kostikas
member
- Μοτοσυκλέτα
- Suzuki VStrom 650
- Όνομα
- Kostas
Ήρθανε...![]()
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Na πω μεγιές..?? η φρεσκια λαστιχιλα μύρισε μεχρι εδώ.....
Ήρθανε...![]()
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι που θα σε ξεφευγε εσενα.Τελικά ότι σιχαίνομαι αυτό πάω και παθαίνω
Χθες πρόσεξα ότι δεν δούλευαν τα αλάρμ
Αφού άνοιξα το διακόπτη να δω μήπως έχει πρόβλημα το κουμπί
Κατέληξε ότι μάλλον κάποιο καλώδιο είναι κομμένο
![]()
Του αλάρμ ήταν κομμένο ενα ήταν έτοιμο να κοπεί και ένα το έκοψα εγώ
Κόλλημα τύλιγμα και έτοιμο!!!
![]()
![]()
![]()
Το σπιράλ που έβαλα εξωτερικά είναι πιστεύω που θα με σώσει για αρκετό καιρό!!
![]()
kostas r1150gs
Κούκλα!!!!!!!Απογευματιατικα και Κυριακατικα με επιασε η τρελλα να πλυνω το μωρο καλα λενε η τρέλα δεν παει στα βουνα αλλα παει στους ανθρωπους...![]()
![]()
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βαλε και καμια φωτο απο την μπεμπα ρε Δημητρη.Απογευματινή καταδρομική για καφέ στην Πλαταριά Θεσπρωτίας.
Δεν είχε κίνηση στις 20:00 προς τα επάνω.
Επιστροφή στις 23:00.
![]()
Υ. Γ. Το μεΚανάκι φυσάει..
Αφού σκέφτομαι να κλείσω παράθυρα μην πουντιάσω..
![]()
Βαλε και καμια φωτο απο την μπεμπα ρε Δημητρη.

Να κλεινεις καλα τις πορτες χαχαχαχαχαχαΑπογευματινή καταδρομική για καφέ στην Πλαταριά Θεσπρωτίας......
Υ. Γ. Το μεΚανάκι φυσάει..
Αφού σκέφτομαι να κλείσω παράθυρα μην πουντιάσω..
![]()

Τις απολαμβανουμε,που θα παει ,καποια στιγμη θα κατεβουμε κι εμεις;)Ανεβαίνουν κατά ριπάς στη σελίδα στο φουμπού οι περιπέτειες στη Μάνη![]()
Γρήγορη, σου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα το εργαλείο; Δέχομαι και πμ....Απογευματιατικα και Κυριακατικα με επιασε η τρελλα να πλυνω το μωρο καλα λενε η τρέλα δεν παει στα βουνα αλλα παει στους ανθρωπους...![]()
![]()
πιπερι στο στομαΓρήγορη, σου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα το εργαλείο; Δέχομαι και πμ....
Ψάχνοντας αν έχει απομείνει καμία Σουλιώτισσα εκεί ψηλά!!! :p
fgh

Ελπίζω να κατέβηκες στους Μύλους Σουλίου, στο ποτάμι που βρήκες παράκαμψη..Ψάχνοντας αν έχει απομείνει καμία Σουλιώτισσα εκεί ψηλά!!! :p
View attachment 10694
Ρε δε με έπιαναν οι δορυφόροι σου λέωωω..Για αυτό φυσάει μποφόρια στο Ταίναρο...πήγε βόλτα στην Πλαταριά ο άλλος![]()

Στον κ. Νικηφόρο..Εννοείται πέρασα και από κει μια βόλτα View attachment 10696 και φαγητό στο καφενείο μέσα στο ποτάμι

Πανέμορφα τοπία και εξαίρετοι άνθρωποι!!!Στον κ. Νικηφόρο..
Ωραίος Απόστολε!!!
![]()
Μανο εχω 14. 000 χλμ απο τον Ιανουαριο μεχρι και σημερα. Τιποτα απολυτως . Και τα 2 ταξιδια που εκανα μεχρι σημερα ιδιαιτερα το πρωτο Τουρκια γεωργια αρμενια ιραν αζερμπαιτζαν και πισω που ηταν και απαιτητικο ταξιδι αλλα και το δευτερο σε σκοπια σερβια ουγγαρια κροατια βοσνια μαυροβουνιο και αλβανια που ηταν πιο χαλαρο αν και δικαβαλο δεν με προβληματισε πουθενα. Παντως και απο την υπολοιπη παρεα εδω της Πατρας με lc του 2015 και μετα δεν εχει υπαρξει καποιο θεμα πλην της καθιερωμενης λογω χλμ προγραμματισμενης περιοδικης συντηρησης. Και πιστεψε με εχουν γραψει μεγαλο αριθμο χλμ σε ταξιδια και βολτες ανα την ευρωπη και οχι μονο. Ουτε το αντβε του 2011 με τους διπλους εκκεντροφορους στα 79000 χλμ ουτε το lc το 1200 του 2018 με 15000 χλμ μου ειχαν βγαλει κατι. Αντιθετα το απλο Gs του 2009 στα 89000 που το εδωσα ειχε βγαλει το γνωστο θεμα με το σκασιμο της τσιμουχας της πισω αναρτησης και press direct. Αυτα. Υπαρχουν και φορουμ πιο εξειδικευμενα σε Bmw οπου μπορεις να διαβασεις αναλυτικα για προβληματα και τι εχουν βγαλει.Γρήγορη, σου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα το εργαλείο; Δέχομαι και πμ....
Βλέπω να τον πείθεις γιατί ποτέ δεν σε είδα με έπαρση Γρηγόρη.Μανο ..
..