Don Quixote
member
Ευχαριστώ, Σάββα! Το είχα ήδη τσεκάρει.
Θα ξαναρίξω μια ματιά σήμερα.
Αν το μπριζάκι αυτό καθ' εαυτό αποδειχθεί μετά τον παραπάνω έλεγχο προβληματικό και απαιτείται αντικατάσταση, βγάλτο, πάρτο στο χέρι και δες στα μαγαζιά με ναυτιλιακά ή οπουδήποτε αλλού αν δεν θες πλήρως αδιάβροχο, πάρε ένα και βάλτο. Αν πας και ρωτήσεις για γνήσιο σε βλέπω με εγκεφαλικό. Και εγώ τέτοιο έχω βάλει στο μεγάλο που δεν είχε καθόλου, με κανά 1,5 ευρώ από Κίνα γιατί το μάνα δεν θες καν να ξέρεις επαναλαμβάνω, πόσο το χρεώνουν (είναι από πλατίνα το μάνα..ευλογημένο από 100 Γιαπωνέζες παρθένες κλπ:p).Ευχαριστώ, Σάββα! Το είχα ήδη τσεκάρει.
Βαγγέλη να ξέρεις ότι τα led έχουν πολικότητα στις επαφές τους, λίγα και ακριβά ανάβουν και από τις δύο μεριές! αν δεις ότι δεν σου ανάβει ξεκουμπωσετο το στριφτο 180 μοιρες και ξανακουμπωσε το!!Το έκανα και μετά δεν άναβε κανένα από τα δύο...
Γι'αυτό ρωτάω μήπως δεν έπρεπε να τα αγγίξω. Απ'όσο ξέρω τα led δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα
Σωστός και Προνοητικός.Αυτό είναι όντως απειλή αλλά δεν σκιάζομαι μιας και έχουμε περιθώριο μέχρι να επιτραπεί η αλλαγή Νομού....
Υ.Γ. Τα αδιάβροχα μόνιμα στην μπαγκαζιέρα....fghg
Μια γύρα για να φύγει η σκόνη !!! :D
View attachment 16730
Σαν πριτσινια από βαπόρια!!
Ποια σκόνη βρε Απόστολε.. Γυαλίζει!! το 1050.
Οι δε ασημένιες βίδες πάνω στο μοτέρ, κόντρα στο μαύρο φόντο.. Γ@μ@ει!!
Έιναι Ωραίοι σ'αυτό οι Άγγλοι.

To είδα και εγώ, δεν έπρεπε να βάλω το ΥΑΜΑΗΑ αλλά μόνο το TRACER, θα ήταν τέλειο, θα κάνω την αλλαγή αργότερα.Φιλική συμβουλή, χωρίς να θέλω να σε πειράξω.Τα αυτοκόλλητα στη ζάντα μου άρεσαν πολύ, αλλά το λογότυπο της μάρκας είναι too much-βγάζει μάτια.Θυμίζει κατόχους hyundai coupe ή peugeot 106 που το είχαν στις πόρτες!
Υ.γ. ήρεμα το λέω...![]()
To είδα και εγώ, δεν έπρεπε να βάλω το ΥΑΜΑΗΑ αλλά μόνο το TRACER, θα ήταν τέλειο, θα κάνω την αλλαγή αργότερα.
Προσωπικά δεν με χαλάει το μεγάλο λογότυπο.
To είδα και εγώ, δεν έπρεπε να βάλω το ΥΑΜΑΗΑ αλλά μόνο το TRACER, θα ήταν τέλειο, θα κάνω την αλλαγή αργότερα.
Καλές φορτίσεις Βαγγέλη !Έχουμε και μπριζάκι φόρτισης στο SH!
Απλά ο ένας πόλος που κουμπώνει πάνω στο μπριζάκι είχε μαζέψει βρωμιά. Καθαρίστηκε, μπήκε το πλαστικό κάλυμμα και...
![]()
Ευχαριστώ για τις προτάσεις και τη βοήθεια.

Γκατζετάκι ωραίο Βαγγ! - Μπράβο.Έχουμε και μπριζάκι φόρτισης στο SH!
Απλά ο ένας πόλος που κουμπώνει πάνω στο μπριζάκι είχε μαζέψει βρωμιά. Καθαρίστηκε, μπήκε το πλαστικό κάλυμμα και...
![]()
Ευχαριστώ για τις προτάσεις και τη βοήθεια.