- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Σουζουκι φιλε χαχαχαχα.Ρε φίλε...μα 16αρες σε καθρέφτες;
Με κλειδι που αλλαζουν τις φιαλες στα πετρογκαζ χαχαχαχαχαχαχα
Σουζουκι φιλε χαχαχαχα.Ρε φίλε...μα 16αρες σε καθρέφτες;
Σουζουκι φιλε χαχαχαχα.
Με κλειδι που αλλαζουν τις φιαλες στα πετρογκαζ χαχαχαχαχαχαχα

Ολο μαγκιες εισαι ΝικολακηΑλλάζω θέσεις στη βάση της SJcam για να τραβάω και τους πίσω.
View attachment 7076 View attachment 7077

Νίκο είναι πολύ πιο κινηματογραφική η rear view!Αλλάζω θέσεις στη βάση της SJcam για να τραβάω και τους πίσω.
View attachment 7076 View attachment 7077
Ναι ναι!Νίκο είναι πολύ πιο κινηματογραφική η rear view!

Υπάρχουν μέρη επάνω στη μοτο που προσφέρουν απίστευτες λήψεις. Στο κράνος ζήτημα να δω ένα βίντεο πάνω από πέντε λεπτά.Να σας πω.Τραβάμε συνεχώς μπροστά είτε με τη βάση του κράνους είτε με της μηχανής,κάποια στιγμή βαριέσαι και συ ο ίδιος αυτά τα πλάνα.Με αυτή τη βασούλα γρήγορης απασφάλισης αλλάζω θέσεις στο πιτς φυτίλι και μπορώ να τη δώσω σε ένα φίλο να με τραβήξει κι αυτός.![]()
......για να τραβάω και τους πίσω......

Λαδάκια, φίλτρα κτλ + LED φλασάκια
Έχω πάρει τη μισή μηχανή στο χέρι! εξάτμιση, ουρά, σωλήνες φρένων, καθρέπτες, φλας.... :D

Λαδάκια, φίλτρα κτλ + LED φλασάκια
Έχω πάρει τη μισή μηχανή στο χέρι! εξάτμιση, ουρά, σωλήνες φρένων, καθρέπτες, φλας.... :D

@apache θα πεις τωρα, κατι μου λεει!!! χαχαχαποιον μου θυμιζεις...ποιον μου θυμιζεις :D:D:D:D
![]()
Well come to the club.Λαδάκια, φίλτρα κτλ + LED φλασάκια

Στο σαγόνι όμως είναι όλα τα λ7Υπάρχουν μέρη επάνω στη μοτο που προσφέρουν απίστευτες λήψεις. Στο κράνος ζήτημα να δω ένα βίντεο πάνω από πέντε λεπτά.
Μαμαει το R6...Στο σαγόνι όμως είναι όλα τα λ7
R1 endurance είναι.Μαμαει το R6...
Μαμαει το R6...
R1 endurance είναι.