Ευτυχως που εχεις Gs και απολαμβανεις το κρυο...Σήμερα πήγα με αυτή για δουλειά.
Ακόμα και με κρύο , είναι απόλαυση να την καβαλάς

Καλησπέρα Βαγγέλη.Πραγματικά, με καιρό σαν το σημερινό, κρύο με ήλιο, το μηχανάκι είναι στα καλύτερά του.
Όσον αφορά τη μπαταρία μετά από περίπου ένα μήνα σε στάση και με τα κρύα των τελευταίων ημερών νομίζω ότι ήταν αναμενόμενο να αγκομαχήσει. Όλο αυτό τον καιρό δεν έβαλα καθόλου πάνω το συντηρητή. Από 'δω και πέρα όμως θα πρέπει να κατεβάσω καλώδιο και να τη μπριζώνω που και που...
Καλησπέρα Βαγγέλη.
Καλύτερα πήγαινέ τη καμιά βόλτα κάθε 15 να δουλεύουν και λαδόξυδα, δεν είναι μόνο η μπαταρία φίλε μου.
Το πρόβλημα με το κρύο είναι ότι ντυνεσαι κρεμμύδι και όταν σταματήσεις και θες να περπατήσεις γίνεσαι μούσκεμα.Επιασαν τα κρύα και καβαλώντας την μηχανή μέσα στην πολή συζητάμε tips για το πως να μείνετε πιο ζεστοί πάνω στην μηχανή σας
Μπορείς να βάλεις διακοπτακι να απομονώνει τη μπαταρία.Πραγματικά, με καιρό σαν το σημερινό, κρύο με ήλιο, το μηχανάκι είναι στα καλύτερά του.
Όσον αφορά τη μπαταρία μετά από περίπου ένα μήνα σε στάση και με τα κρύα των τελευταίων ημερών νομίζω ότι ήταν αναμενόμενο να αγκομαχήσει. Όλο αυτό τον καιρό δεν έβαλα καθόλου πάνω το συντηρητή. Από 'δω και πέρα όμως θα πρέπει να κατεβάσω καλώδιο και να τη μπριζώνω που και που...
Ποτέ δεν ντύθηκα κρεμμύδι.Το πρόβλημα με το κρύο είναι ότι ντυνεσαι κρεμμύδι και όταν σταματήσεις και θες να περπατήσεις γίνεσαι μούσκεμα.
Αυτός είναι ο λόγος που προτιμώ τουριστικές μηχανές να κόβουν αέρα.... Ταξίδια, μακρινα δεν κανω, αλλά δε μπορώ ένδυση κρεμμύδι..
Ποια είναι του λιντλ; και γω με χοντρό γάντι δεν βολεύομαι καθολουΠοτέ δεν ντύθηκα κρεμμύδι.
Στα πολλά κρύα, ισοθερμικά μακρυες αθλητικές κάλτσες και ένα φούτερ μου αρκει.
Τα θερμαινόμενα στην πρώτη σκάλα γιατί στη δεύτερη ψήνουν το χέρι και δεν παλεύεται.
Αγαπημένα γαντακια ,αυτά του λιντλ.
Έχω κι άλλα ,αλλά δεν με βολεύουν καθόλου.
Skipper's !!!Πειρατικά ώνια !![]()
![]()
Πω εργαλειοοοοΤης έβαλα βαθιά χέρι...
#protifora_valvides_monosmoy...
Ο ασθενής επιβίωσε και κελαηδάει...!![]()
![]()
Στάλθηκε από το Nokia 8.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι είναι μεγάλη ευκολία...Πω εργαλειοοοο
βγαζεις εκκεντροφορους και οι καδενες στα τετοια σου..Ποιο ειναι ρε φιλε? για honda δεν μοιαζει παντως