Μιχάλη το κάστρο Ναυπάκτου σταθερή αξία για καφέ με θέα!Της πηγαμαι τσαρκα της κοπελες Ναυπακτο
Μαζι με remali
View attachment 29617View attachment 29614View attachment 29613View attachment 29616View attachment 29615View attachment 29612
Κούκλες οι κοπέλες!!!Της πηγαμαι τσαρκα της κοπελες Ναυπακτο
Μαζι με remali
View attachment 29617View attachment 29614View attachment 29613View attachment 29616View attachment 29615View attachment 29612
Το ρεμαλι άφησε μαλλί ?Της πηγαμαι τσαρκα της κοπελες Ναυπακτο
Μαζι με remali
Nαι και αποφευγουν κακες παρεες! Ειδικα με ληστες!Κούκλες οι κοπέλες!!!

Αν ταιριάζει με τον τρόπο που το οδηγάς κάτι θα κάνεις.Σήμερα πήγα μια βόλτα προς Μηλιές και γύρισα απο Νεοχώρι. Δοκίμασα και τα αλυσιδογράναζα τα καινούρια.
Αλυσίδα DID βάλαμε και γρανάζια RK...το μπροστά 14 το πίσω 36 (απο KazeR). Ε ναι, σε σχέση με το 15-34 νομίζω έκανα την καλύτερη επιλογή αυτή τη φορά. Αρκετά κοντό για να γεμίζει πιο σβέλτα τις ταχύτητες αλλά όχι πολύ κοντό ωστέ η 4η στα 100 να σπάει.
Αυτά είναι....Της πηγαμαι τσαρκα της κοπελες Ναυπακτο
Μαζι με remali
Ειναι ντροπαλος γιατρε δεν βγαινει στης φωτοΤο ρεμαλι άφησε μαλλί ?
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα μαμά που άλλαξα πρόσφατα πάλι με μαμάΤα Ferodo τα έχω βάλει και εγώ αλλά δεν είναι καλά . Αυτά που μου αρέσουν καλύτερα είναι τα μαμά και μετά είναι αυτά :
Σε μοντέλο 2005 . Είναι για μοντέλα 04 - 12 .
Ε τι να λέμε , τα μαμά είναι τα καλύτερα . Είχανε ψωμάκι πάντως ακόμα...Τα μαμά που άλλαξα πρόσφατα πάλι με μαμά
![]()
![]()
![]()

Γιάννη καλοφόρετα ψάξε και τα ferodo τα μεταλλικά(sinter) είναι πολύ καλά και παίζουν στα ίδια χρήματα.Στο 30αρι Χ.χιλιομετρα τα άλλαξα φίλε .
Είχαν όντως ,αλλά σκεφτόμουν το μέσα που τρώγεται(όχι ιδιαίτερα όπως θα είδες) και το πήρα απόφαση.
Το τύπου καοκο το παρήγγειλε φίλος .
Θέλω να το δω πρώτα όμως ,γιατί δεν ήρθε ακόμα .
Η τιμή στο 30αρι παίζει .
Το δεύτερο κρουϊζ δεν με ενθουσιάζει ,άσε που νομίζω ότι μπορεί να κάνει και ζημιά τη χούφτα.
Ευχαριστώ φίλε.Γιάννη καλοφόρετα ψάξε και τα ferodo τα μεταλλικά(sinter) είναι πολύ καλά και παίζουν στα ίδια χρήματα.
Γιάννο λένε για 220 γραμμάρια λιγότερο βάρος στο δεξί σου χέρι , τι θα γίνει αν αφήνεις χέρια ας πούμε ; Αυτό με προβληματίζει .Στο 30αρι Χ.χιλιομετρα τα άλλαξα φίλε .
Είχαν όντως ,αλλά σκεφτόμουν το μέσα που τρώγεται(όχι ιδιαίτερα όπως θα είδες) και το πήρα απόφαση.
Το τύπου καοκο το παρήγγειλε φίλος .
Θέλω να το δω πρώτα όμως ,γιατί δεν ήρθε ακόμα .
Η τιμή στο 30αρι παίζει .
Το δεύτερο κρουϊζ δεν με ενθουσιάζει ,άσε που νομίζω ότι μπορεί να κάνει και ζημιά τη χούφτα.
Στο καοκο δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα με το βάρος;Γιάννο λένε για 220 γραμμάρια λιγότερο βάρος στο δεξί σου χέρι , τι θα γίνει αν αφήνεις χέρια ας πούμε ; Αυτό με προβληματίζει .
Το 2ο νομίζω πως δεν χωράει καν .
Παλιά θυμάμαι που έλεγαν πως έχει το ίδιο βάρος.Στο καοκο δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα με το βάρος;
Θέλει να ρωτήσουμε
Έχεις και τους δίσκους brembo Βαγγέλη ; Έχουν αλλαχτεί δηλαδή ;Πρόσφατα άλλαξα τακάκια κι έβαλα brembo. Στην ουσία δεν τα χρησιμοποίησα ακόμα. 1-2 βόλτες το τετράγωνο δε δίνουν εικόνα, χώρια που είναι ακόμα καινούργια.
Έχω υπ'όψιν ν'αλλάξω και δίσκους, ιδίως τον πίσω, και πάλι για brembo με βλέπω.
Αυτοί που έχει επάνω brembo είναι, αλλά δεν τους άλλαξα εγώ, τους είχε όταν την πήρα. Ο πίσω ίσως να είναι μαμά.Έχεις και τους δίσκους brembo Βαγγέλη ; Έχουν αλλαχτεί δηλαδή ;
αυτα που με εδωκες ειναι καλα αγγελε???Γιάννη καλοφόρετα ψάξε και τα ferodo τα μεταλλικά(sinter) είναι πολύ καλά και παίζουν στα ίδια χρήματα.

Μπρέμπο.Παλιά θυμάμαι που έλεγαν πως έχει το ίδιο βάρος.
Λες να θυμάμαι λάθος ;
Τα φεροντο τα έχω βάλει , μακριά.
Για πε για τους δίσκους την γνώμη σου ρε ομορφόπαιδο , μαμά ή brembo ;