Αγάπη αγάπη αγάπη !!!
Αλλαγή υγρά φρένων , αλλαγή υγρά αμπραγιάζ έλεγχος και γρασαρισμα άξονα !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πες του να σε πει ποσα χιλιομετρα εχει το μηχανακι.Γειά σου Άρη με την χοντρούλα σου...
Άρη για τον άξονα τι τύπο γράσο χρησιμοποιείς?

Σήμερα είχε βόλτα μέσα στο δάσος !! από Αφίδνες προς Ιπποκράτειο Πολιτεία !!
Αφού δεν έχει βγάλει καμία μούντζα ακόμα το καημένο να μου ρίξει !!
View attachment 12751

Την επόμενη φορά σφύρα να έρθω με το παπίΣήμερα είχε βόλτα μέσα στο δάσος !! από Αφίδνες προς Ιπποκράτειο Πολιτεία !!
Αφού δεν έχει βγάλει καμία μούντζα ακόμα το καημένο να μου ρίξει !!
View attachment 12751
Έχω πάρει λιχουδιές για σκύλους μαζί να τους δωροδοκήσω!!!Θα σε φάνε οι λύκοι εκειπάνω ρε....![]()

Εμπρός καλά μου πόδια!!!!Διέπραξες βιασμό παρά φύση και κατ' εξακολούθηση...... Για φαντάσου την ώρα που θα σου έβγαζε μούντζα εκεί στην ερημιά να σου έλεγε..."τέλος δεν πάω πουθενά" και είσαι μόνος..... εκεί ούτε η Xpress service δεν έρχεται...![]()

Για να ταιριάζει με την τοποθεσία θα σφυριξω κλέφτικα!!!Την επόμενη φορά σφύρα να έρθω με το παπί
Έχω πάρει λιχουδιές για σκύλους μαζί να τους δωροδοκήσω!!!![]()
Πιο πολύ ανησυχώ μη φάω καμία ντουφεκια από τους ραμπο των ελληνικών βουνών που αν ακούσουν θόρυβο ή κουνηθεί κάτι, χωρίς να δουν τι είναι βαράνε κατά ριπάς, παρά για ότι άλλο ζωντανό ζει μέσα στο δάσος!!!Αααα.... θα είχαν ορεκτικό πριν το κύριο πιάτο...!!!![]()

Πιο πολύ ανησυχώ μη φάω καμία ντουφεκια από τους ραμπο των ελληνικών βουνών που αν ακούσουν θόρυβο ή κουνηθεί κάτι, χωρίς να δουν τι είναι βαράνε κατά ριπάς, παρά για ότι άλλο ζωντανό ζει μέσα στο δάσος!!!![]()
Οπότε καλό θα είναι ότι και να θέλεις να κάνεις, κάνετο ελεύθερα και να φαίνεσαι... μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος. 
Γιατί νομίζεις πάω με το σκούτερακι που έχει τον κουβά κάτω από τη σέλα !!!!Όχι βρε μην σε ανησυχεί κάτι τέτοιο.... δεν υπάρχει καμιά περίπτωση... Να σε ανησυχεί αν σε πιάσει κανά "κόψιμο" και κρυφτείς πίσω από καν θάμνο για να κάνεις την δουλειά.... εκεί δεν σου εγγυώμαι για τίποτα......Οπότε καλό θα είναι ότι και να θέλεις να κάνεις, κάνετο ελεύθερα και να φαίνεσαι... μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος.
![]()

Γιατί νομίζεις πάω με το σκούτερακι που έχει τον κουβά κάτω από τη σέλα !!!!![]()