ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Ωραίος Σάββα!!! Πολύ ωραίο!!! Smileys drinking beer Emoticon
Ψάχνω τόσο καιρό να βρω κάτι παρόμοιο να δείχνει volt και εξωτερική θερμοκρασία ταυτόχρονα στην οθόνη, αλλά σαν οργανακι δεν έχω πετύχει μόνο για πρίζα αναπτήρα 12βολτη!!!
Το οργανάκι τόχα πάρει σχεδόν από όταν πήρα τούτο το μοτοσακό.
Έχει και τα καλά της η βαρεμάρα του ιού, τώρα αξιώθηκα να το βάλω.

Μπήκε σε θέση πούχε από μάνα να μπει ο διακόπτης για τους μάνα προβολείς. Απλά έβγαλα το υπάρχον καπάκι, διαμόρφωσα την τρύπα σε ελαφρώς στρογγυλή μιας και ήθελε απειροελάχιστο τριμάρισμα και τέλος έκοψα τις βάσεις πούχε από πίσω. Η θέση ήταν μετρημένη και αγοράστηκε επί τούτου το συγκεκριμένο οργανάκι που μετρημένο με πολύμετρο δεν χάνει σχεδόν καθόλου. Πολύ μικρές αποκλίσεις.

Να δείχνει και εξωτερική θερμοκρασία ταυτόχρονα δυστυχώς ούτε εγώ έχω βρει Αποστόλη.
Υπάρχουν άπειρα με θερμοκρασία κινητήρα αλλά θερμοκρασία περιβάλλοντος δυστυχώς όχι.
Εγώ πήρα ένα τετράγωνο της KOSO αλλά νομίζω έκανα μλκ.
Δεν ξέρω που να το προσαρμόσω να φαίνεται όμορφα.

Σκέφτηκα για το στρόγγυλο όπως του Σάββα, αλλά δεν θέλω να τρυπήσω ρε γμτ!
Αυτό το Koso πιάνει με σκρατς πίσω.
Δεν πάει πουθενά και με σκρατς Αποστόλη.
Με σκράτς έχω προσωπικά το τηλεχειριστήριο της GoPro σε οποιεσδήποτε συνθήκες, με βροχή κλπ
Δεν έχει πάθει τίποτα, δεν έχει φύγει ποτέ.

Από την άλλη με ένα ντρεμελάκι γίνεται η δουλειά μια χαρά για μόνιμα και αν πουλήσεις την μοτό άστο πάνω. Αυτό θάναι το μόνο μειονέκτημα. Άντε άλλο ένα μειονέκτημα αν το βάλεις με σκρατς το ότι όποτε πλένεις κολλάνε υπολείμματα σφουγγαριού στο σκρατς αν έχει το άγριο πάνω στην μοτό.

Τελευταία επεξεργασία:

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Απο εδώ το πήρα

9,99€
1606218538993.png

δεν το βρισκει!
λινκ προιόντος στη σελίδα?

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
View attachment 23272

δεν το βρισκει!
λινκ προιόντος στη σελίδα?
Ρε Θάνο....πόσες ανοικτές καρτέλες έχεις;
Εσυ τρως το bandwidth και δεν λειτουργεί το Webex στην τηλεκπαίδευση;
Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling

Κι εγώ δεν το βρίσκω.
Οταν το πήρα πριν 2 βδομάδες είχε σε φωτογραφία το KOSO στην φώτο με τα 9,99. Τώρα έχει χωρίς να γράφει KOSO

Εχει όμως Koso στρογγυλο όπως βλέπω

Πάντως βλέπω τιμές αλλού και νομίζω το πήρα σε εξαιρετική τιμή.
Όποιος προλάβει το στρόγγυλο κερδισμένος θα είναι, πριν το αλλάξουν με καμία νέα παραλαβή.

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Tο πήρες τζάμπα!
οι καρτέλες είναι πολλές λόγω ξχμστρ,γιουπ..,ξβινδεο,ξνξξ κτλ...
αχαχαχαχαχ

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Εγώ των 9,99 το αντιπαρέβαλα με μέτρηση καλού πολυμέτρου και μου έβγαλε τα ίδια.
Kosο-ξεKoso, την δουλειά που θέλω να κάνει, θα την κάνει.

Επίσης (σημείωση) πρόκειται για σκέτο βολτόμετρο. Ούτε θερμόμετρο, ούτε ρολόι.

koso-ξεkoso.jpg

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Εγώ των 9,99 το αντιπαρέβαλα με μέτρηση καλού πολυμέτρου και μου έβγαλε τα ίδια.
Kosο-ξεKoso, την δουλειά που θέλω να κάνει, θα την κάνει.

View attachment 23276
A γειά σου ! Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Την επηγα/με μια χωματοκοντοβόλτα εδώ γύρω να ζεσταθουν τα λάδια..

Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο Γιώργη!!!! Έτσι πρέπει να γυμνάζονται κ αυτά!!!! Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Εγώ πήρα ένα τετράγωνο της KOSO αλλά νομίζω έκανα μλκ.
Δεν ξέρω που να το προσαρμόσω να φαίνεται όμορφα.

Σκέφτηκα για το στρόγγυλο όπως του Σάββα, αλλά δεν θέλω να τρυπήσω ρε γμτ!
Αυτό το Koso πιάνει με σκρατς πίσω.
αχχ...τι μου θυμιζεις...μονο ενας ιδιοκτητης χονδα σε καταλαβαινει..
μην το βαλεις πολυ ψηλα θα σου τρωει τα ματια το βραδυ

The Owl.

well know member
Όνομα
George
Μπράβο Γιώργη!!!! Έτσι πρέπει να γυμνάζονται κ αυτά!!!! Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon
Στα γνωστά αμπέλια βολτάραμε Απόστολε κ ειλικρινά σας σκεφτόμουν.
Έχει δυνατά πιστάκια φλατ χωρίς κίνηση..
Αντε στην επόμενη μαζί!!

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Στα γνωστά αμπέλια βολτάραμε Απόστολε κ ειλικρινά σας σκεφτόμουν.
Έχει δυνατά πιστάκια φλατ χωρίς κίνηση..
Αντε στην επόμενη μαζί!!
Θα έρθουν κ αυτές οι μέρες Γιώργη!!!

Don Quixote

member
Περιοχή
Μαρούσι
Μοτοσυκλέτα
R1250GS HP
Όνομα
Βαγγέλης
Περιοχή
Μαρούσι
Μετά από πολύ καιρό απόλαυσα μια σχετικά πλούσια μοτοσυκλετιστική μέρα: η Μπουμπού πήγε στο Γέρακα για καινούρια γκριπ και ρύθμισμα βαλβίδων.
Η ευχάριστη έκπληξη της ημέρας ήταν το όχημα εξυπηρέτησης, το G310GS. Πίστευα ότι αυτό το μηχανάκι βγήκε μόνο για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό στις φθηνότερες κατηγορίες και τα μικρότερα κυβικά. Λάθος! Λάθος! Λάθος!
Το μικρό ΤσιΕς είναι ένα απίστευτο παιχνιδάκι, που με έκανε μες στην καραντίνα να ψάχνω την πιο μακρινή διαδρομή για το σπίτι και μετά για το συνεργείο! Ελαφρύ, εύστροφο, μανιτζέβελο και σπιρτόζικο μου κόλλησε ένα χαμόγελο φαρδύ-πλατύ στα μούτρα, όπως λίγες μοτοσυκλέτες που οδηγάω για πρώτη φορά και για λίγο (γενικά θέλω μια περίοδο εξοικείωσης, να γνωριστούμε, να πιούμε κανα δυο ποτά και τέτοια...)
Αλλά και η καλή μου η Μπουμπού δε με απογοήτευσε: με καινούρια θερμαινόμενα γκριπ και φρεσκορυθμισμένο κινητήρα να γουργουρίζει ευχάριστα σα γατί ήταν ό,τι πιο κοντινό σε αίσθηση στο να φεύγεις απ’την αντιπροσωπεία με καινούριο μηχανάκι (Έσεται ήμαρ...)!
Βουρ λοιπόν, για καινούργιες αστικές διαδρομές, να προσπαθώ να κάνω τα λίγα χιλιόμετρα όσο πιο φιδίσια και μακρυά μπορώ.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά του συνεργείου, που όχι μόνο ανέχτηκαν τις παραξενιές μου, αλλά κάθησαν να μου δείξουν και να μου εξηγήσουν βήμα-βήμα πως να ρυθμίζω τις βαλβίδες και μου παρέδωσαν ένα μηχανάκι - ελβετικό ρολοΐ!

Μετά από πλέον του μήνα εγκλεισμό η σημερινή βόλτα ήταν μια γερή τζούρα ελευθερίας! Κουράγιο, σύντροχοι και θ’αμοληθούμε πάλι!

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Μετά από πολύ καιρό απόλαυσα μια σχετικά πλούσια μοτοσυκλετιστική μέρα: η Μπουμπού πήγε στο Γέρακα για καινούρια γκριπ και ρύθμισμα βαλβίδων.
Η ευχάριστη έκπληξη της ημέρας ήταν το όχημα εξυπηρέτησης, το G310GS. Πίστευα ότι αυτό το μηχανάκι βγήκε μόνο για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό στις φθηνότερες κατηγορίες και τα μικρότερα κυβικά. Λάθος! Λάθος! Λάθος!
Το μικρό ΤσιΕς είναι ένα απίστευτο παιχνιδάκι, που με έκανε μες στην καραντίνα να ψάχνω την πιο μακρινή διαδρομή για το σπίτι και μετά για το συνεργείο! Ελαφρύ, εύστροφο, μανιτζέβελο και σπιρτόζικο μου κόλλησε ένα χαμόγελο φαρδύ-πλατύ στα μούτρα, όπως λίγες μοτοσυκλέτες που οδηγάω για πρώτη φορά και για λίγο (γενικά θέλω μια περίοδο εξοικείωσης, να γνωριστούμε, να πιούμε κανα δυο ποτά και τέτοια...)
Αλλά και η καλή μου η Μπουμπού δε με απογοήτευσε: με καινούρια θερμαινόμενα γκριπ και φρεσκορυθμισμένο κινητήρα να γουργουρίζει ευχάριστα σα γατί ήταν ό,τι πιο κοντινό σε αίσθηση στο να φεύγεις απ’την αντιπροσωπεία με καινούριο μηχανάκι (Έσεται ήμαρ...)!
Βουρ λοιπόν, για καινούργιες αστικές διαδρομές, να προσπαθώ να κάνω τα λίγα χιλιόμετρα όσο πιο φιδίσια και μακρυά μπορώ.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά του συνεργείου, που όχι μόνο ανέχτηκαν τις παραξενιές μου, αλλά κάθησαν να μου δείξουν και να μου εξηγήσουν βήμα-βήμα πως να ρυθμίζω τις βαλβίδες και μου παρέδωσαν ένα μηχανάκι - ελβετικό ρολοΐ!

Μετά από πλέον του μήνα εγκλεισμό η σημερινή βόλτα ήταν μια γερή τζούρα ελευθερίας! Κουράγιο, σύντροχοι και θ’αμοληθούμε πάλι!

Attachments

• 127190156_427760064887956_1167889803230864524_n.jpg
    127190156_427760064887956_1167889803230864524_n.jpg
    42,1 KB · Προβολές: 16

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Σήμερα μιας και είχε καλή μέρα και ήμουν και πρωινος είπα να πάω στη δουλειά με τη μηχανή να ξεμουδιασει και αυτή , να χαρω κ εγώ λιγο μιας και τις προηγούμενες μέρες το σκεφτόμουν να αφήσω τη θαλπωρή του αυτοκινήτου με τις θερμοκρασίες και τον αέρα που πιάνει εδω πανω !!
Καθότι τελεφερίκ δεν παίζει με το κλείσιμο, πρέπει να φτασεις μέχρι επάνω με το όχημα και αν υπολογίσεις και ότι πρέπει να οδηγείς με τη τσίμπλα στο μάτι πριν φέξη καλά καλά και χωρίς καφέ, το σκέφτεσαι δύο φορές με τι οχημα να ανέβεις!! :p
Στο σχολασμα βρήκα την ευκαιρία να πάω μέχρι το Μπαφι και μετά στις κεραίες, δεν είδα ούτε το ένα ούτε το άλλο abcdefghgk αλλά Πάρνηθα είναι αυτή!!!
Μέσα στο σύννεφο μια ζωή!!! Βολτάρα όμως!!!! IMG_20201124_161748-01_copy_2995x2246.jpegIMG_20201124_161606-01_copy_2764x2073.jpeg
IMG_20201124_161717-01_copy_2534x1901.jpeg

Don Quixote

member
Περιοχή
Μαρούσι
Μοτοσυκλέτα
R1250GS HP
Όνομα
Βαγγέλης
Περιοχή
Μαρούσι

Σωστός! Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι για σένα αυτά θα ήταν ψιλά γράμματα.
Εγώ, προερχόμενος από Bandit 400 και Ducati SS750 δεν είχα την ευκαιρία να έρθω τόσο κοντά με τις βαλβίδες, οπότε μία εισαγωγή στο αντικείμενο ήταν καλή.

The Owl.

well know member
Όνομα
George
Σήμερα μιας και είχε καλή μέρα και ήμουν και πρωινος είπα να πάω στη δουλειά με τη μηχανή να ξεμουδιασει και αυτή , να χαρω κ εγώ λιγο μιας και τις προηγούμενες μέρες το σκεφτόμουν να αφήσω τη θαλπωρή του αυτοκινήτου με τις θερμοκρασίες και τον αέρα που πιάνει εδω πανω !!
Καθότι τελεφερίκ δεν παίζει με το κλείσιμο, πρέπει να φτασεις μέχρι επάνω με το όχημα και αν υπολογίσεις και ότι πρέπει να οδηγείς με τη τσίμπλα στο μάτι πριν φέξη καλά καλά και χωρίς καφέ, το σκέφτεσαι δύο φορές με τι οχημα να ανέβεις!! :p
Στο σχολασμα βρήκα την ευκαιρία να πάω μέχρι το Μπαφι και μετά στις κεραίες, δεν είδα ούτε το ένα ούτε το άλλο abcdefghgk αλλά Πάρνηθα είναι αυτή!!!
Μέσα στο σύννεφο μια ζωή!!! Βολτάρα όμως!!!! View attachment 23285View attachment 23287
View attachment 23286
Κ γράφει το Άσπρο δυνατά ρε φίλε στην ομοχλη

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Σωστός! Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι για σένα αυτά θα ήταν ψιλά γράμματα.
Εγώ, προερχόμενος από Bandit 400 και Ducati SS750 δεν είχα την ευκαιρία να έρθω τόσο κοντά με τις βαλβίδες, οπότε μία εισαγωγή στο αντικείμενο ήταν καλή.
την επομενη να το κανουμε μαζι...
εεε τις βαλβιδες λεωabcdefghgabcdefghg

panGS

member
Μοτοσυκλέτα
BMW R 1200 GS
Όνομα
Παναγιώτης
Εντάξει να κάνουμε ένα βαλβιδοτρίο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Don Quixote

member
Περιοχή
Μαρούσι
Μοτοσυκλέτα
R1250GS HP
Όνομα
Βαγγέλης
Περιοχή
Μαρούσι

Και βαλβίδες, και τζαμάρισμα και καφέ. Ό,τι θέλεις, μάναμ’!
Smileys drinking beer Emoticon

ibar

new member
Όνομα
ηλιας

εμενα το ιδιο 310 μου εκανε ακριβος αντιθετη εντυπωση...

Top Bottom