johnnie
well know member
Έγινε ευχαριστώ πολύ!Γιαννη θα σου απαντησω με λεπτομερεις το βραδακυ απο το σπιτι.
Έγινε ευχαριστώ πολύ!Γιαννη θα σου απαντησω με λεπτομερεις το βραδακυ απο το σπιτι.
Βαλε αυτοκολλητα RC θα δεις 30 ατια παραπανω!Χρήστο το GT είναι με τον THP !!!
Να σαι καλά Χρήστο, δεν ειναι άσχημο για λίγα ακόμα, πάντα χρειάζονται !! :pΒαλε αυτοκολλητα RC θα δεις 30 ατια παραπανω!
Να το χαιρεσαι !![]()
Σκέφτομαι να το βάλω στο κατσίκι!!! :p:pΜοτερουκλα Στολη!!
Αποστολη καλησπερα και παλι.Λογω που θεωρω τα λαστιχα TOURINGXρήστο πόσα χιλιόμετρα περίπου σου βγάζει ενα ζευγάρι λάστιχα στο fjr αν επιτρέπεται ?
Ευχαριστώ πολύ Χρήστο για τις πληροφορίες!Αποστολη καλησπερα και παλι.Λογω που θεωρω τα λαστιχα TOURING
υπερεκτιμημενα οσο αφορα το κοστος ποτε δεν τα προτιμησα.Και αναφερομαι
βεβαιως στα PIRELLI ANGEL ST και MICHELIN ROAD 5 GT. Την μοτοσυκλετα
την εχω 4 χρονια σχεδον και σημερα εκανα την τεταρτη αλλαγη ελαστικων.Παντα
εβαζα τα MICHELIN PILOT POWER CT με λογικη τιμη περιπου στα 200 ευρω.
Mε νορμαλ οδηγηση και πολλες φορες διπλος και τριβαλιτσος εβγαζα σχεδον παντα
9000 κμ. Μια φορα αφησα το μπροστινο χωρις να το αλλαξω και εφτασε ανετα
χωρις προβληματα στα 11οοο κμ. Μετα τελος "τριγωνισε " που λεμε. Πιστευω να σε βοηθησα.BikeΣημερα βεβαια το εριξα στα σκληρα ναρκωτικα! Εβαλα
DUNLOP GPR-300 !Την Κυριακη που εχει μαλλον βολτα Λειβαδια θα δειξει!
. Πιστεύω να έβγαλες τα μαύρο πλαστικα καπάκια πριν το βάλεις.. Το περνάς από μεσαΧειμερινη συντηρηση λαστιχακια στο FJR oxi χειμωνιατικαDUNLOP βαλαμε και λαδακια ELF 10W40
φιλτρο! Kαι το κυριοτερο το δωρακι του @Babis flou το BAGSTER!!
Γιώργο με σιγαστήρα την έχεις;Την είχα κάποτε επάνω στον Τενεργια.. Τότες που ήμουν νιατο ωραίο κ αλάνι.
Την γυάλισα κ θα ξαναμπεί μαζί με το Κ&Ν για χλιμηντριζουν τα άλογα αβέρτα..
![]()
Ναι Δημήτρη,,μονιμα. Δεν το έχω αφαιρέσει καθώς θα κάνει πολύ σαματά..Γιώργο με σιγαστήρα την έχεις;
Φορέθηκε πάρα πολύ σε XT 600 θυμάμαι..
Καλοφόρετη..
Είσαι δύναμη Γιωργο!!!Ναι Δημήτρη,,μονιμα. Δεν το έχω αφαιρέσει καθώς θα κάνει πολύ σαματά..
Ίδια είχα κ στο ΤΑ.

Την ίδια φορούσα στο ΧΤ, ακόμη και με σιγαστήρα μια μπασαδούρα ψιλοδυνατή τη βγάζει μέσα στη πόλη.Ναι Δημήτρη,,μονιμα. Δεν το έχω αφαιρέσει καθώς θα κάνει πολύ σαματά..
Ίδια είχα κ στο ΤΑ.
Και γω σε χτ600.Την ίδια φορούσα στο ΧΤ, ακόμη και με σιγαστήρα μια μπασαδούρα ψιλοδυνατή τη βγάζει μέσα στη πόλη.
Αλλά είναι πολύ όμορφη και με καλό ήχο όταν είσαι εκτός.
Λάστιχα και Bagster από δωράκι @Babis flou Dunlop GPR 300.Εμπρός κάγκελα για την "γριά".. Καιρό έψαχνα παντού, τζίφος..αλλά δεν το έβαλα κάτω..
Τελικά βρέθηκαν από Γαλλία...
Αύριο θα γίνει παραγγελία!
![]()
Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα γίνει της Γριάς το κάγκελο!!Εμπρός κάγκελα για την "γριά".. Καιρό έψαχνα παντού, τζίφος..αλλά δεν το έβαλα κάτω..
![]()
fghgτου παει δενει με τις ζαντες..Λάστιχα και Bagster από δωράκι @Babis flou Dunlop GPR 300.![]()
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το M2006C3MNG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι κ ξέρεις ε..; αυτες, (οι γριές ντε..) επειδή δεν το χουν πρόχειρο άμα το βρουν διαθέσιμο του δίνουν κ καταλαβαίνει...Θα γίνει της Γριάς το κάγκελο!!fghg
Λάστιχα και Bagster από δωράκι @Babis flou Dunlop GPR 300.![]()
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το M2006C3MNG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμπρός κάγκελα για την "γριά".. Καιρό έψαχνα παντού, τζίφος..αλλά δεν το έβαλα κάτω..
![]()
Για δώσε ινφο..
Τα ολόσωμα που σου είχα στείλει λινκ ήταν υπερβολικά
Εξαρτάται....
![]()
kΣσσσσσσσσστ.. μας βλέπουν κι άλλοι..
δεν εκαναν Τζιμ,το 2φαναρο εχει άλλο καλουπι πλαστικα
τα βρηκα εδώ
https://www.motoboxer.fr/crash-bars/