Ομορφιές !Ρίξαμε πάνω τα νέα εμπρός κάγκελα κ μια πρόχειρη δοκιμή στα επίσης νεα σαμαρια..
Μάχιμος ο "γέρος" τώρα στην σύνταξη...
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Adventure καταστάσεις ΓιώργηΡίξαμε πάνω τα νέα εμπρός κάγκελα κ μια πρόχειρη δοκιμή στα επίσης νεα σαμαρια..
Μάχιμος ο "γέρος" τώρα στην σύνταξη...
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.καβαλα και πηγαινε οπου γουσταρεις..Ευχαριστώ κύριοι, να μας δώσουν αέρα να φύγουμε ρε γμτ.. Να φχαριστηθουμε τα μηχανάκια όλοι μας
Σσσσσσσστ ρε μαρτυριάρη, αμέσως να το πεις.....καβαλα και πηγαινε οπου γουσταρεις..
free ειναι

τωρα που πηρα το κολαι...Σσσσσσσστ ρε μαρτυριάρη, αμέσως να το πεις.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Το βίντεο δεν τόδες μου φαίνεται να δεις τι πα να πει ΑΔΕΙΟΙ - ΨΥΧΗ.τωρα που πηρα το κολαι...
Πιο καλα ετσι....οι δρομοι ειναι ΑΔΕΙΟΙ![]()
εννοειτε το ειδα!Με την κοκκινη ΡΤαρα!!!!!Το βίντεο δεν τόδες μου φαίνεται να δεις τι πα να πει ΑΔΕΙΟΙ - ΨΥΧΗ.
Α Π Ο Λ Α Υ Σ Η !
Τόδες βρε μπαγάσα όντως.εννοειτε το ειδα!Με την κοκκινη ΡΤαρα!!!!!
αμορτισερ εχει αλλαξει ο φιλος σου ξερεις?Αυτό το RT πούδες έχει...κρατήσου....250.000 ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ χλμ παντού μόνο αυτό σου λέω και ανήκει σε εδώ και 40τόσα χρόνια φίλο !
Δεν ξέρω Μπάμπη αλλά θα τονε ρωτήσω.αμορτισερ εχει αλλαξει ο φιλος σου ξερεις?
πρεπει να μου τον γνωρισεις
6.30 μιζα?Δεν ξέρω Μπάμπη αλλά θα τονε ρωτήσω.
Έλα σε καμιά βόλτα να τον γνωρίσεις.
Όχι ρε συ, εξαρτωμένης της αποστάσεως που θα πάμε κατά τις 08.30 μίζα. Μεσημέρι δηλαδή.6.30 μιζα?

Για ρίξε σύρμα...Όχι ρε συ, εξαρτωμένης της αποστάσεως που θα πάμε κατά τις 08.30 μίζα. Μεσημέρι δηλαδή.![]()
![]()
![]()
Όποτε είναι ανοίγω θέμα πάντα. Έσο έτοιμος.Για ρίξε σύρμα...

Ωραίες δουλίτσες.Σήμερα ασχολήθηκα με το πλέξιμο...
Μιας και το κέντρο της πίσω ζάντας στο μηχανάκι του μικρού μας χαιρέτισε και αφού υπήρχε διαθέσιμο δεύτερο είπα να ασχοληθώ με εργόχειρο...
Για πρώτη φορά καλά τα κατάφερα αν και με παίδεψε λιγάκι...!
![]()
![]()
![]()
New video by ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
photos.app.goo.gl![]()

Σήμερα ασχολήθηκα με το πλέξιμο...
Μιας και το κέντρο της πίσω ζάντας στο μηχανάκι του μικρού μας χαιρέτισε και αφού υπήρχε διαθέσιμο δεύτερο είπα να ασχοληθώ με εργόχειρο...
Για πρώτη φορά καλά τα κατάφερα αν και με παίδεψε λιγάκι...!
![]()
![]()
![]()
New video by ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
photos.app.goo.gl![]()
Δυστυχώς όχι..Ζαντες φτιαχνεται?

Δυστυχώς όχι..
Δεν έχω φτάσει στο επίπεδο του αργαλειού ακόμα...![]()

τα ιδια λεω και εγω οταν θελω να αποφυγω δουλειες!!!!Την θεωρω μια απο τις δυσκολοτερες εργασιες
Ζαντες φτιαχνεται?