apache
Μαθουσάλας member
Π.Ράλλη 461 Νίκαια
Π.Ράλλη 461 Νίκαια
Φιλαρακι ,τερμα ρισπεκτ μιλαμε...Πήγαμε στη δουλειά μαζί με το κορίτσι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
GS is the best way to lot of time on the roads
![]()
![]()
Σ' ωραίος ρε Απαπάτσι.......
![]()

Μπερδεψες τις μάρκες.
Άλλα είναι τα σουτιεν.
Εκτός αν εννοείς σωβρακοφανελα το Γιαμάχα.
Αλήθεια
Εσύ όταν πλενεις τον κατιμα,κατεβάζεις και μοτέρ και κανείς μια γενική επισκευή επι τη ευκαιρία??
![]()
Εσύ ρε τι πετάγεσαι σαν τσουτσού;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ο τίτλος είναι ''τι κάνατε σήμερα με την μηχανάρα σας'', δεν λέει τίποτα γιά παπάκια.....

Ε βαζε και καμια φωτο να βολταρουμε κι εμεις.Σήμερα πήγαμε μια βόλτα μέχρι μεγάλο πεύκο και γυρνάμε να πάμε στο γνωστο μαγαζι για φάει και κρασιά....
Σήμερα πήγαμε μια βόλτα μέχρι μεγάλο πεύκο και γυρνάμε να πάμε στο γνωστο μαγαζι για φάει και κρασιά....
Έβαλα στο φατσοβιβλιο μόλις μπορέσω θα ανεβάσω και εδώ ...Ε βαζε και καμια φωτο να βολταρουμε κι εμεις.
Δε μπηκα ακομα ,εχει καταντησει κουραστικο αυτο με τα χιονια.Έβαλα στο φατσοβιβλιο μόλις μπορέσω θα ανεβάσω και εδώ ...
Σωστός μου έχουν σπάσει τα νεύρα εμείς εδώ που δεν έχουμε χιόνι και το θέλουμε;;; είμαστε στην Αυστραλία ...Δε μπηκα ακομα ,εχει καταντησει κουραστικο αυτο με τα χιονια.
Καθε μλκς βαζει και καμια δεκαρια.
Λες κι εμεις οι υπολοιποι ζουμε αυστραλια
Σήμερα στο μεγάλο πεύκο
Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρομοιως!ΤΙΠΟΤΑ !!!fgh
fgh
fgh
Σήμερα στο μεγάλο πεύκο![]()
![]()
Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευλογημένος και 0,14? "Απσογοι..σημερα πηγαμε στη σαλαμινα για τα θεοφανεια μαζι με αλλα 20-25 μηχανακια κοντα στον Αγιο ΝΙκολαο
αφου τα στησαμε στη σειρα πανω στο πεζοδρομιο κ μετα απο την ριψη του σταυρου, καποιος μηχανοβιος κατοικος ειχε πει στον παπα να ...αγιασει κ εμας αλλα κ τα μηχανακια.
πραγματικα ο παπας ηρθε κ μετην σειρα αγιαζε τον κατοχο αλλα κ το μηχανακι του
ηρθε κ η δικη μου η σειρα κ αγιασε κ εμενα αλλα κ το διτροχο
ομως τον 0,14 τον ξεχασε αν κ τον κρατουσα στην αγκαλια μου
κ οπως κανει να φυγει,του λεω παπα ξεχασες να αγιασεις κ τον σκυλο μου
κ γυριζει κ του ριχνει μια με τον βασιλικο στο κεφαλι
ετσι τωρα ειμαστε ....αγιασμενοι κ ετοιμοι να ....οργωσουμε τας ευρωπας
(δεν εριχνε κ εναν αγιασμο στο σασμαν αλλα κ στην πισω αναρτηση που εχει κατσει λιγο .φτου γμτ μου)
τωρα ειμαστε ευλογιμενοι κ με την ....βουλα