Ε ναι .Εντάξει ρε παιδιά, αν δηλαδή αν αντι για 37 psi βάλω 2,6 bar ή αντι για 2,5 bar βάλω 36 psi θα αλλάξει κάτι;
Νομίζω η διαφορά είναι τόσο μικρή που είναι ανάξια λόγου.
Είτε σε bar είτε σε Psi βγαίνει άκρη εύκολα
Πολλαπλασιαζεις τα bar που θες με το 14 και έχεις την αντιστοιχία σε psi Kωστα. Και το αντίστροφο βέβαια τα psi δια του 14 για να βρεις τα Bar.Καλοριζικο φιλε. Σιγουρα θα το ευχαριστηθεις οπως και εγω. Ειναι φοβερο. Θα το προτιμουσα βεβαια με μοναδα PSI .
Ομορφόπαιδο @Σάββας δεν ξέρω για ποιο λόγο προτιμάς τα Bar αλλά τα PSI είναι σαφώς καλύτερα εξαιτίας της ακρίβειας της πίεσης στα ελαστικά. Παράδειγμα, μέσα στην πόλη η γιαπωνέζα έχει 32 μπρος και 35 πίσω. Αντιθέτως όταν βγαίνω Ε.Ο για ταξίδι η πίεση είναι 33 μπρος και 36 πίσω :)

Όχι φίλε @Pan-dvs , συνήθως όταν ελέγχω την πίεση το ελαστικό έχει χάσει 4-5 PSI λόγω της αυξομείωσης της θερμοκρασίας και της εναλλαγής του καιρού, μία ήλιο μία βροχή. Απλά, αν δεν έχω ταξίδι ρυθμίζω την πίεση για την πόλη . Αν έχω προγραμματίσει ταξίδι στην Ε.Ο βάζω την ανάλογη πίεση (33 - 36) psi :)Καθε φορα βαζεις η βγαζεις 1 λιμπρα;
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα τι πήγες και πήρες ωρε Νικόλα; τουλάχιστον θα έχεις να κάνεις κάτι για να μην βαριέσαι στο δρόμοΓατάκια κολώνετε σε ένα απλό πολλαπλασιασμό με το 14.
Τι να πω εγώ με το Βρεττανικό gs που μετράει την κατανάλωση αντί lit/100km σε ml/gallon, μίλια στο γαλόνι??
Κάθε φορά που κοιτάω το τριπ κομπιούτερ μέχρι να υπολογίσω μέσα μου την εξίσωση έχω φτάσει στη Σπάρτη!
(Αλλά και έχω αυξήσει το IQ μου κατά μία μονάδα).![]()

Νίκο έχω την αίσθηση ότι υπάρχει λογισμικό στην αντιπροσωπεία που στο γυρνάει σε χλμ αντί για μιλια. Κάνε τον κόπο να πάρεις τηλ τον Παναγιωτοπουλο στην Αθήνα ή τον Παπανικολάου στην Πάτρα. Έχουμε φίλο στην παρέα που έχει BMW από Αγγλία και έχω την αίσθηση ότι έχει κάνει την μετατροπή. Θα τον ρωτήσω και Θαγ σου στείλω PM.Γατάκια κολώνετε σε ένα απλό πολλαπλασιασμό με το 14.
Τι να πω εγώ με το Βρεττανικό gs που μετράει την κατανάλωση αντί lit/100km σε ml/gallon, μίλια στο γαλόνι??
Κάθε φορά που κοιτάω το τριπ κομπιούτερ μέχρι να υπολογίσω μέσα μου την εξίσωση έχω φτάσει στη Σπάρτη!
Φίλε λογικά με το συνδυασμό OBDII adapter - MotoScan software θα πρέπει να μπορείς να αλλάξεις τις μονάδες μέτρησης. Ζήτημα ρύθμισης είναι. Λογικά σε εξουσιοδοτημένο θα πρέπει να ξέρουν πως.Γατάκια κολώνετε σε ένα απλό πολλαπλασιασμό με το 14.
Εσύ έχεις χρόνια gs ,είσαι λατρης των τεχνικών του Μαρκήσιου ντε Σαντ....Γατάκια κολώνετε σε ένα απλό πολλαπλασιασμό με το 14.
Άγγελε ευχαριστώ για την πρότασή σου την κρατάω υπ' όψιν μου.PS: τώρα είδα την παραπάνω απάντησή σου. Σε μερικές περιπτώσεις δεν είναι όλες οι μετατροπές στο ίδιο σημείο του firmware και αν δεν το γνωρίζει ο τεχνικός του ξεφεύγει, κάτι ανάλογο συνέβαινε και με το θέμα της θερμοκρασίας ελαστικών που αναφέρομαι παραπάνω (βέβαια η αρχική απάντηση από τους επίσημους ότι δεν γίνεται μας είχε εκνευρίσει και γι αυτό και έγινε θέμα στα φόρουμ) ..... η προσφορά παραμένει αν ενδιαφέρεσαι πάντως και βάζουμε και την ένδειξη θερμοκρασίας ελαστικών αν θέλεις ...... αχαχαχαχ
Όχι,αλλά μου σφύριξαν ότι άμα κάνεις συνέχεια μαθηματικές πράξεις μέσα σου,καθυστερείς το Αλτσχάιμερ.Εσύ έχεις χρόνια gs ,είσαι λατρης των τεχνικών του Μαρκήσιου ντε Σαντ....
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νικόλα του τα γυρίσανε στην αντιπροσωπεία στον Παναγιωτοπουλο. Προφανώς του ξέφυγε του Σταμάτη η συγκεκριμένη ρύθμιση. Οπότε όποτε πας για σέρβις ή σε πάρει ο δρόμος προς εξουσιοδοτημενο αντιπρόσωπο συννενοησου να σου περάσει και αυτή την μετατροπή.Άγγελε ευχαριστώ για την πρότασή σου την κρατάω υπ' όψιν μου.
Περιμένω το Γρηγόρη να ρωτήσει το φίλο του αν γίνεται και το κανονίζουμε.
Όχι,αλλά μου σφύριξαν ότι άμα κάνεις συνέχεια μαθηματικές πράξεις μέσα σου,καθυστερείς το Αλτσχάιμερ.![]()
Ωραία.Νικόλα του τα γυρίσανε στην αντιπροσωπεία στον Παναγιωτοπουλο. Προφανώς του ξέφυγε του Σταμάτη η συγκεκριμένη ρύθμιση. Οπότε όποτε πας για σέρβις ή σε πάρει ο δρόμος προς εξουσιοδοτημενο αντιπρόσωπο συννενοησου να σου περάσει και αυτή την μετατροπή.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγαλο αλανι εισαι.Το έκανα τζιφακι να το δείτε
![]()
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk