που σου κοβει τα ποδια.Οσο ομως κυκλοφορουν ατομα με τετοια μυαλα στους δρομους τοσο θα αυξανονται οι πιθανοτητες να μην επιστρεψουμε εμεις στα σπιτια μας.Φυσικα και δεν χαιρομαι αλλα να το πω χοντροκομενα οτι εφυγαν αυτοι,γλυτωσαμε καποιοι αλλοι.

ΥΓ Παντα με καθε σεβασμο στα παλικαρακια που εφυγαν.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Δυστυχως και εγω θα συνταχτω με την αποψη του Μπαμπη,υποθετοντας οτι δεν θα με κακοχαρακτηρισετε.

Σιγουρα ειναι ενα γεγονος που σου κοβει τα ποδια.Οσο ομως κυκλοφορουν ατομα με τετοια μυαλα στους δρομους τοσο θα αυξανονται οι πιθανοτητες να μην επιστρεψουμε εμεις στα σπιτια μας.Φυσικα και δεν χαιρομαι αλλα να το πω χοντροκομενα οτι εφυγαν αυτοι,γλυτωσαμε καποιοι αλλοι.

ΥΓ Παντα με καθε σεβασμο στα παλικαρακια που εφυγαν.
Ρεσυ 25 χρονώ παιδιά....

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Ρεσυ 25 χρονώ παιδιά....

Το ειπα:ΥΓ Παντα με καθε σεβασμο στα παλικαρακια που εφυγαν.

Aπο εκει και περα τι θες να το παιξω υποκριτης?Εν δυναμει δολοφονοι ηταν ρε Μανο,που στην πραξη ο ενας σκοτωσε τον αλλον.Τι θα λεγαμε τωρα αν ειχαν παρει στον λαιμο τους και δυο τρεις περαστικους?

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Το ειπα:ΥΓ Παντα με καθε σεβασμο στα παλικαρακια που εφυγαν.

Aπο εκει και περα τι θες να το παιξω υποκριτης?Εν δυναμει δολοφονοι ηταν ρε Μανο,που στην πραξη ο ενας σκοτωσε τον αλλον.Τι θα λεγαμε τωρα αν ειχαν παρει στον λαιμο τους και δυο τρεις περαστικους?
Δεν είναι θέμα υποκρισίας, κακό στον εαυτό τους κάνανε και όπως αποδείχθηκε το χειρότερο κακό, δεν λέω ότι έχεις άδικο στο άν, αλλά είμαι πιο διαλακτικος στην νεολαία..
Ξέρω γω, μπορεί να έχω και άδικο...

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Δεν είναι θέμα υποκρισίας, κακό στον εαυτό τους κάνανε και όπως αποδείχθηκε το χειρότερο κακό, δεν λέω ότι έχεις άδικο στο άν, αλλά είμαι πιο διαλακτικος στην νεολαία..
Ξέρω γω, μπορεί να έχω και άδικο...
Διαλακτικοι ναι αλλα μεχρι ενος σημειου.Σε τετοιες περιπτωσεις ομως,παντα κατα την αποψη μου,πρεπει να ειμαστε καθετοι για να μας παρουν στα σοβαρα.

Αν οι μισοι απο εμας δεν κανουν πισω και οι αλλοι τους χτυπανε φιλικα την πλατη,θα συνεχισουμε να θρηνουμε γι αυτα τα παιδια.

Top Bottom