N
αυτοι λετε να το χουν ;;;;; :D:D:D:D

R&D Part II
Χρησιμοποιήθηκε ζελατίνα (μια από τις πολλές) από CBR1000RR με αντάπτορες και βραχίονες στήριξης από ζελατίνα Puig Universal.
Έγιναν οι τρύπες με κωνικό τρυπάνι (με λίγες στροφές και μεγάλη προσοχή μην αχρηστεύσουμε τη ζελατίνα).
Πέρασμα με ψιλό γυαλόχαρτο (σε σχήμα μολυβιού) στις τρύπες που κάναμε για μην έχουμε ρηγματώσεις.
Μένει να δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες (κάτι τέτοιες στιγμές θα ευχόμουν να είχα πρόσβαση σε κάποια αεροσήραγγα).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
R&D Part II
Χρησιμοποιήθηκε ζελατίνα (μια από τις πολλές) από CBR1000RR με αντάπτορες και βραχίονες στήριξης από ζελατίνα Puig Universal.
Έγιναν οι τρύπες με κωνικό τρυπάνι (με λίγες στροφές και μεγάλη προσοχή μην αχρηστεύσουμε τη ζελατίνα).
Πέρασμα με ψιλό γυαλόχαρτο (σε σχήμα μολυβιού) στις τρύπες που κάναμε για μην έχουμε ρηγματώσεις.
Μένει να δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες (κάτι τέτοιες στιγμές θα ευχόμουν να είχα πρόσβαση σε κάποια αεροσήραγγα).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πότε θα το έχεις έτοιμο είπες;Ενα rt παντως χωραει χαλαρα.
Θα δωσει και την αναλογη αιγλη στο χωρο.

Κι εμένα εδώ και πολύ καιρό.Πατέντες με ζελατίνες! Η καλύτερη μου!![]()
Παναγιώτη μου χρειάζεσαι και τρίτο σημείο συγκράτησης.R&D Part II
![]()
R&D Part II
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ιδια στήριξη με τις προηγούμενες έχει Δημήτρη.Παναγιώτη μου χρειάζεσαι και τρίτο σημείο συγκράτησης.
Η μπροστα γωνία πιστεύω πρέπει κάπου να συγκρατηθεί.
Το ελάχιστο να μπει έλασμα ωστε από την πίεση ή το οποίο μπαλατζαρισμα μην κάνει ζημια στο κοντέρ.
Προσωπικά θα έβαζα έλασμα με "δέσιμο/βίδωμα" στη ζελατίνα και ίσως πιάσιμο με σκρατς επάνω στο κοντέρ..
Κάπως έτσι..
Ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό..
Άκου τον Michael Pipoquinha όταν ήταν 11 χρονών . Τώρα είναι 24 αν δεν κάνω λάθος .αυτοι λετε να το χουν ;;;;; :D:D:D:D
Το ακύρωσες παρακάτω ενώ τόχες. Μηδενικούρα.:pΣτη δαγκάνα του φρένου;
Υπεκφεύγεις εντέχνως, διπλή μηδενικούρα.:p:pΘες περιγραφικά την απάντηση;
Άκυρο.
Μάλλον στο πλαστικό που καλύπτει την αλυσίδα.Εχει τη χαρακιά από τα πλακάκια της αλυσίδας στη μέση.
Εκτός κι αν ήταν στο καβούκι του μπροστινού γραναζιού και το επλυνες.Θα ήταν μαύρο..
Καλά το πήγαινες αλλά χάθηκε στη στροφή...
![]()

σβήνω, βγάζω εργαλείο και αρχίζω. Εργασία και χαρά πρωί πρωί.

Συγγνώμη κάτι έγινε με τις παραθέσεις και δεν μπήκε το δικό σου Θάνο που τόχες βρει με την μία!Σε κάποια δαγκάνα προφανώς γιατί έχει λιώσει από τη θερμοκρασία...?

Και ήμουν έτοιμος να σου φάω τα αυτιά...Συγγνώμη κάτι έγινε με τις παραθέσεις και δεν μπήκε το δικό σου Θάνο που τόχες βρει με την μία!![]()

Παναγιώτη μου χρειάζεσαι και τρίτο σημείο συγκράτησης.
Το ελάχιστο να μπει έλασμα ωστε από την πίεση ή το οποίο μπαλατζαρισμα μην κάνει ζημια στο κοντέρ.
Προσωπικά θα έβαζα έλασμα με "δέσιμο/βίδωμα" στη ζελατίνα και ίσως πιάσιμο με σκρατς επάνω στο κοντέρ..
Κάπως έτσι..
Γειά σου Θανάση φίλε μου, άντε νάρθει η ώρα της απελευθέρωσης να βολτάρουμε ξανά!BikeΚαι ήμουν έτοιμος να σου φάω τα αυτιά...
Γεια σου Σάββα...!![]()

Αυτά Δημήτρη δεν έχουν παρμπριζ με δύο κάθετες βεργες που βιδωνουν σε δύο σημεία έκαστη στη ζελατίνα;Μήτσε
Εννοείς όπως τα < δικά > μας gsx 750.
Έχουν ακριβώς αυτό που λες
Αυτά Δημήτρη δεν έχουν παρμπριζ με δύο κάθετες βεργες που βιδωνουν σε δύο σημεία έκαστη στη ζελατίνα;
Δεν νομίζω να σταθεροποιουν τη ζελατίνα στο κάτω μέρος, δεν το έχω προσέξει κιόλας, αλλά πιστεύω πως είναι περιττό γιατί ήδη είναι μπετόν αρμέ από σταθερότητα.
Έχω συνηθισει από τις μεγάλες τελικές της BMW γι'αυτό και η ανησυχία Παναγιώτηηηηη...Ιδια στήριξη με τις προηγούμενες έχει Δημήτρη.
Δεν υπάρχει διαμηκης πίεση στο επάνω μέρος ούτε συντονισμός, η κάθε βάση στη ζελατίνα απαιτεί δύο τρύπες για να κουμπώσει. Αν δοκιμάζοντας την παρατηρήσω παίξιμο στα πολλά θα στηρίξω και τη μύτη της με κάποιον τρόπο στα όργανα, ίσως και με velcro.

Παναγιώτη μου χρειάζεσαι και τρίτο σημείο συγκράτησης.
Κάπως έτσι..
Παίδες εχω την εντύπωση απ' τις εικόνες ότι η ζελατίνα γυρίζει μαζί με το τιμόνι...Αυτό που λέει ο Ω ,ναι .
Πρέπει να την πιάσεις και κάτω χαμηλά.
Θα έχεις συντονισμους μετά τα 100 στανταρακι
Δημήτρη μου πολύτιμες οι πληροφορίες σου και σε ευχαριστώ πολύ.Έχω συνηθισει από τις μεγάλες τελικές της BMW γι'αυτό και η ανησυχία Παναγιώτηηηηη...
Ωμορφιά!![]()
Μπαίνει Θάνο, το φανάρι και τα όργανα είναι ένα σώμα με το τιμόνι, αλλά δεν νομίζω πως θα χρειαστεί, τουλάχιστον στις προηγούμενες 3 ζελατίνες η στήριξη ήταν η ίδια και δεν κούναγε χιλιοστό.Παίδες εχω την εντύπωση απ' τις εικόνες ότι η ζελατίνα γυρίζει μαζί με το τιμόνι...
Εάν είναι έτσι δεν μπορεί να μπει τρίτο στήριγμα στο σημείο του κοντέρ...;)
Πω πω ρε συ Πάνο...!Μπαίνει Θάνο, το φανάρι και τα όργανα είναι ένα σώμα με το τιμόνι, αλλά δεν νομίζω πως θα χρειαστεί, τουλάχιστον στις προηγούμενες 3 ζελατίνες η στήριξη ήταν η ίδια και δεν κούναγε χιλιοστό.
Φαντάσου κάποια δόση είχα βάλει το μεγάλο παρμπριζ της Puig, κάπου 45cm ύψος με τους πολλούς αέρηδες στην εθνική οδό και λέω τώρα θα φύγει ή θα στρεβλωσει, αλλά τίποτα.
fghgΠαλαιολιθικος με μηχανάκι του 2014, άσε οκΠω πω ρε συ Πάνο...!
Είχα να παρατηρήσω μοτοσικλέτα που γυρίζουν μαζί με το τιμόνι όργανα και φανάρι από την εποχή που είχα το BROSS...fghg